Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
IvkoH
nemyslim si, ze jsem vyjimka, je nas hodne takovych, o vyjimce muzu rict treba i to stejne o tobe, ale neudelam to. Vsude se najdou mrchy, potvory, ale i hodne maminky, ktere nemaji duvod okradat druhe maminky.
A kdyz uz to musi byt bezpodminecne dobirka, tak to udelam jako Sunnyside a necham si poslat aspon zalohu dopredu, treba jen na to postovne. Ale napriklad na MMS se mi tohle nikdy nestalo, vestinou spise na bazosi.
Ale nebudu se hadat, je krasne, jdu ven a timto se loucim. pa ![]()
Taminka píše:
IvkoH
nemyslim si, ze jsem vyjimka, je nas hodne takovych, o vyjimce muzu rict treba i to stejne o tobe, ale neudelam to. Vsude se najdou mrchy, potvory, ale i hodne maminky, ktere nemaji duvod okradat druhe maminky.
A kdyz uz to musi byt bezpodminecne dobirka, tak to udelam jako Sunnyside a necham si poslat aspon zalohu dopredu, treba jen na to postovne. Ale napriklad na MMS se mi tohle nikdy nestalo, vestinou spise na bazosi.
Ale nebudu se hadat, je krasne, jdu ven a timto se loucim. pa
Nechci se s tebou hádat, ano jak píše Sunnyside je třeba pro mě varianta, jak se domluvit, aby obě strany pochopily, že si můžou věřit, to je dobrá možnost ta záloha
, nebo že předem třeba pošlu peníze za poštu a zbytek na dobírku i to je možnost, dobré jsou i ty seznamy černé listiny a hodnocení ostatních, tak se taky pozná, kdo je a kdo není spolehlivý. Vždycky je to jen na domluvě, ale i tak se někdy naletí
to potom dělají špatné jméno těm co opravdu lidi neokrádají, říkám ještě jsem nikomu nenaletěla, protože jestliže mi ten prodávající nesedí, už jen tím, jak komunikuje, jak teď ta ženská s fusakem, tak jí řeknu, že nemám zájem, protože ta měla vyloženě neseriozní sprosté chování. A taky do teď ten fusak neprodala, přitom krásný, tak je mi divné proč asi
. Hledám jsem na MMB nějakou tu odsávačku elektronickou,ale zatím jsem tam nenakupovala.
Holky, tak já na mmb nakupuji často a naštěstí se mi zatím nepodařilo najít podvodníka. Je fakt, že jednou jsem darovala přes dvojčata nějaké věci a od jedné paní ani ň jako že děkuji atd. Tak už jsem toho taky nechala. V každém případě, nevím jak máš staré dítko, klidně ti něco pošlu, tak mi napiš SZ, určitě něco najdu, i hračky. A na mmb platím předem, akorát kontroluji hodnocení, a nové věci kupuji jen od ověřených obchodníků.
No a prodávám na aukru a to si nechávám poslat peníze vždy předem. Tam mi to přijde i víc ošetřené, kdyby se něco stalo a zaplacené věci nedorazily.
Sunnyside píše:
Já na mmb také prodávám a pokud chce někdo poslat něco NUTNĚ na dobírku, tak vyžaduju aspoň zálohu na účet. Protože přesně jak píše Taminka, nejen, že jak magor platím poštovné za balík, který se mi po x dnech vrátí zpátky, ale i to zboží z balíku mohlo být už dávno prodané. A pokud mám na mmb přes 500 kladných hodnocení, tak ať se na mě nikdo nezlobí, pokud mi nevěří, ať si nakoupí jinde.
Nenapsala bych to líp
![]()
timto vsem maminkam dekuji za nabidky,vsk vse mate v sz,co jsem vam ohledne tohohle psala
jinak holky chci opet jen napsat,ze neslo o prodej ani o klasickou vymenu,ja pani veci proste darovala,a to ze tam nebude neco podle jejiho vkusu muism snad brat v potaz ne?ja nemuzu cuchat co se komu libi a co ne,a jelikoz to bylo darovane tak to proste preberu a zbytek v klidu vyhodim,a nezacnu se navzet do odesilajiciho ne?me taky takovych darovano prislo nekolik,vzdy jsem slusne podekovala,popral neco pekneho do zivota veci rebrala a hezke nechala zbytek bud poslala dal nebo vyhodila,zadne vzruso