Jídelní židlička za rozumnou cenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xxEdward
7.6.10 12:33

Antilop z Ikei - na plné čáře vede.

Máme ji doma i u rodičů a švagrová nám ji „závidí“ - ona si vybrala polohovací, na kolečkách, s vymakaným pultíkem… a po pár týdnech zjistila, že to byla zbytečná investice.

Mimčo i tak stojí dost peněz, investovala bych je do něčeho potřebnějšího - Antilop je vážně v pohodě, levná a skladná.

• Citovat
  • Upravit
1572
7.6.10 16:35

Tak děkuji všem za rady, asi si to vezmu k srdci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.6.10 20:58

My víme, žes čekala jiné rady, ale zrovna v tomhle tématu se to zdá být jednoznačné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.6.10 21:03

Já mám fábulu os Babypointu a dneska vím , že to byla zbytečná koupě :-( malá v ní seděla všeho všudy dvakrát a dneska když jí tam posadím tak tam být nechce :-( manžel mi říkal už na začátku že mám koupit tu z ikei ale pro mě nebyla dost dobrá :oops: dneska bych šla a bezrozmyšlení koupila tu z ikei :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.6.10 22:38

já nechala výběr židličky na tchýni, ta se „specializuje“ na zkoumání atestů, na co největší zdravotní nezávadnosti, tak jsem si řekla, že jí zaměstnám tímto, aby nevymýšlela jiné blbosti. Jako…židlička fakt atesty má, ale praktičnost při údržbě už je ta tam. Teď bych plakala pro tu ikeáckou, ale nemůžu to tchýni udělat, chudák proseděla při hledání židličky X nocí na internetu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.8.10 22:18

My máme Chicco Polly a pro malé miminko byla parádní, to bych neměnila. Kdybych ji neměla, znamenalo by to pro mě čtvrt roku krmit v lehátku, což by bylo nepohodlné velmi, Samík sám seděl celkem pozdě.

Teď, jak začíná jíst sám, pokukuju po té ikeácké, protože toto čistit je nemožné :cert: Nedávno jsem ji musela celou rozebrat, protože smrděla jak továrna na brynzu - jogurt je sviňa, zateče nepozorovaně všude možně, do některých míst jsem se ani pořádně nedostala :cert: :cert: :cert: Není nad plastový výlisek bez zákoutí :mrgreen:

Ale drahý mi to zatím nechce dovolit, prý furt kupuju nějaké blbosti… Musím ho zlomit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.1.13 21:10

Maminky, četla jsem diskuzi a chtěla bych se zeptat, zda ta židlička z Ikeii je vhodná i pro starší dítě? Malý nemá ještě rok a už váží přes 12 kilo. Takže kdybych ji koupila v Ikee, tak jestli něco vydrží? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
22.1.13 21:15

Vydrží, ale spíš jestli se mu tam ještě vejde zadek a nožičky, s tím měl už ke konci syn problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.13 21:20

My teda máme klasickou dřevěnou, ale Ikea židli znám z koutku - malá má taky přes dvanáct kilo a občas se mi tam zasekne :mrgreen: Ale tim líp, aspoň se ti v ní nebude stavět.. Jinak tu zátěž židle určitě vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.1.13 21:22

@suwari Franta ma ted neco pres 13kg, vejde se v pohode, mista dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.1.13 21:32

Malá má 2 a půl roku a 14 kilo a pořád ji používáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.1.13 21:41

No já teda tu Antilopí idylu rozbiju ;) Já ji NENÁVIDIM, protože o ni pořád zakopáváme - jak jsou ty nohy kvůli stabilitě rozkročený, tak je to furt. A můj tatík (zdědili jsme ji po ségře) říká to samý, že zakopával celou dobu co v ní malá seděla. Ještě že ji máme jen u babičky ;)

Jinak je super, ale musí stát někde, kde nebude do prostoru, abyste se nezabíjeli o nožičky.

A taky se kloním k tomu, že mít ji trochu na fest neškodí, aspoň dítě nedělá blbiny.

A pokud už nepotřebuješ polohování sedačky (to je u mimin, co nesedí, aby u toho pololežely), tak já bych asi šla do tohohle http://www.slune-cz.cz/…agnieszka-i/ - líbí se mi, že to je i se stolečkem, čili to dítě užije i na kreslení a tak, a stojí to pár korun. A nebo toto http://www.slune-cz.cz/…-thermobaby/, podobnou taky máme na cesty a jednu dobu jsme ji měli i doma rozloženou, taky v pohodě a navíc nezabírá místo - dá se na normální židli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí