Jméno Parker

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
11.7.13 12:48
@Raduš.ka44 píše:
Ježíš vy toho s tím R nadelate. My máme příjmení na R, manžel Robert, já Radka, syn Robin, pes Rasty a chamik Rambo. :mrgreen:
:mrgreen: krásně se vám to sešlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.7.13 12:52
@terkulina píše:
Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american ;)

jo tááák, to jsi měla napsat hned. V americe je parker zcela normální jméno. Upřímně za sebe bych volila takové, které je v čechách i americe stejné, jen se jinak vyslovuje.. Kámoš má Alici, vysloví to všichni dle svého a ona nemá problém ani v jednom státě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.7.13 12:55

@terkulina tak mě se to jméno celkem líbí, ale nedala bych ho kvůli těm R, my už máme jedno v příjmení, takže všechna jména s R jsme zavrhli…
a pokud máš manžela/přítele cizince, tak bych se zahraničního jména vůbec nebála…
My taky nemáme úplně obvyklé, občas se lidé diví, ale nám je to fuk…já jsem chtěla krátké, aby se dobře vyslovovalo a mělo hodně zdrobnělin a zkomolenin :mrgreen:

a hele, když děti chtějí být zlé, najdou si na každém jméně něco, já jsem Kateřina a co jsem si užila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
11.7.13 13:04
@terkulina píše:
Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american ;)

Tak Parker O´leary se mi líbí moc :palec:. Ale pokud by to měl být ten Nováček apod., jak tady padlo, tak určitě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5204
11.7.13 13:07
Napadlo mě úplně to samé…volila bych takové, které zní u nás i v zahraničí stejně…takže mne hned napadl Thomas, Tommy, Tom..po našem Tomík.
A je fakt, že já osobně potřebuju jméno, které je tvárné, dají se jím vyjadřovat emoce a má nějaké zdrobněliny.
Jinak jméno, které vybrala zakladatelka mi přijde s příjmením dost krkolomné..ale to už je osobní názor…Já ho bohužel vyslovila až na po 3 úplně správně :mrgreen: :mrgreen:
@martina.se píše:
jo tááák, to jsi měla napsat hned. V americe je parker zcela normální jméno. Upřímně za sebe bych volila takové, které je v čechách i americe stejné, jen se jinak vyslovuje.. Kámoš má Alici, vysloví to všichni dle svého a ona nemá problém ani v jednom státě..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.V
11.7.13 13:12

Myslím, že je krkolomné pro Čechy. Američanům a všem, co mluví anglicky to nebude dělat problém :)

• Citovat
  • Upravit
63
11.7.13 13:13

A co rikate na jmeno Matthew O'Leary, jak tohle zní? hodi se k sobe? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.7.13 13:15

@terkulina Matthew se mi moc líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.7.13 13:16

@terkulina Matthew se mi líbí. ;) Ale aby ho nemrzelo, že se jmenuje jako známý herec: http://www.imdb.com/name/nm0641610/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.7.13 13:16
@terkulina píše:
A co rikate na jmeno Matthew O'Leary, jak tohle zní? hodi se k sobe? :roll:

to zní dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.7.13 13:20

Nasla jsem ze Matt a Matthew jsou uplne jina jmena takze snad v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.7.13 13:29

Jáke by ste k tomu pridaly druhe jmeno? kdyby nahodou, aby to nebylo podobne tomu jmenu jako ma ten herec? :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.7.13 13:31

@terkulina na herce bych se vůbec nekoukala, já třeba tohle jméno nikdy neslyšela :mrgreen:

a druhé jméno může být cokoliv, těch anglických jmen co se mi líbí je tolik, že ani nevím co k tomu napasovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.7.13 13:32
@MaminkaMartinka píše:
Proč se mstít dítěti?

Karel, Martina, Eliška pěkné jména a to třetí ta vanilka to je jako váš králík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.7.13 13:35
@terkulina píše:
A co rikate na jmeno Denis? ;)

Denis postrach ulice :mrgreen: né je celkem hezké, přijatelnější než parker, navíc jsem toho parkra jako křestní nikdy neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí