Je tohle chování instruktora normální?

Anonymní
17.7.26 10:32

Je tohle chování instruktora normální?

Ahoj, začala jsem chodit na přípravu na zbroják.. je to celkem drahé, byla jsem tam teprve dvakrát.. platím za cca 1,5h asi 2000kc. Střelba mi jde tak nějak přirozeně, ale ještě vůbec neznám dělení zbraní a takové širší povědomí… teprve se vše začínám učit.. pri teorii me tam začal zkoušet druhy instruktor, ktery vydává zbraně (tohle se stalo obě návštěvy) a který nemá s mým školitelem nic společného a kdyz jsem něco nevedela, tak hned začal na mě útočit slovy - no jak se to řekne? Blondýno! A byl dost nepříjemný. Porad na mě útočil, ze jsem blondýna a snažil se mě urážet.
Prijde vám takové chování normální v tomto odvětví? Uz jsem začala uvazovat i o přestupu jinam….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36679
17.7.26 10:34

Takový chování není normalni nikde. Poslala bych ho do prd.ele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18923
17.7.26 10:36

Potrebujes se na to ptat? Slusne bych mu oznamila, ze jeho chovani je naprosti nevhodne a urazejici. Nema k tomu jediny duvod a z jeho strany bych ocekavala spis podporu klientu. Taky bych ho nahlasila. Zane rvani po nem, mozna je to i nejaky test tve reakce jestli nejsi impulzivni a jestli ti vubec zbrojak do ruky patri - jen uvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9056
17.7.26 10:49

Určitě to normální není a řešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.26 10:58

@hospodki taky mě napadlo, zda to není nějaký test. Tak mě napadlo se zeptat na zkušenosti ostatních.

• Citovat
  • Upravit
523
17.7.26 11:01

Není to normální. Buď má potřebu si honit triko a přidávat na vlastní důležitosti
:roll: nebo si myslí, že je vtipnej :zed: nebo Tě chce balit :mrgreen:
Souhlasím s ostatními, pošli ho někam. Asi postačí něco ve stylu Nejste můj školitel, takže na vaše otázky nebudu odpovídat a nepřeji si, abyste se mnou mluvil tímhle způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34757
17.7.26 11:02
@Anonymní píše: Více

Cože? Poslala bych ho do zadele, a podala na něj stížnost. Tohle si vůbec nesmí dovolit. Já bych mu řekla, že já svojí barvu vlasů můžu změnit když budu chtít, ale jemu nepomůže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17094
17.7.26 11:02

Napsala bych stížnost zřizovateli. Ale já bych asi reagovala asi už při tom, když by na mě z pozice nadřazeného takhle mluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
17.7.26 11:09
@arinecka píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
17.7.26 11:11

Normalni to neni ani omylem. Hned bych se ohradila, at se mnou laskave jedna profesionalne, ze si neplatim za to, aby byl na me nekdo neprijemny. Pokud by to nepreslo, stezovala bych si na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
17.7.26 12:11

test čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
17.7.26 12:30

To se mi nezdá, instruktora nemůže dělat jen tak každá lopata. Na jaké střelnici to proběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.26 12:33

Známou (a celou skupinu žen) takto urážel instruktor v autoškole. Že to a to jim vysvětlovat nebude, protože ženský. Ona v té době studovala fyziku a pravděpodobně o všem okolo auta věděla víc, jak on.

Nechala tam zálohu a šla jinam.

• Citovat
  • Upravit
488
17.7.26 12:48
@Zvedava1 píše: Více

Sebeovladani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36679
17.7.26 13:00