Je tohle kamarádka?

Anonymní
25.9.21 13:49

Je tohle kamarádka?

Ahoj, jsem trochu v rozpacích z „kamarádky“. Řekla mi, abych s ní šla na festival knih, kde bude mít ještě další přátele. Začalo to tím, že mi nešla zaplatit přes kartu online vstupenka, o tom jsem jí informovala. Poprosila jsem jí jestli mi ji nemůže koupit, že bych jí ty peníze mohla pak dát osobně (70 Kč). Řekla mi ať mi to zaplatí rodiče, že jim to přes kartu určitě půjde. Tak jsem to neřešila, ale překvapilo mě to.
Pak jsme byly dnes před kasou a omylem jsem měla jen 60 Kč, včera jsem totiž byla ve fitku. Chybělo mi 10 Kč. Řekla, že tedy neví co s tím, že má dnes peníze na knihy, které si dnes chce kupovat a že nemá drobné. Pak mě tam nechala a šla za svými přáteli.
Je to kamarádka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
25.9.21 13:55

Casto po ni chces, aby za tebe platila? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
25.9.21 13:56

Kolik vám je? 12?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.21 13:57

Jako že za tebe má kámoška platit to co se ti nechce cálovat?

Bych tě nikam nezvala.

Když nemáš prachy, tak normálně přiznej, namísto takovýchhle cirátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
25.9.21 14:02

Není to kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
25.9.21 14:04

Tak snad než někam jdeš, tak si zkontroluješ, že máš dost peněz, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749

Tak 10 korun bych ti dal a nikde bych tě stát nenechal, ale jestli tohle praktikuješ častěji, tak se nedivím. A nešlo by o ty peníze, ale o princip. Ty víš, že budeš potřebovat 70 a klidně si deset korun utratíš? Tenhle přístup by mě vytáčel, pokud by to mělo být opakovaně, pro jednou bych to samozřejmě neřešil, pokud bych měl, dál bych ti. Podle psaní jste ještě děti, takže kamarádka asi také nemá tolik, aby tě mohla financovat nějak pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Vůbec, dnes se to stalo poprvé. Prostě jsem neměla dostatek peněz.

• Citovat
  • Upravit
18270
25.9.21 14:09
@Anonymní píše:
Vůbec, dnes se to stalo poprvé. Prostě jsem neměla dostatek peněz.

půjdeš na festival knih? Asi jsi nyní doma, kde si můžeš vzít peníze, nebo cestou vyzvednout z bankomatu, jak to budeš řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
25.9.21 14:23

A tu platebni kartu jsi pak mela kde? :think: Nejak se mi to nezda, moc nahod a omylu najednou. A ty misto co by ses stydela, ze si nehlidas finance, jak drbes kamaradku na internetu, ze to za tebe nezacvakala. Asi vi proc se na tebe vyprdla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5640
25.9.21 14:26

Já to nechápu. Ta online vstupenka byla přece normálně řešitelná. Internetové bankovnictví mají snad všechny banky, aktivuješ si to, případně přenastavíš limit a je to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.21 14:27

@Ms.Ragdoll no prostě je švorc, nezvládá to přiznat a hraje takovéhle hry a urazí se, když je kamarádka nepochopila a nenabídla sama od sebe, že to za ní zatáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.9.21 14:28

A ty chybějící koruny taky nejsou problém, když je bankomat dneska na každém rohu. Když jsi platila ve fitku, tak sis asi všimla, že jsi bez hotovosti, ne? Proč sis nevybrala cestou z fitka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
25.9.21 14:30
@Ms.Ragdoll píše:
Já to nechápu. Ta online vstupenka byla přece normálně řešitelná. Internetové bankovnictví mají snad všechny banky, aktivuješ si to, případně přenastavíš limit a je to ne?

Tak mi se hlavne nechce verit tomu, ze nekdo, kdo vlastni platebni kartu, ji nema u sebe, kdyz nekam jde a klidne vyrazi s hotovosti 60Kc. 8o

• Citovat
  • Upravit
5640
25.9.21 14:31
@Silverine247 píše:
Tak mi se hlavne nechce verit tomu, ze nekdo, kdo vlastni platebni kartu, ji nema u sebe, kdyz nekam jde a klidne vyrazi s hotovosti 60Kc. 8o

To bude tak jak píše @Ou. Je prostě bez peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová