Je to normální u desetileté? Všude jde se mnou

Anonymní
4.8.26 22:00

Je to normální u desetileté ??

Že kam se hnete, tam jde dítě? Třeba večer u telky je s váma v posteli přilepené, když vstanete a jdete třeba do koupelny, tak jde zase za váma? Já to už psychicky nedávám někdy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
4.8.26 22:07
@Anonymní píše: Více

Ne, nic takového neznám. Nebojí se něčeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6339
4.8.26 22:09

Takhle : znám to a viděla jsem to.
Neteř 5 let, jedináček. Chodí za mámou jak pejsek a máma musí s ní čekat snad i na záchodě.
Pak sestřenice, také jedináček. Ta to měla podobně snad až do 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.26 22:10

No podle mě to úplně normální není.
Ptala jste se jí, proč vás následuje při každém kroku?
Napadá mě: je jedináček a nemá kamarádky, trpí třeba samotou?
Není z rozvedené rodiny a nechybíte jí tak určitý čas?
Bylo to tak vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79596
4.8.26 22:11

Jo znám, mám to doma - také čekám kdy přijde ta puberta a na dveřích bude mít nalepené Zákaz vstupu, jak jsem měla já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79596
4.8.26 22:12
@Pralinkazbelgie píše: Více

dcera je jedináček, moc na to odpovědět nedokáže, kamarádky má, asi jí v určitý čas chybím, protože pracuji na směny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.8.26 22:15

Mozna mate mezi sebou hlubsi vztah. Mam dceru 9 let a ta za mnou chodi malokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.26 22:17

@stinga a vy jste tedy zakladatelka? Taky pracuji na směny, ale nikdy mi to dítě nedělalo, ale není jedináček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79596
4.8.26 22:18
@Pralinkazbelgie píše: Více

ne nejsem, jen píšu, že to znám, že mám též takové dítě doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.8.26 22:26

Takhle neznám. Ale syn býval prostě mazel. Maman a holky zas za taťkou. Už je to věkem přešlo. Nebylo to, že by následoval každý krok. Vůbec ne. Chodíval pravidelně. Mamko, pustíme si nějaký film/pohádku večer? Budu tě česat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16856
4.8.26 22:28

Syn má skoro 4 roky a i když se někdy snaží mi jít stále v patách, jsou situace, kdy prostě řeknu NE a hotovo. Na záchod jdu sama, do sprchy jdu sama, atd. Fakt nemám ocásek, kterej potřebuju tahat s sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
5.8.26 00:37

Mladší syn to dělal hodně dlouho, pak si nás dlouho chodil kontrolovat, teď už jen musí slyšet, že jsme doma, takže si nezavírá dveře do pokoje.
Z postele se mi odstěhoval v těch 10 letech, stálo mě to novou postel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43194
5.8.26 07:05

Bych řekla, že u jedináčků je to normální. Mám dvě kamarádky, co měly jedináčka, a bylo to úplně stejný. Kdyby dítě mělo sourozence, tak se ta pozornost prostě rozdělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.26 07:15

Mam jedinacka, zatim je teda maly, 4 roky, ale totez. A nedelaji to vsichni takhle, z okoli podobne stare deti nekteri jedinacci taky jsou, to nedelaji tak moc. Taky u nej musim byt kdyz je na zachode a on je na zachode se mnou. Neexistuje ze bych odesla do jine mistnosti a on si zustal hrat. Bud me vola k sobe nebo leti za mnou. Myslela jsem ze je to jeste nejaka separacni faze, ale koukam ze teda jeste par let to nebude jinak. Uz jsem asi docela zvykla no…

• Citovat
  • Upravit
15628
5.8.26 08:56
@Anonymní píše: Více

Uplne takhle ne, ale do těch 10-11 se na me dcera taky dost lepila. Večer u tv seděla u me přitisknuta, nebo na me musela mit aspon nohu. Často s námi spala. Samozrejme z toho vyrostla, příští měsíc ji bude 12,je v pubertě, ma svůj svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí