Jíte nějaké zvláštní kombinace jídel?

4823
26.3.17 15:27

Jíte nějaké zvláštní kombinace jídel?

Ahoj.
Jen diskuze na nedělní odpoledne :mrgreen:.
Dneska jsem myslela, že manžela zabiju, k snídani si udělal vajíčkovou omeletu a jako vždy ji namazal marmeládou. Mně to zvedá žaludek, mastný vejce a sladký.
Tchyně jí k řízku hoččici, tchán kečup, děti tatarku ( tatarku bych pochopila, i když já jím k řízku jen brambory a kyselou okurku.
Kolegyně si v pátek namáčela Be-Be do lučiny s pažitkou a sestra si do čočkové polévky dává lžící kysané smetany.
Neříkám jim fuj ani blé :mrgreen:, ale myslím si svý.
Máte taky něco podobného?
Já snad jen to, že na chlebíček s roastbeefem si dávám hořčici.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Reakce:

8115
26.3.17 15:36

Rohlík/chleba s máslem a sýr s marmeládou ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.17 15:37

@Lenka002 manzel ji tunaka s ovesnyma vlockama. Do toho si nakraji cibuli, cesnek a jablko :poblion:.A moc mu to chutna :roll:.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.3.17 15:37

@Lenka002 Já jednou ve Španělsku dostala k řízku špagety :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1585
26.3.17 15:40

Bebečka jim také s lučinou nebo i jinými sýry a je to moc dobré :palec:
A jinak do všech jídel kam se dá cpu jablka, do všech salátů, jogurtu, třeba i do těstovin :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.3.17 15:42

Já miluju smažák s rýží, jedla jsem to poprvé v Maďarsku, tam je to běžné a je to mňamka, tady to moc lidí nezná

  • Nahlásit
  • Citovat
5471
26.3.17 15:43

Kyselím si všechny polévky a omáčky. Do vývaru si kapu citrón, do gulášovky si dám bílý jogurt…do omáček bílý jogurt nebo citrón. Do čočky si dávám bílý jogurt běžně. Dále je v naší rodině obvyklé jíst k řízku dušené kyselé zelí (teplé) a brambory. Jinak miluju vývar studený, nejlépe z lednice. Nesnáším horké vývary.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.3.17 15:43

Bebe s lučinou není pro mě nic zvláštního, normálně se dorty dělají se sýrem (lučina apod.) vlastně i cheesecake :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
26.3.17 15:43
@Doe_Jane píše:
Já miluju smažák s rýží, jedla jsem to poprvé v Maďarsku, tam je to běžné a je to mňamka, tady to moc lidí nezná
8o :lol:
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.17 15:45

Nejlepší je přikusovat k bramboračce palačinky s marmeládou :srdce: a na nevolnosti bramborová kaše s nakrájeným banánem :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
26.3.17 15:46
@Borůvka1990 píše:
8o :lol:

jo vlastně to podávali i s tatarkou

  • Nahlásit
  • Citovat
26.3.17 15:47

Mám ráda majolku, muž hořčici.
Majolku jím k vejcím, ke klobáse, k opečený jitrnici, která je už tak mastná, k smaženému knedlíku s vejcem, ke všem bramborovým přílohám (kromě br. knedlíku), prostě ke všemu :lol: Muž to má stejně, ale s hořčicí (a kečupem) :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2230
26.3.17 15:48

Do ovocneho jogurtu si namacim bramburky nebo syrove krekry. Miluju bramboraky s jablkovou omackou. Rizek s horcici mi teda prijde uplne normalni :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.17 15:48
@Doe_Jane píše:
jo vlastně to podávali i s tatarkou

Jak jinak, smažák bez tatarky by nebyl ono :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.17 15:55

Kamarádky dcerka miluje k ovocným knedlíkům kečup 8o bez toho jí to nechutná :lol:
Nevěřila jsem vlastním očím :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama