Jezdíte za rodiči když jsou ze stejného okresu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi bych jela. Takova izolace neprospiva nikomu. 3 tydny se to treba da vydrzet, ale tohle kdovikdy skonci.
Za predpokladu, ze jsou vsichni zucastneni „zdravi“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano jezdime. V ramci okresu nikdo nehlidkuje, tak klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nebyli jsme u mých rodičů opd srpna loňského roku. S tchýní je to nastejno, také jsme se viděli fyzicky naposledy o prázdninách. Voláme si, píšeme přes WhatsApp, posíláme fotky atd. Na tomto režimu je oboustranná shoda, i moji rodiče se bojí nákazy, protože jsou velmi rizikoví. Bydlíme v Praze, chodíma s manželem oba do práce, já jezdím MHD. Nikdy bych si neodpustila, kdybych jim domů přinesla nemoc a ta špatně dopadla. Tohle si musíš primárně srovnat sama v sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Normálně jezdíme. My jsme všichni doma, takže pěkně „vykaranténění“ a babi s dědou mají denně antigenní test v práci. Omezili jsme dětem jen kamarády a i to je pro ně psychickej nápor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co zavřeli okresy se nevídáme i když jsme ze stejného. Je to přání mých rodičů a respektujeme ho. I když se nám stýská a manžel chodí na pravidelné testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano vídáme se jak s našima, tak s tchýní bez omezení v podstatě po celou dobu, co tu covid je. Já už ho mám za sebou, manžel ani děti to ode mě nechytili a naštěstí ani nikdo z prarodičů ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Využíváne toho, že jsme chvíli po prodělání covidu a navíc zavření doma, takže riziko nákazy je skoro nulový. Nejezdili jsme tam celý podzim, takže teď si to vzít nenechám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nasi se musí pravidelně teď testovat ve fabrice a já jsem covid
prodělala takže by to mělo být v pořádku táta mi právě volal že má
2 dny volno že by nám pomohl hlídat dcerku že se mu taky stýská a brečel
docela mě rozsekal
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ano, jezdim. Nekdy potrebuju i pohlidat maleho ( 4 mes ), kdyz jedem na nakup. Nebo treba, kdyz jdu k dr. Takze pak si dam s rodici i normos kavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No nasi se musí pravidelně teď testovat ve fabrice a já jsem covid prodělala takže by to mělo být v pořádku táta mi právě volal že má 2 dny volno že by nám pomohl hlídat dcerku že se mu taky stýská a brečel docela mě rozsekal![]()
Blby je, ze na ty antig. testy se neda vubec spolehnou, neverim jim ani za
mak. Nicmene pokud se rodice neboji a ditko videt chteji, nebranila bych se.
Zvlast kdyz ti breci do telefonu, ta izolace je na psychiku mazec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vídáme se. Vynechali jsme jen po nějakém rizikovém kontaktu, a pak když
jsem měla covid, samozřejmě Teď když už jsem krátce po prodělání, tak
zajdeme i na návštěvu, jinak jsme se vídali převážně venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No nasi se musí pravidelně teď testovat ve fabrice a já jsem covid prodělala takže by to mělo být v pořádku táta mi právě volal že má 2 dny volno že by nám pomohl hlídat dcerku že se mu taky stýská a brečel docela mě rozsekal![]()
Já si stojím za tím, že pokud ti starší/rizikovější chtějí podstoupit ten risk, měli bysme jim to umožnit. Bohužel už znám spoustu rozložených důchodců, co v jejich zájmu rok neviděli skoro nikoho a opravdu ten psychický dopad je skoro horší, než případné riziko nákazy. Takže pokud táta tak moc chce, určitě bych do toho šla.
Příspěvek upraven 16.03.21 v 11:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rocni dite neslysi kdyz na ni volam a nediva se mi do oci
- Manžel nechce druhé dítě, i když jsme je plánovali
- Emo a rodiče
- Je horší, když dítě pije šťávu, nebo perlivou vodu?
- Je možné změnit termín očkování, když jsou volné termíny?
- Známá se mě ptá, kdy dostane výplatu, když.....
- Holit tam dole, když trpím na mykózy?
- (Ne)výhody sourozenců stejného/rozdílného pohlaví
Ahoj moje dítě je zvyklé se s babičkou a dědou vydat pravidelně každý víkend někdy i v tydnu a teď je měsíc neviděla a už brečí že se jí stýská
a já nevím co dělat
hrozně mě to mrzí
tak se chci zeptat jestli za nimi normálně
jezdíte? Tohle nejde přece vydržet půl roku nebo rok