Je aspoň nějaká šance na těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Prosím o anonym je to pro mě velmi citlivé téma, děkuji.
Ahoj ženy, teď tak přemýšlím zda by se mohlo zadarit nebo nemohlo.. Trošku v to doufám.. 9.10 jsme se „snažili“ a 12.10 byla na 100% ovulacesnažení pak už nebylo tak proto mě zajímá jestli je nějaká malá šance že by se vajíčko oplodnilo
nevím jestli jsou to 3 dny nebo 4 dny.. Prosím vaše zkušenosti a názory.. Děkuji Vám
Za mě velká šance, my se pokoušeli půl roku, sex ob den, kolem ovulace skoro každý den a nic, pak jednou to nějak partnerovi nešlo takže sex byl 4 dny před ovulaci, nedávala jsem tomu žádné naděje a jak jsem byla za 14dni překvapená 😀 nyní jsem 20+5 a čekáme holčičku ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já otěhotněla ze sexu pět dní před ovulací, ale to už byl zázrak. V době ovulace je šance cca 15%. Tři dny před ní ještě menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Šance tam je, ale menší než kdyby ste se trefili přímo do ovulace. Ale
vyloučené to není, musíš počkat jestli dorazí ms nebo ne no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, teď tak přemýšlím zda by se mohlo zadarit nebo nemohlo.. Trošku v to doufám.. 9.10 jsme se „snažili“ a 12.10 byla na 100% ovulacesnažení pak už nebylo tak proto mě zajímá jestli je nějaká malá šance že by se vajíčko oplodnilo
nevím jestli jsou to 3 dny nebo 4 dny.. Prosím vaše zkušenosti a názory.. Děkuji Vám
Určitě je, já otěhotněla ze sexu pět dnů před ovulací
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě sám gynekolog řekl že je dobré mít sex ještě před ovulací, že sperma nějaký čas přežije a na vajíčko si,,počká'' takže za mě tam šance určitě je
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Manžel nedává mé těhotenství
- První miminko / těhotenství
- Tehotenstvi a pozitivní a negativní test.
- Čerstvé těhotenství - termín porodu říjen 2021
- Těhotenství a konec pracovní smlouvy
- Biochemické těhotenství a snažení?
- Můžu poznat těhotenství takto brzy?
- Ultrazvuk močového měchýře v těhotenství
snažení pak už nebylo tak proto
mě zajímá jestli je nějaká malá šance že by se vajíčko oplodnilo
nevím jestli jsou to 3 dny nebo 4 dny..
Prosím vaše zkušenosti a názory.. Děkuji Vám 
Ahoj ženy, teď tak přemýšlím zda by se mohlo zadarit nebo nemohlo.. Trošku v to doufám.. 9.10 jsme se „snažili“ a 12.10 byla na 100% ovulace