Je možné, aby se objevilo ještě srdíčko?

9
12.1.22 15:22

Je mozne aby se objevilo jeste srdicko?

Ahojky holky. Prosim Vam podle posledni menst jsem v 8+6 tt ale podle ultrazvuku jsem 6tt. Minuly tyden jsem mela jen prazdny gestacni vacek o velikosti 16mm.Dnes kontrola gestacni vacek 19mm nalez embrya 3,5mm, ale bez srdecni akce. Doktorka to nevidi dobre.Mam prestat brat utrogestan a bud samovolne potratim a nebo pristi tyden kontrola a cekala by me revize.
Dekuji za vase zkusenosti. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
12.1.22 15:23

Já myslím, že to bohužel nevypadá dobře. :-( Leda bys měla ovulaci nějak hodně posunutou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
12.1.22 15:33

Já si taky myslím, že asi bohužel. I kdyby si měla mladší těhotenství, tak ta akce by tam měla být vidět :(

Mela jsem to podobně, u mě se čekalo do 8+3, tam nic, ještě jsem si zaplatila vyšetření u jiného Dr. a když to potvrdil, šla jsem 8+6 vyvolat potrat pilulkou.
Hodně šštěstí, případně sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.22 15:57

@Ajriss To opravdu dobře nevypadá. Ale do revize se nehrň. Snad se to pustí, nebo si najdi nemocnici, kde dávají „potratové pilulky“, jak píše Polnik. Je to šetrnější. Mně zabrala hned za 3 hodiny. Někdy to neklapne a revize je nutná (ikdyž riziko po kyretáži je malinké, je lepší se tomu vyhnout). Mně to doporučila hned gynekoložka.

• Citovat
  • Upravit
9
12.1.22 16:10

Moc dekuji holky. Myslela jsem si to.Snad se to rozebehne samo????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
12.1.22 16:26
@Ajriss píše:
Moc dekuji holky. Myslela jsem si to.Snad se to rozebehne samo????????????

Těžko říct. Mně říkali, že vývoj odpovídá 6+6 maximálně, takže ani po těch 2 týdnech to samo nešlo. A popravdě, čekat víc dnů na potrat bych psychicky nedala, ale nevím, jak to máš ty. Já si dala od konečného verdiktu 3 dny na smíření a pak šla a jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
12.1.22 17:34

@Ajriss za me je důležité kdy byla ovulace. Srdíčko má byt vidět od velikosti embrya 5mm takže pokud jsi měla posunutou ovulaci tak me z ničeho na 3,5 mm za týden neprijde jako špatný výsledek :nevim: klidně bych brala utros dal a uvidi se příští týden, to už srdíčko bude muset byt. Já mám ovulaci posunutou takže podle sebe se ms nikdy nemůžu ridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.1.22 17:37

Taky jsem nad tim premyslela, ze tim nic nezkazim.Bud a nebo. Nadeje tomu nedavam ale ten tyden jeste pockat mohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.22 17:44

Utrogestan máš proč? Kolik ho bereš? Obvykle se bere jen do pozitivního testu (pokud nejsi po IVF a stimulovaném cyklu). Pak už by si to mělo tělo udržet samo a není nutná další podpora gestageny (naopak může i uškodit hormonálnímu vývoji plodu, pokud je mužského pohlaví).

• Citovat
  • Upravit
18658
12.1.22 17:52
@Anonymní píše:
Utrogestan máš proč? Kolik ho bereš? Obvykle se bere jen do pozitivního testu (pokud nejsi po IVF a stimulovaném cyklu). Pak už by si to mělo tělo udržet samo a není nutná další podpora gestageny (naopak může i uškodit hormonálnímu vývoji plodu, pokud je mužského pohlaví).

Předepisuje se na podporu do konce prvního trimestru než si tělo začne progesteron vytvářet samo přes placentu. Já ho měla po potratech taky na podporu udržení. Těhotenství prirozene. Když ho bude brát tak nic nezkazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.1.22 18:56
@Anonymní píše:

Mela jsem dva SP..Tak myslis ze bych ho mela prastat brat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.1.22 18:57

@hospodki
Ano to mi presne rekla doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
12.1.22 20:22

@Ajriss měla jsem to velikostně i časově stejně a byla na revizi..ale byla jsem po ket, takže ovulace jista..pokud his kdy si ovulovala nebo odkdy máš carky na testech a ovulace byla kladicky plus mínus 14 dc tak to nevypadá dobře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.1.22 20:33

@baru-ska
Prave ze si myslim, ze je to spatne.Mela me doktorka poslat na revizi hned. Zitra zajdu do nemocnice.Ted jsem byla na toalete a na papiru hneda krev…Dekujuuu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
12.1.22 21:10

@Ajriss tak třeba si to tělo vyřeší samo což je ta nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty