Je tato sedačka u nás povolena ?
- Fotoalbum (2)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Je tato sedačka u nás povolena ?
My máme sedačku, která není tady k prodeji ale je obvyklá. Nemůžu najít informaci jestli je u nás legal? To je GRACO 4 ever.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Myslím, že si tam muzes dat co chces, v zivote jsem neslysela, ze by policajti pro silnicni kontrole kontrolovali homologaci autosedačky pro náš trh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavlička píše:
Myslím, že si tam muzes dat co chces, v zivote jsem neslysela, ze by policajti pro silnicni kontrole kontrolovali homologaci autosedačky pro náš trh
Dekuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych řekla, že se ČR řídí celoevropskou normou, takže je asi důležité, jestli je schválena v EU. Ale úplně jistá si nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aduš8 píše:
Já bych řekla, že se ČR řídí celoevropskou normou, takže je asi důležité, jestli je schválena v EU. Ale úplně jistá si nejsem.
Je to přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@theRonnie muzes si dat do auta co chces, zkoumat to mozna bude leda pojistovna pri nehode a zadosti o plneni. Jinak pokud to neni cina, tak bych se togo snad nebal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli je schválená by mi bylo u tohoto modelu fuk, protože bych ji nekoupila. Sedačka od 0_36 a ještě se z ní dá udělat podprdélník? Dál jsem ani nezkoumala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petula306 Já našla, toto. Je možné použit v rámci EU. Ona je od novorozenec do 10 let. Je hodně oblíbená ve státech kde prodává se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petula306 píše:
Jestli je schválená by mi bylo u tohoto modelu fuk, protože bych ji nekoupila. Sedačka od 0_36 a ještě se z ní dá udělat podprdélník? Dál jsem ani nezkoumala.
Napadlo mě to samé. Nekupoval bych ji.
Nebudí ve mě důvěru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Povolené pánevní svaly a močení
- Pořídit si dítě v naší situaci?
- Týden po našem rozchodu měl novou ženu
- Sedačka VIMLE Ikea - zkušenosti
- Proč nás nemají rádi?