Je ženatý a má děti
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
já to nechápu… jak by ses cítila na straně
jeho ženy?? by ti mohl dělat tátu a ty se mu hodláš rozbít manželství
chvilkovým vyblbnutím a pak stejně půjdeš za mladším.. a nic méně, on
tě bere jako zvýšení ega
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lentilka93 Četla
jsi, že s ním nic nemám? Ale ano, moc se mi líbí je sexy a je těžké mu
odolat a asi si dovedu představit být jeho milenka, ale…i mě trápí ta
rodina a evidentně se zamiloval a nechci, aby udělal blbost. Zvlášť jak je
pozorný a snaží se o mě. Je to krásné, ale pro mě také těžké.
Jinak asi jim to se ženou nefunguje, nevím co je mezi nimi… on je takový
spíš sebevědomí, cílevědomí řekla bych. Nějaký ego si zvedat nemusí,
je úspěšný, hezký, sympatický.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lentilka93 Četla jsi, že s ním nic nemám? Ale ano, moc se mi líbí je sexy a je těžké mu odolat a asi si dovedu představit být jeho milenka, ale…i mě trápí ta rodina a evidentně se zamiloval a nechci, aby udělal blbost. Zvlášť jak je pozorný a snaží se o mě. Je to krásné, ale pro mě také těžké.
Jinak asi jim to se ženou nefunguje, nevím co je mezi nimi… on je takový spíš sebevědomí, cílevědomí řekla bych. Nějaký ego si zvedat nemusí, je úspěšný, hezký, sympatický.
Pokud chlap svádí mladé holky, vždy jde o bičování ega. Jsi ještě
mladá a nezkušená, abys tohle mohla soudit ( nic ve zlém). Prostě pro něj
jsi jenom rybička, co se chytí na jeho pérko a znamenáš jenom další
egotrofej. A že je někdo hezký, sympatický a úspěšný ( což nemáš
podložené) neznamená, že si nemusí bičovat ego. Mluvíš jako lehká
holka, před kterou se usměje šedivák a Tobě se roztleskají stydké pysky
a vidí se jako Julie Roberts ve filmu Pretty
Women. To jsi tak zoufalá, že nemáš na to si nabrnknout svobodného chlapa?
Neodpovídej. Jsi, a je mi Tě jako ženy líto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lentilka93 Četla jsi, že s ním nic nemám? Ale ano, moc se mi líbí je sexy a je těžké mu odolat a asi si dovedu představit být jeho milenka, ale…i mě trápí ta rodina a evidentně se zamiloval a nechci, aby udělal blbost. Zvlášť jak je pozorný a snaží se o mě. Je to krásné, ale pro mě také těžké.
Jinak asi jim to se ženou nefunguje, nevím co je mezi nimi… on je takový spíš sebevědomí, cílevědomí řekla bych. Nějaký ego si zvedat nemusí, je úspěšný, hezký, sympatický.
A myslíš si, že budeš jeho první a jediná milenka? Typické kecy záletníků, jak jim to se ženou nefunguje, jak si nerozumí. Jo, jdi do toho a buď jeho milenka. Panebože stále stejné vzorce nabalování muže středního věku, kdy chytá druhou mízu a stejně se najdou naivky co jim to žerou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pro tebe je to těžké??
Ach jo. Chudák děti i jeho Žena. Možná
bych ještě pochopila to slovo těžké, kdyby jsi s ním táhla milenecký
vztah nějakou dobu ale vy spolu nic nemáte, jsi pouze zaláskovaně zaslepená
a už je to „těžké“? Aha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím. Mám takový trable. Líbí se mi jeden muž, ale je ženatý a má dvě děti mladší i 10 let myslím. Já si ho nenašla, on našel mě v jednom podniku se svými podřízenými na večírku, vlastní firmu a pozval zaměstnance na pivko. Párkrát jsme se tam ještě viděli a teď si nezávazně píšeme. Rozumíme si. Já v něm nehledám žádný vážný vztah a ani s ním opravdu nechci hned spát nebo ho odloudit od rodiny, ale je mi velmi sympatický a vlastně pořád se mi vnucuje i když jsem mu řekla, že má děti a ženu a hledí si radši jich. Asi jim to neklape. Mě je 23 let a jemu kolem 40-45 možná. Ale je to opravdu krásný, upravený chlap a je fakt těžké mu odolat. Ještě má šedivé vlasy a z toho jsem hin. Úchylka asi. Kdyby neměl závazky, už po něm skočím, ale nedá mi to i když mě tak přitahuje a nevím jak ho vymazat z hlavy. I on se snaží mi nadbíhat. Nosí mi do práce květiny a když mu neodepisuju delší dobu tak jakoby nenápadně ho vždy potkám minimálně když jdu se psemje jako zamilovaný puberťák a to jsme spolu nic neměli.
natoč ho a pošli to jeho ženě, připoj sms to 100% zabere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Haha. Nechceš s ním spát a ani ho odloudit od rodiny a co od něho teda chceš? No, jak si psala na začátku, že máš trable, tak myslím že je teprve budeš mít, až to zjistí manželka. A doufám že ano, vyškubat vlasy takovým… jako jsi ty, co neví co je rodina a charakter
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takovýhle typ chlapa bohužel znám (je to manžel známé), je pohledný, dobře zajištěný, zadaný s malou dcerkou (jeho žena se ani netají tím že ví že ojede na co narazí a je s ním kvůli hmotnému zajištění) a neustále balí mladé holky, vždycky to má stejný scénář, dokud jí nedostane do postele tak jí nadbíhá jako zamilovaný puberťák, potom co mu projde postelí tak zmizí, když byla jó dobrá tak se ozve 2× až 3×. Vždycky si vybírá holky tak do 25, které působí hodně naivně protože ty starší a rozumnější mu na to neskáčou. Takže bych ho natvrdo odpálkovala zpátky k manželce. Nemáte to zapotřebí takhle se ponižovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Píši raději anonymně, aby mě tu kolegyně neukamenovaly. Jsi mladá,
proč si neužít? A jestli je to ještě takový fešák proč nevyzkoušet staršího muže? Jestli je
to záletník jako že asi je, tak není třeba mít nějaké výčitky. Však
se hned nemusíte brát
šla bych do toho
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Píši raději anonymně, aby mě tu kolegyně neukamenovaly. Jsi mladá, proč si neužít? A jestli je to ještě takový fešákproč nevyzkoušet staršího muže? Jestli je to záletník jako že asi je, tak není třeba mít nějaké výčitky. Však se hned nemusíte brát
šla bych do toho
si ve své sluníčkové, rozkrokově veselé řeči, opomněla fakt, že je
ženatý, tudíž se brát nemůžou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak si to zkus, no co tady budem vespolek mudrovat, mas svou hlavu
a jsi zjevne rozhodnuta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Malina7 píše:
Pokud chlap svádí mladé holky, vždy jde o bičování ega. Jsi ještě mladá a nezkušená, abys tohle mohla soudit ( nic ve zlém). Prostě pro něj jsi jenom rybička, co se chytí na jeho pérko a znamenáš jenom další egotrofej. A že je někdo hezký, sympatický a úspěšný ( což nemáš podložené) neznamená, že si nemusí bičovat ego. Mluvíš jako lehká holka, před kterou se usměje šedivák a Tobě se roztleskají stydké pysky: a vidí se jako Julie Roberts ve filmu Pretty Women. To jsi tak zoufalá, že nemáš na to si nabrnknout svobodného chlapa? Neodpovídej. Jsi, a je mi Tě jako ženy líto

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím. Mám takový trable. Líbí se mi jeden muž, ale je ženatý a má dvě děti mladší i 10 let myslím. Já si ho nenašla, on našel mě v jednom podniku se svými podřízenými na večírku, vlastní firmu a pozval zaměstnance na pivko. Párkrát jsme se tam ještě viděli a teď si nezávazně píšeme. Rozumíme si. Já v něm nehledám žádný vážný vztah a ani s ním opravdu nechci hned spát nebo ho odloudit od rodiny, ale je mi velmi sympatický a vlastně pořád se mi vnucuje i když jsem mu řekla, že má děti a ženu a hledí si radši jich. Asi jim to neklape. Mě je 23 let a jemu kolem 40-45 možná. Ale je to opravdu krásný, upravený chlap a je fakt těžké mu odolat. Ještě má šedivé vlasy a z toho jsem hin. Úchylka asi. Kdyby neměl závazky, už po něm skočím, ale nedá mi to i když mě tak přitahuje a nevím jak ho vymazat z hlavy. I on se snaží mi nadbíhat. Nosí mi do práce květiny a když mu neodepisuju delší dobu tak jakoby nenápadně ho vždy potkám minimálně když jdu se psemje jako zamilovaný puberťák a to jsme spolu nic neměli.
Hele, kyby zensky soulozily s kazdym starnoucim zenacem, kterej se boji
smrti a starnuti a od te hruzostrasne predstavy mu v makovici hystericky huci
tak, ze mu nenapadne nic „originalnejsiho“, jak balit mlady holky, aby si
pak s kapsami nacpanymi viagrou dokazoval, ze neeee on nestarne, tak by se
holky usoulozily k smrti. Vetsina holek tyhle druhomizaky odmitne, ale vzdy se
najde nejaka zoufalka, ktera se rozklepe radosti a neresi, ze chlap ma zenu a
deti. Stava se i v lepsich rodinach
Příspěvek upraven 05.11.19 v 04:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo a jeste jsem ti zapomela rict, ze jeho stara je megera, nestara se o deti
a nerozumi mu a on je strasne nestastnej a celej zivot cekal na zenu, jak jsi ty
a ani nemuze uverit vlastnimu ptakovi, ze se konecne dockal. Zazraky se deji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Obézní ženy a gynekologické problémy
- Můj přítel má moje nudes
- Žlutý meloun pro děti
- Nechci mít rodinu ani děti
- Dítě štítivé k ostatním dětem - přejde to?
- Covid u dětí - vyrážka
- Přítel má založenou erotickou seznamku
- Jak se snášejí vaše děti v tomto období?
Zdravím. Mám takový trable. Líbí se mi jeden muž, ale je ženatý a má dvě děti mladší i 10 let myslím. Já si ho nenašla, on našel mě v jednom podniku se svými podřízenými na večírku, vlastní firmu a pozval zaměstnance na pivko. Párkrát jsme se tam ještě viděli a teď si nezávazně píšeme. Rozumíme si. Já v něm nehledám žádný vážný vztah a ani s ním opravdu nechci hned spát nebo ho odloudit od rodiny, ale je mi velmi sympatický a vlastně pořád se mi vnucuje i když jsem mu řekla, že má děti a ženu a hledí si radši jich. Asi jim to neklape. Mě je 23 let a jemu kolem 40-45 možná. Ale je to opravdu krásný, upravený chlap a je fakt těžké mu odolat. Ještě má šedivé vlasy a z toho jsem hin. Úchylka asi. Kdyby neměl závazky, už po něm skočím, ale nedá mi to i když mě tak přitahuje a nevím jak ho vymazat z hlavy. I on se snaží mi nadbíhat. Nosí mi do práce květiny a když mu neodepisuju delší dobu tak jakoby nenápadně ho vždy potkám minimálně když jdu se psem
je jako zamilovaný puberťák a to jsme spolu
nic neměli.