Jdeme vyvolávat duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
28.8.14 20:16

Holky, tak hlavně ať je tady zítra komentář od zakladatelky jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
28.8.14 20:22

@Verunka158
To jo…ted už asi vyvolávají.. :mrgreen:
Ale sama bych na to odvahu neměla. Ikdyž mě to moc láká.

• Citovat
  • Upravit
9550
28.8.14 20:33

@verulicek no vidis to, tak pro sichr dobry, ne? My meli mensi nocni prihody vloni, kdyz male byly asi 4,5 mesice a umirala pani, co vlastnila byt, ve kterem bydlime - asi se chodila loucit :nevim: od te doby jeste nad postylkou visi kristal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
28.8.14 20:40
@nnella píše:
@Verunka158
To jo…ted už asi vyvolávají.. :mrgreen:
Ale sama bych na to odvahu neměla. Ikdyž mě to moc láká.

Já se musím přiznat, že jsem to taky dělala mockrát, ale to mi bylo 15 let, vždycky se to pořadilo, takže z toho mám určitý respekt, a teď už bych se moc bála :nevim: ale doufám že nás zakladatelka nepřipraví o pikantnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.8.14 20:42

Ja se taky tesim na vypraveni, ale jsem rada, ze tam nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
28.8.14 20:44

@Verunka158
Přesně, na pikantnosti jsem taky zvědavá!! :mrgreen: :lol:
A jinak já nevyvolávala nikdy. Páč mám ktomu respekt. A taky mi někdo kdysi vyprávěl, že taky vyvolávaly, ale nějak špatně odvolaly nebo co…No měli stím pak docela problém a ani nevím jak to pak dopadlo, ale jedna holka pak ztoho byla dost špatná.. :nevim:

Příspěvek upraven 28.08.14 v 20:45

• Citovat
  • Upravit
nnella
28.8.14 20:44

@Furling
Asi tak nějak.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
575
28.8.14 21:04
@nnella píše:
@Verunka158
Přesně, na pikantnosti jsem taky zvědavá!! :mrgreen: :lol:
A jinak já nevyvolávala nikdy. Páč mám ktomu respekt. A taky mi někdo kdysi vyprávěl, že taky vyvolávaly, ale nějak špatně odvolaly nebo co…No měli stím pak docela problém a ani nevím jak to pak dopadlo, ale jedna holka pak ztoho byla dost špatná.. :nevim:Příspěvek upraven 28.08.14 v 20:45

No přesně tak, když se to špatně odvolá je potom problém, ale tak každý to chtěl v pubertě vyzkoušet :) Teď když vidím třeba věřte-nevěřte ležím posr*ná pod duchnou :oops:, tak uvidíme jestli nám zakladatelka dá vedět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.8.14 21:07

@Verunka158 no verte-neverte jsou drsny, ja takhle nedavam Akta X :mrgreen: jeden cas, kdyz jsem byla prvne tehotna, tak jsem mela obdobi hororu a zboznovala jsem Ghost Hunters - ale pak jsem byla po***, kdyz jsem mela jit sama vecer na zachod! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.8.14 21:07
@adusinka píše:
Já bych si s tím nezahravala.

Já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.8.14 21:15

Holky nepsala zakladatelka v kolik to vypukne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5100
28.8.14 21:17

Ahoj holky, už jsme s kámoškou spolu, plánujeme to po půlnoci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 21:21
@Marcam píše:
Ahoj holky, už jsme s kámoškou spolu, plánujeme to po půlnoci. :mavam:
:pankac: :pankac: :pankac: máš pěknej počet příspěvků :mrgreen: :mrgreen: škoda že to není dvojnásobek :P :P
  • Citovat
  • Upravit
5100
28.8.14 21:24

Jdeme se bavit s Menšíkem, doufáme, že bude střízlivý jako my… :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 21:26
@Marcam píše:
Jdeme se bavit s Menšíkem, doufáme, že bude střízlivý jako my… :mrgreen: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: právě to mě napadlo jaks napsala že jdete po půlnoci :pankac: :pankac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat