Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, že se vyspal s jinou, když jste byli rozešlí, tak to prostě nevěra není. Že mu napsala, že jí chybí, za to nemůže. Fér by bylo, kdyby na to napsal, že se omlouvá, ale že jste se k sobě vrátili. Což nevím, jaká byla jeho reakce, byl v těžké pozici. Možná neudělal nic, možná ani nestihl, protože jsi po něm vyjela. Sprosté nadávky, ani nadávky, ani urážení do vztahu nepatří. Nedivím se mu, že je zaskočený.
Měli byste si asi společně říct, co bylo na vašem vztahu dobré, co to komu z vás dávalo, a kde vidíte rezervy, na čem musíte zapracovat. Pak můžete dojít k funkčnímu, naplněnému vztahu.
@ontarova.stara píše:
Vratit se do skoly, naucit se psat a dospet.
Asi tak..
Panebože… Kolik vám je, 15? Často chodíš s neznámými lidmi, když tě dostatečně dlouho přesvědčují?
Chtělo by to trochu dospět, zapracovat na svém sebevědomí a ujasnit si, co vlastně chceš. A nechovat se jako děti na základní škole.
Nechovej se jako hysterka. Nebudete se hádat. To, že spal jinou když jste nebyli spolu je v pořádku. Myslím si, že se k sobě nehodíte a měli byste jít každej svou cestou.
A co sis dala dobrého?
Tak tvoje problémy bych chtěla mit ![]()
Nejspíš jsi mladá. Nedělej si s tím hlavu. S přítelem si v klidu promluv. Buď budete spolu, nebo každý svoji cestou.
Ahoj něco mě trápí… asi před dvouma mesicma jsme se s přítelem pohádali a rozešli, on si po par dnech našel jinou, vzal ji na hotel a vyspal se s ni, já o tom nevěděla tak jsem mu napsala ze mi hrozné moc chybí ať to dáme dohromady, tak jsme se k sobě vrátili… a nic neřekl ze spal s jinou, jen řekl ze se seznámil s jinou, ale sám řekl ze s ni nespal, já na to pak přišla sama po týdnu, … hádali jsme se, a řekla jsem ze na to zapomenu, ze to nebudu vytahovat, jenže ta holka mu včera napsala ze ji chybí ať se s ni sejde, a já na nej řvala, on mě uklidňoval ze ho nezajímá Atd a já furt, i sproste jsem mu nadavala, pak i on začal, a dnes jsem se omluvila on to nepřijal chová se divně, tak jsem se sla projít a nějaký kluk mě zastavil říkal ze vidí ze jsem smutná a pozval na jídlo, já nechtěla řekla jsem ze nejdu ze nechci, a on furt trval na tom tak jsem s nim sla, a když jsem odcházela tak mi dal pusu na tvář a strašně moc mě to trápí, hrozně to bolí, nějaká rada prosím?😢