Je tu někdo kdo pracuje v cukrářské výrobě?

1061
5.6.17 18:51

Je tu někdo kdo pracuje v cukrářské výrobě?

Dobrý den, prosím je tu někdo kdo pracuje či pracoval v cukrářské výrobě? Nemyslím prodavačku v cukrárně, ale kdo byl u výroby zákusků, potřebovala bych se na něco zeptat. Děkuji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

509
5.6.17 19:33

No tak se ptejte :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26162
5.6.17 19:34

@Namby jak udělat krémy (čokoládový a koňakový) na koňakové špičky…mňam ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.6.17 20:02

@Namby dobrý den, prosim jak se v cukrárně pečou griliáš trubičky, vím že mi nedáte recept to ani nechci, ale já jsem si v cukrářských potřebách koupila směs pro jejich výrobu ale když je upeču dle jejich postupu tak jsou tvrdé i po naplnění, jenže ty co koupím v cukrárně jsou krásné měkké a lahodné, co dělám špatně, nebo se v cukrárně vyrábějí jinak? Klidně napište do SZ.Diky
@Malaga v cukrárně se používá hotová směs top mix…dá se sehnat na netu v cukrářských potřebách doma se dá použít hustci pudink s kouskem másla a trochou rumu…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.6.17 20:03

No tak špičky taky můžu… :lol:
Mně by zase zajímal recept včetně krémů na ten pravý řez muzikál.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.6.17 20:04

@Malaga a na ten čokoládový krem se dá taky koupit smes-bolero instant, dělám je doma a jsou moc dobre vše se dá volně koupit v potřebách pro cukráře…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26162
5.6.17 20:07

Díky! vyzkouším…mňam :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
509
5.6.17 20:35

Ano v cukrárně je už hotová směs na špičky, ale je to vesměs tuk a čokoláda ( kakao ) A ten koňak to stejný… Nebo prostě nalít vaječňák :)

@Zacharova I v cukrárně jsou tvrdý :). Oni změnou tím, že se naplní šlehačkou :) a jsou v lednici ve „vlhku“

Recept bych klidně poslala, ale nemám u sebe knihu s recepty, tu mám u rodičů, když si vzpomenu tak pošlu :)

@ivunak to stejný… Klidně pošlu až budu mít knihu u sebe

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.6.17 20:59
@Namby píše:
Ano v cukrárně je už hotová směs na špičky, ale je to vesměs tuk a čokoláda ( kakao ) A ten koňak to stejný… Nebo prostě nalít vaječňák :)

@Zacharova I v cukrárně jsou tvrdý :). Oni změnou tím, že se naplní šlehačkou :) a jsou v lednici ve „vlhku“

Recept bych klidně poslala, ale nemám u sebe knihu s recepty, tu mám u rodičů, když si vzpomenu tak pošlu :)

@ivunak to stejný… Klidně pošlu až budu mít knihu u sebe

Děkuji pokud by byl recept bylo by to super, v cukrárně se pečou na kovové trubičce nebo se pečou jednotlivé čtverce které se pak za tepla stačí do trubiček?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5048
5.6.17 22:52
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5048
5.6.17 22:52
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5048
5.6.17 22:52
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.17 08:23
@Namby píše:
Ano v cukrárně je už hotová směs na špičky, ale je to vesměs tuk a čokoláda ( kakao ) A ten koňak to stejný… Nebo prostě nalít vaječňák :)

@Zacharova I v cukrárně jsou tvrdý :). Oni změnou tím, že se naplní šlehačkou :) a jsou v lednici ve „vlhku“

Recept bych klidně poslala, ale nemám u sebe knihu s recepty, tu mám u rodičů, když si vzpomenu tak pošlu :)

@ivunak to stejný… Klidně pošlu až budu mít knihu u sebe

To bych byla ráda. Díky. :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama