Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Raduš.ka44 píše:
Ježíš vy toho s tím R nadelate. My máme příjmení na R, manžel Robert, já Radka, syn Robin, pes Rasty a chamik Rambo.
@terkulina píše:
Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american
jo tááák, to jsi měla napsat hned. V americe je parker zcela normální jméno. Upřímně za sebe bych volila takové, které je v čechách i americe stejné, jen se jinak vyslovuje.. Kámoš má Alici, vysloví to všichni dle svého a ona nemá problém ani v jednom státě..
@terkulina tak mě se to jméno celkem líbí, ale nedala bych ho kvůli těm R, my už máme jedno v příjmení, takže všechna jména s R jsme zavrhli…
a pokud máš manžela/přítele cizince, tak bych se zahraničního jména vůbec nebála…
My taky nemáme úplně obvyklé, občas se lidé diví, ale nám je to fuk…já jsem chtěla krátké, aby se dobře vyslovovalo a mělo hodně zdrobnělin a zkomolenin ![]()
a hele, když děti chtějí být zlé, najdou si na každém jméně něco, já jsem Kateřina a co jsem si užila ![]()
@terkulina píše:
Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american
Tak Parker O´leary se mi líbí moc
. Ale pokud by to měl být ten Nováček apod., jak tady padlo, tak určitě ne ![]()
@martina.se píše:
jo tááák, to jsi měla napsat hned. V americe je parker zcela normální jméno. Upřímně za sebe bych volila takové, které je v čechách i americe stejné, jen se jinak vyslovuje.. Kámoš má Alici, vysloví to všichni dle svého a ona nemá problém ani v jednom státě..
Myslím, že je krkolomné pro Čechy. Američanům a všem, co mluví anglicky to nebude dělat problém ![]()
A co rikate na jmeno Matthew O'Leary, jak tohle zní? hodi se k sobe? ![]()
@terkulina Matthew se mi líbí.
Ale aby ho nemrzelo, že se jmenuje jako známý herec: http://www.imdb.com/name/nm0641610/
@terkulina píše:
A co rikate na jmeno Matthew O'Leary, jak tohle zní? hodi se k sobe?
to zní dobře ![]()
Nasla jsem ze Matt a Matthew jsou uplne jina jmena takze snad v pohode ![]()
Jáke by ste k tomu pridaly druhe jmeno? kdyby nahodou, aby to nebylo podobne tomu jmenu jako ma ten herec?
![]()
@terkulina na herce bych se vůbec nekoukala, já třeba tohle jméno nikdy neslyšela ![]()
a druhé jméno může být cokoliv, těch anglických jmen co se mi líbí je tolik, že ani nevím co k tomu napasovat
@MaminkaMartinka píše:
Proč se mstít dítěti?
Karel, Martina, Eliška pěkné jména a to třetí ta vanilka to je jako váš králík?
@terkulina píše:
A co rikate na jmeno Denis?
Denis postrach ulice
né je celkem hezké, přijatelnější než parker, navíc jsem toho parkra jako křestní nikdy neslyšela ![]()