Zkušenosti s vyplácením cestovních příkazů a zároveň s pokladnou
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím a přeju pěkné poledne.Je tu nějaká účetní, která má zkušenosti s výplácením cestovních příkazů a zároveň s pokladnou?
Děkuji děkuji všem ochotným!
Bohužel jsem se zamotala do pěkné prekérky, kvůli které mi nevychází pokladna, přitom vím, že finančně mám vše správně, pouze nevím jak to zaúčtovat a napsat do pokladní knihy, aby mi to vycházelo..
Případ je opravdu obsáhlý a hlavně soukromé (kvůli firmě). Proto bych byla ráda, kdyby mi někdo mohl poradit v soukromých zprávách. Jsem vážně už nešťastná a nemám na to mozkovou kapacitu.
a co skočit někam za odborníkem a nechat za úhradu poradit? obzvlášť když píšeš, že je případ
rozsáhlý a potřebuješ to vyřešit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vaše zkušenosti s plastikou nosu
- Plenky Huggies Ultra Comfort, zkušenosti 2021
- Rovnátka v dospělosti - vaše zkušenosti
- Sberbank - trvalý příkaz, když nemám peníze
- Zkušenosti s kočárkem 4 baby stinger air
- Autoaugmentace prsů a liposukce - máte zkušenosti?
- Adrenalux zkušenosti
Zdravím a přeju pěkné poledne.
Je tu nějaká účetní, která má zkušenosti s výplácením cestovních příkazů a zároveň s pokladnou?
Bohužel jsem se zamotala do pěkné prekérky, kvůli které mi nevychází pokladna, přitom vím, že finančně mám vše správně, pouze nevím jak to zaúčtovat a napsat do pokladní knihy, aby mi to vycházelo..
Případ je opravdu obsáhlý a hlavně soukromé (kvůli firmě). Proto bych byla ráda, kdyby mi někdo mohl poradit v soukromých zprávách. Jsem vážně už nešťastná a nemám na to mozkovou kapacitu.
Děkuji děkuji všem ochotným!