Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lihow píše:
Je dobře pokud ženská umí dobře vařit a tak, ale co se týče sexu, raději jsem na to nenajedený. Pokud se dobře najím, akorát jsem pak línější. Raději se dobře najím potom. Je to jako kdyby člověk měl jíst před cvičením a to je přece nesmysl, ne??
No jasně, ale otázkou bylo jestli dobrý sex a dobré jídlo může vést ke spokojenosti vztahu?
Né kdy jíte, jestli po nebo před sexem. Je jasný, že když se neslušně řečeno přežereš jako čuně, tak asi podás prd výkon.
beckie píše:lihow píše:No jasně, ale otázkou bylo jestli dobrý sex a dobré jídlo může vést ke spokojenosti vztahu?
Je dobře pokud ženská umí dobře vařit a tak, ale co se týče sexu, raději jsem na to nenajedený. Pokud se dobře najím, akorát jsem pak línější. Raději se dobře najím potom. Je to jako kdyby člověk měl jíst před cvičením a to je přece nesmysl, ne??Né kdy jíte, jestli po nebo před sexem. Je jasný, že když se neslušně řečeno přežereš jako čuně, tak asi podás prd výkon.
beckie píše:Weru píše:Tak se ta ženská musí asi hodně rychle naučit vařit.Barca12345 píše:A kdyz nemaji penize ?
No, myslim, ze spise tou posteli… kdyz to v sexu neklape, jde vztah do haje, ale kdyz zenska neumi varit, muzou chodit do restauraci!!!![]()
![]()
![]()
Nebo ten chlap
![]()
chuanitka píše:beckie píše:Nebo ten chlapWeru píše:Tak se ta ženská musí asi hodně rychle naučit vařit.Barca12345 píše:A kdyz nemaji penize ?
No, myslim, ze spise tou posteli… kdyz to v sexu neklape, jde vztah do haje, ale kdyz zenska neumi varit, muzou chodit do restauraci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
V ideálním případě ![]()
helbell píše:
Takové odlehčené téma. Nebudu se anonymizovat prostě mě to zajímá
. Je to je jen můj názor (zkušenost) nebo láska a vztah prochází hlavně žaludkem a postelí?
![]()
Je fakt, že chlap se dá utáhnout na kus dobrého žvance, či na to, že jeho partnerka je super v posteli. Když toto muž u ženy nemá, jde jinam ![]()
alsem píše:
u nas teda NE!rada bych nekdy zazila, ze po dobre veceri si udelame i ,,dobry vecer"
ale co jen slysim? ted ne, prezral jsem se
takýýýý
u nás jsme přišli na zlatý pravidlo - buď luxusní jídlo nebo luxusní sex, obojí nejde
(když je to druhé, není čas a chuť vařit, když je to první, není síla se hýbat ![]()
helbell píše:
. Je to je jen můj názor (zkušenost) nebo láska a vztah prochází hlavně žaludkem a postelí?
![]()
Jen jídlo a sex nestačí ke spokojenosti ve vztahu. Chce to ještě vzájemnou toleranci, lásku a důvěru.
lumáťa píše:helbell píše:Jen jídlo a sex nestačí ke spokojenosti ve vztahu. Chce to ještě vzájemnou toleranci, lásku a důvěru.
![]()
To jo ale, co je základ? ![]()
helbell píše:lumáťa píše:To jo ale, co je základ?helbell píše:Jen jídlo a sex nestačí ke spokojenosti ve vztahu. Chce to ještě vzájemnou toleranci, lásku a důvěru.
![]()
Základ všecho je si nelhat a moct jeden druhému věřit. Naše manželství na tomto ztroskotalo. Mažel lhal a byl schopen zapřít i nos mezi očima. Buď mlčel, nebo lhal. A mně to přivádělo k šílenství. Nikdy jsem se s podobým člověkem nesetkala, tak jsem mu věřila absolutně všechno. Po pár lžích jsem začla pochybovat a pak už jsem z té nejistoty šílela. Sex a jídlo bylo super. Bohužel to nestačilo ![]()
lulje píše:helbell píše:Základ všecho je si nelhat a moct jeden druhému věřit. Naše manželství na tomto ztroskotalo. Mažel lhal a byl schopen zapřít i nos mezi očima. Buď mlčel, nebo lhal. A mně to přivádělo k šílenství. Nikdy jsem se s podobým člověkem nesetkala, tak jsem mu věřila absolutně všechno. Po pár lžích jsem začla pochybovat a pak už jsem z té nejistoty šílela. Sex a jídlo bylo super. Bohužel to nestačilolumáťa píše:To jo ale, co je základ?helbell píše:Jen jídlo a sex nestačí ke spokojenosti ve vztahu. Chce to ještě vzájemnou toleranci, lásku a důvěru.
![]()
Ale po jaké době jste se rozešli, myslím, že pokud nefunguje sex tak spolu nejsou dva více jak pár měsíců ne? Teda pokud už nemají závazky. ![]()
já vám mám pocit, že u nás od začátku existoval nesoulad jedině v sexu…pokud my dva se dohadovali, tak příčinou byl jen sex…ted jsme spolu 11 let, máme dvě dítka a sex jsme dost dobře sladili dle našich potřeb (teda někdy si říkám, že mi spíše manžel vysvětlil, že můj postoj není ok
, ale já s ním souhlasím, jsem ted daleko spokojenější…
helbell píše:lulje píše:Ale po jaké době jste se rozešli, myslím, že pokud nefunguje sex tak spolu nejsou dva více jak pár měsíců ne? Teda pokud už nemají závazky.helbell píše:Základ všecho je si nelhat a moct jeden druhému věřit. Naše manželství na tomto ztroskotalo. Mažel lhal a byl schopen zapřít i nos mezi očima. Buď mlčel, nebo lhal. A mně to přivádělo k šílenství. Nikdy jsem se s podobým člověkem nesetkala, tak jsem mu věřila absolutně všechno. Po pár lžích jsem začla pochybovat a pak už jsem z té nejistoty šílela. Sex a jídlo bylo super. Bohužel to nestačilolumáťa píše:To jo ale, co je základ?helbell píše:Jen jídlo a sex nestačí ke spokojenosti ve vztahu. Chce to ještě vzájemnou toleranci, lásku a důvěru.
![]()
U nás ten sex právě fungoval jako asi jediná věc. Vydrželi jsme 3 roky v manželství plus rok před. ![]()
Barca12345 píše:
![]()
.. jojo .. se musím smát .. když jsem se ženil, jsem si říkal „nevadí, že nevaří, hlavně když je dobrej-častej sex“
Teď po 6 letech jsem zjistil, že sex byl častej(a dobrej) jen do otěhotnění a teď už jen „bolí hlava“ a „ty jsi zase něco neudělal“ ..
Tak se mi tak trochu ty restaurace a milenky začínají prodražovat .. ale co s tím - nikdo není dokonalej ![]()
Musím uznat jediné. Dobrá večeře dokáže narovnat napětí. A když není, dokáže naopak napětí zajistit.
Souhlas