Jeden nebolestivý hemeroid po porodu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
pokud by tě to hodně obtěžovalo, tak si ho můžeš nechat ušmiknout, ale já bych nešla, pokud to nebolí… taky po porodu mám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky ho mám nebolí a mám ho už dva roky zatím to neděsím dokud to nebude bolet=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám jich více, nebolí, kdysi jsem absolvovala nebolestivý HEMORON, ale sám jinak nezmizí. Prostě se jednou vytvořil a zůstane, max. se bude lety zvětšovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky jsem měla, cca 1,5 cm, po porodu se postupně zmenšoval až zmizel. Při dalším těhu jsem preventivně mazala žindavovou mastí - objevily se menší a doufám, že taky zmizí. Jsem cca 2 týdny po porodu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
a zmizel tedy sam od sebe, zadny mazani ani obklady? a za jak dlouho asi zmizel?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
no, mazala jsem tou žindavovou mastí cca 1-2× denně- a za jak dlouho už si přesně nepamatuju - ale myslím, že tak do dvou, tří měsíců
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ambulantní porod tehu cukrovka
- 2 roky a neříká ani jedno slovo, zakrývá si oči. Jak poznat autis
- Poslední jídlo před porodem
- Hlavička k jedné straně
- Bolest ramenou rok po porodu
- Kdy po porodu do vany?
- OCD a úzkost rok a půl po porodu
- Příprava na porod a poloha KP
Ke konci tehotenstvi se mi vytvoril jeden maly hemeroid /predpokladam, ze je to ono, je to mala boulicka u konecniku/, nebolel, sel zatlacit zpet. Po porodu se ale opet objevil. Zatlacit jde, ale zas pri dalsi stolici vyleze. Davam si obklad z dub. kury. Nevite nekdo - zmizi to samo? Je treba k dr.? Diky moc za rady!!!