Jen se bavil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
27.12.14 16:29
@D. C. píše:
To už zakladatelka napsala: mohl říct - mýlíš se… Spíš by mne zajímalo, co ti řekl nebo jak se zachoval, zakladatelko, že se tě to tak dotklo?

Ahoj, to asi nebylo ne me, ale na tu anonymni slecnu, ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 16:32

Jinak neozval se:( ani zadna omluva ani k vanocum mi nepopral a ja jemu taky ne:/. Co myslite, napsat mu aspon na silvestra nebo cekat, jestli se ozve on? Vim, ze to prehnal, ale chci abychom zustali kamaradi, na druhou stranu se zase nechci ponižovat tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
27.12.14 16:45
@sabuskasabka píše:
Ahoj, to asi nebylo ne me, ale na tu anonymni slecnu, ze? :)

Aha, ten příspěvek nebyl od zakladatelky, to jsem se spletl. Pokud o kamarádství s ním i nadále stojíš, tak mu napiš nebo se prostě ozvi. To není žádné ponižování, všichni chceme mít kamarády. A byla by škoda, kdyby to bylo jen nedorozumění. Otázkou je, jestli i on se bude chtít nadále kamarádit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 17:07
@D. C. píše:
Aha, ten příspěvek nebyl od zakladatelky, to jsem se spletl. Pokud o kamarádství s ním i nadále stojíš, tak mu napiš nebo se prostě ozvi. To není žádné ponižování, všichni chceme mít kamarády. A byla by škoda, kdyby to bylo jen nedorozumění. Otázkou je, jestli i on se bude chtít nadále kamarádit :nevim:.

Prave a myslis, ze on ma důvod byt na me nastvany? Prehnala jsem to, když jsem se nastvala? Prece jenom mi docela ublizil a dost me ranil. Byla jsem si jista, ze si me smaze z FB, zatím nic, takze snad :)Jen nevím, co bych mu mela napsat, jestli to nejak resit nebo proste delat jakoby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
27.12.14 17:22

Tak to je asi víc než normální, že ses naštvala :-). Ale podle toho, co jsi napsala, on se ti omluvil a ptal se, jestli je vše v pohodě, řekla jsi, že tě to naštvalo, tak se odmlčel, třeba tě nechce jen více dráždit. Tak mu dej nějak najevo, že už naštvaná nejsi, nejlépe prostě dělej jakoby nic :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 17:38

No ja myslim, ze on nema důvod byt nastvany, nic jsem mu neudelala, tak snad je to tak jak rikas :), jsem rada, ze to vidim z pohledu chlapa :). No omlouval se, ale to hned potom, co jsem dorazila domu a byl jeste opila, později uz ne, ale ptal se, jestli je to v pohode nebo jsem nastvana. No nechtel me vic nastvat, ale presto po par dnech by se ozvat mohl a zkusit se nejak udobrit a on nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.12.14 17:44
@sabuskasabka píše:
No ja myslim, ze on nema důvod byt nastvany, nic jsem mu neudelala, tak snad je to tak jak rikas :), jsem rada, ze to vidim z pohledu chlapa :). No omlouval se, ale to hned potom, co jsem dorazila domu a byl jeste opila, později uz ne, ale ptal se, jestli je to v pohode nebo jsem nastvana. No nechtel me vic nastvat, ale presto po par dnech by se ozvat mohl a zkusit se nejak udobrit a on nic

tak jedna omluva snad stačí ne? nevidím důvod, proč by se měl člověk za jednu věc omlouvat víckrát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 17:48
@Maria37 píše:
tak jedna omluva snad stačí ne? nevidím důvod, proč by se měl člověk za jednu věc omlouvat víckrát :?

Asi jo no, akorat mi prijde, ze kdyz to rekl a byl opily kdoví, jestli to vubec myslela vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 17:55

Takze myslite, ze jsem to prehnala ja? On se omluvil, snazil se udobrit a ja jsem ho jeste poslala do haje? :( no ale v tu chvili jsem byla tak nastvana, ze proste jsem vubec neuvazovala a ted me to mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 18:03
@sabuskasabka píše:
No hlavně asi nečekal, že se naštvu, zažila jsem ho už i s jinou holkou a myslím, že se takhle chová ke všem, prostě si chce užívat a holka by mu stála v cestě. S tím alkoholem jsem to myslela spíš tak, že kdyby měl o mě zájem, určitě by mi v opilosti neřekl, že se jsem dobrá akorát tak na to, aby se se mnou vyspal a pak mě odkopnul, (přitom den předtím mi volal a říkal, že mě má rád, nevím, jestli ve srandě, fakt ho nechápu). Vždycky mi přišel, že je hrozně hodný a neřekla bych do něj, že mi někdy něco takového poví, ale tak aspoň, že to vím, taky jsem mu to napsala a on na to nic.

Napsalas mu to, vi cim te nastval. Nech ho plavat. Akorat ti bere energii a to i kdyz nejste v komtaktu. Nic jsi neprehnala…

Jinak ja jsem ta slecna anonymka c. 2:lol:

• Citovat
  • Upravit
9757
27.12.14 18:11
@sabuskasabka píše:
Takze myslite, ze jsem to prehnala ja? On se omluvil, snazil se udobrit a ja jsem ho jeste poslala do haje? :( no ale v tu chvili jsem byla tak nastvana, ze proste jsem vubec neuvazovala a ted me to mrzi :(

tak to obrať, omluvíš se a ten druhý tvoji omluvu za prvé nebere vážně a ještě tě pošle do háje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.12.14 18:31
@Maria37 píše:
tak to obrať, omluvíš se a ten druhý tvoji omluvu za prvé nebere vážně a ještě tě pošle do háje…

Dobre uznavam, byla jsem na neho hnusna, ale chtela bych videt tebe, kdyby ti clovek, kterého mas rada rekl něco takoveho. Ja bych asi chapala, ze je na me ten druhy nastvany a mrzelo by me to, no ale taky bych ho asi nechala byt a nelezla za nim porad s dalsima omluvama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
27.12.14 20:07

Ahoj, vůbec neřeš to jak to měl on, zaměř se jen na sebe a své pocity jaké jsi z toho měla a jaké jsi prožívala a podle toho se zařiď. Z podobné zkušenosti se sbírám 2 roky chodím na terapii, masáže a práce s energii. Byla jsi na něj taková jaké jsi měla emoce a co jsi cítila nevyčítej si to. Kamarádi byt asi nemůžete dokud neodpustíš sama sobě a následně jemu a i tak když ti tolik ublížil. Zkus stránky first class- osobní rozvoj najdeš tam spoustu užitečných článku, které tě posunou někam dál. Připrav se na to, že to trvá a chce to čas a trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
2255
28.12.14 09:43

@sabuskasabka, nic jsi nepřehnala, nevím přesně, jak ses k němu zachovala, ale pokud říkáš, že jsi byla hnusná, tak fakt není důvodu, aby se ti ozval první on. Naštvanou ženskou raději nechat být :-). Navíc pokud je jeho vztah k tobě takový, jak sám řekl, proč by se ti měl ozývat nebo nějak za tebou dolézat? :nevim: Už se v tom moc šťouráš, neřeš, jestli jeho omluva byla brána vážně či jak by se měl zachovat, tak se mu buď ozvi jako kdyby nic, jak jsem psal, nebo pokud máš pocit, že jsi to svou reakcí přehnala, tak se mu tedy za to omluv, záleží, jak to cítíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
30.12.14 13:05
@D. C. píše:
@sabuskasabka, nic jsi nepřehnala, nevím přesně, jak ses k němu zachovala, ale pokud říkáš, že jsi byla hnusná, tak fakt není důvodu, aby se ti ozval první on. Naštvanou ženskou raději nechat být :-). Navíc pokud je jeho vztah k tobě takový, jak sám řekl, proč by se ti měl ozývat nebo nějak za tebou dolézat? :nevim: Už se v tom moc šťouráš, neřeš, jestli jeho omluva byla brána vážně či jak by se měl zachovat, tak se mu buď ozvi jako kdyby nic, jak jsem psal, nebo pokud máš pocit, že jsi to svou reakcí přehnala, tak se mu tedy za to omluv, záleží, jak to cítíš ty.

No ja jsem se vlastne nezachovala nijak, jen jsem mu napsala, ze to prehnal, co mi rekl a pak uz nic jineho, nenadavala jsem mu ani nic, ale nastvana jsem byla to jo. Asi to fakt moc resim, jenze ja ani nevim, jestli ma nejakou cenu se to snazit urovnavat, kdyz si o me mysli to, co řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí