Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabuskasabka píše:
No ja jsem se vlastne nezachovala nijak, jen jsem mu napsala, ze to prehnal, co mi rekl a pak uz nic jineho, nenadavala jsem mu ani nic, ale nastvana jsem byla to jo. Asi to fakt moc resim, jenze ja ani nevim, jestli ma nejakou cenu se to snazit urovnavat, kdyz si o me mysli to, co řekl.
Ne, nemá, ale nechceš to slyšet ![]()
To se už musíš rozhodnout sama, jestli to chceš urovnat nebo ne. Ale dám ti přece jen jednu radu, v situacích jako je tahle, kdy nad něčím jenom přemýšlíš a ztrácíš čas, je mnohem lepší, když to urovnat zkusíš a budeš mít pokoj, jinak může dojít k tomu, že takhle budeš uvažovat ještě měsíce a k čemu si tím pomůžeš? Tak to prostě urovnat zkus, však to není žádný závazek, ale jinak, zkus hledat někoho slušnějšího
.
@sabuskasabka píše:
No ja jsem se vlastne nezachovala nijak, jen jsem mu napsala, ze to prehnal, co mi rekl a pak uz nic jineho, nenadavala jsem mu ani nic, ale nastvana jsem byla to jo. Asi to fakt moc resim, jenze ja ani nevim, jestli ma nejakou cenu se to snazit urovnavat, kdyz si o me mysli to, co řekl.
třeba ti to chtěl říct už dřív, aby sis nedělala nějaké naděje a iluze akdyž se opil, tak ti prostě řekl, jak to s tebou má…
@Maria37 píše:
třeba ti to chtěl říct už dřív, aby sis nedělala nějaké naděje a iluze akdyž se opil, tak ti prostě řekl, jak to s tebou má…
No ale to já vím dávno, že je takový a počítala jsem s tím, že spolu nebudeme, jde mi ale o to, jak to řekl, stačilo říct normálně, že chce, abychom byli kamarádi a nic víc a ne to, co řekl. Vlastně jsem spíš myslela, že budem kamarádi a časem se kdyžtak uvidí, na druhou stranu, kdyby to tak bylo, určitě bych odmítala všechny ostatní i když bych věděla, že to nemá smysl ![]()
@sabuskasabka píše:
No ale to já vím dávno, že je takový a počítala jsem s tím, že spolu nebudeme, jde mi ale o to, jak to řekl, stačilo říct normálně, že chce, abychom byli kamarádi a nic víc a ne to, co řekl. Vlastně jsem spíš myslela, že budem kamarádi a časem se kdyžtak uvidí, na druhou stranu, kdyby to tak bylo, určitě bych odmítala všechny ostatní i když bych věděla, že to nemá smysl
Já ti rozumím, chápu, co tě na tom trápí. Ale prostě jdi dál. Normálně ho „překroč“ a jdi dál. Tenhle kluk za to absolutně nestojí! Ani za energii, ani za myšlenky. Pochop… co chtěl, to ti řekl. Balí tvoje kamarádky před tebou. Tobě říká, že jsi dobrá tak akorát do postele a odkopnout. A taky jsi psala, že jste si spolu něco začali - což ty dvě předchozí jeho reakce ještě zhoršujou. To si s tebou začne, ale zároveň balí i tvoje kamarádky a ještě ti říká takové věci? Je ti 26, jsi psala… to není málo. Kdyby ti bylo o deset míň, možná ty povzdechy i toleruji, ale u 26ti leté ženské už je to něco špatně. Buď si nevážíš sama sebe, nebo máš nějaké trauma, nebo ses prostě jen zabouchla a v tom případě - sundej ty růžové brýle. Ten kluk je buran! Nestojí za to. NESTOJÍ ZA TO! A je spoustu kluků, kteří za to stojí…
Já jsem vdaná a kdybych nebyla, furt bych ještě věděla kam sáhnout, stačí se rozhlédnout, je tolik prima kluků. Jenže „vy“ holky (my holky?) někdy chceme aby s náma bylo oráno a snad doufáme, že zrovna my ty špatné hochy předěláme. NEPŘEDĚLÁME. Oni prostě takoví jsou
Jsou dobří tak max. na dobrý sex, možná s něma můžeš být i kamarádka, ale nezamiluj se…
@Drupi píše:
Buď si nevážíš sama sebe, nebo máš nějaké trauma, nebo ses prostě jen zabouchla a v tom případě - sundej ty růžové brýle. Ten kluk je buran! Nestojí za to. NESTOJÍ ZA TO! A je spoustu kluků, kteří za to stojí…Já jsem vdaná a kdybych nebyla, furt bych ještě věděla kam sáhnout, stačí se rozhlédnout, je tolik prima kluků. Jenže „vy“ holky (my holky?) někdy chceme
Právě, že asi všechno dohromady
. No a možná nejhorší je, že se vlastně bojím, že toho, který si mě bude doopravdy vážit a mít mě rád nepotkám, proto se snažím zachraňovat vztah, který se zachránit nedá, abych měla aspoň trochu pocit, že nezůstanu sama ![]()
@sabuskasabka, přestaň se vrtat v tom, že to řekl takhle a měl to říct podle tebe takhle. To je prostě minulost a nic na tom nezměníš. A když chceš vědět, proč to řekl takhle, na to ti odpovím, že jsou prostě na světě věci, které nepochopíme nikdy a je lepší se o to ani nepokoušet, prostě to nechat být. To, co řekl on, to tě nijak v budoucnu pronásledovat nebude, tak to pusť z hlavy a bude klid. A že máš strach, že nikoho nepotkáš, kdo si tě bude vážit? To tě chápu, mám občas obdobné obavy
. Ono se může ale dobře stát, že se budeš tolik upínat na tohoto, že toho lepšího prostě přehlídneš, dej si na to pozor.
No… nevím, ale tobě se pocit samoty zdá horší než se pokoušet o něco s tímto podivínem? Prosím tě, probuď se už! ![]()
@sabuskasabka píše:
Právě, že asi všechno dohromady. No a možná nejhorší je, že se vlastně bojím, že toho, který si mě bude doopravdy vážit a mít mě rád nepotkám, proto se snažím zachraňovat vztah, který se zachránit nedá, abych měla aspoň trochu pocit, že nezůstanu sama
já si myslím, že se k tobě zachoval tak hnusně právě proto, abys přestala zachraňovat něco, co on nechce… sama nezůstaneš neboj se nic… přijde někdo, kdo za to bude stát a pokud nebudeš zaslepená „zachraňováním“ vztahu, tak si toho pravého dokonce i všimneš ![]()
@sabuskasabka říct pravidla na začátku je dobrá věc, ale dá se to podat s citem a na pohodu… rozhodně si udělala dobře, pokud se zachoval jako „kr*ten“ ![]()
nevěš hlavu 26 je krásnej věk a toho „správnýho chlapa“ potkáš
![]()
@semik7 píše:
@sabuskasabka říct pravidla na začátku je dobrá věc, ale dá se to podat s citem a na pohodu… rozhodně si udělala dobře, pokud se zachoval jako „kr*ten“
nevěš hlavu 26 je krásnej věk a toho „správnýho chlapa“ potkáš![]()
jo to bezva věc, bohužel ono se to v průběhu času většinou u někoho změní…souhlasím zakl. je mladá a těch správných třeba bude v průběhu času víc ![]()
@Maria37 píše:
jo to bezva věc, bohužel ono se to v průběhu času většinou u někoho změní…souhlasím zakl. je mladá a těch správných třeba bude v průběhu času víc
no může se to změnit, ale nemusí, je to prostě u každého jiné a taková „sex dohoda“ může trvat klidně rok dva
no a taky jak říkáš ty na jedné nebo druhé straně se to změní ![]()
je to individuální a každej člověk je jinej ![]()