Jméno Tiffany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
17.5.12 09:53

Klasika, se to zase zvrtne do směru, dej české jméno k českému příjmení - jinak dítě bude chudák :lol:

Jak kdyby holky nemohly pochopit, že to někomu jinému může znít normálně (třeba ta Charlotte Doubravová mě fakt zrovna uši netrhá)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.5.12 11:18
@Hamalka82 píše:
Mohu se jen zeptat zakladatelky,jestli vlastní normální,české příjmení??? ;)

No nevím jestli české, ale snad jo : Salačová…takže Tiffany Salačová mi nepřišlo špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.5.12 11:22

Jé holky díky moc…no ještě je v záloze Eliška (ta teda byla původně number 1) a nebo Dominika, ještě Denisa je taky pěkná. No zajdu na matriku a zeptám se na to a budu se modlit aby tam nějaká ta kravka neseděla teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.5.12 11:44

Tak pokud by jako náhrada měla být Eliška, tak hlasuju určitě pro Tiffany :mrgreen: . Eliška mi přijde úplně nejvíc nejrozšířenější jméno tady v okolí…a čeho je moc… Jinak se mi ještě líbí ta kombinace Dominika Salačová :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 11:48

Tiffany je krásné jméno. U nás na vítání občánků byly dvě z celekm 13 dětí ;) . Takže krásné a oblíbené :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
17.5.12 12:01

RyBANA - vždyť já nic nekomentovala???!!! :roll:

Zeptala jsem se a bylo mi odpovězeno - to je celé… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.5.12 12:15
@meduzza píše:
Nejlepší je zeptat se přímo na matrice kam spadá porodnice, kde chceš rodit. Mně na jedné matrice řekli, že musím poslat žádost Knappové a na matrice, kde jsem rodila řekli, že to v pohodě schválí. Tak nevím jak to mají udělané :mrgreen: .

Mají to udělané tak, že pokud není jméno na seznamu, potřebují k tomu souhlas. Aby to měly podložené pro kontrolu, né proto, že je matrikářka kravka, která nechce dát někomu jméno. I pro tu matrikářku je jednodušší zapsat a vyprovodit vás ze dveří, určitě to nedělá pro svojí zábavu.

Jinak Tiffany se mi nelíbí (protože znám jednu Fany - tak asi asociace na ní :mrgreen: ). Tiffany Salačová - proč né :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.5.12 13:31
@Kallkapa píše:
Mají to udělané tak, že pokud není jméno na seznamu, potřebují k tomu souhlas. Aby to měly podložené pro kontrolu, né proto, že je matrikářka kravka, která nechce dát někomu jméno. I pro tu matrikářku je jednodušší zapsat a vyprovodit vás ze dveří, určitě to nedělá pro svojí zábavu.

Ta která vystavovala rodný list jméno v seznamu viděla a to mi stačí.

Příspěvek upraven 29.05.12 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.5.12 13:48
@Hamalka82 píše:
RyBANA - vždyť já nic nekomentovala???!!! :roll:Zeptala jsem se a bylo mi odpovězeno - to je celé… :potlesk:

Však já nic neříkám :lol: Padlo to holt na tebe no…bylas první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.5.12 21:36

Je to fakt o libovůli matrikářky. Jsou některé, které jsou s to zapsat holčičce jméno Eimi nebo Aňa… A jiné dělají problémy i s docela normálními jmény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka lll
27.6.12 23:51

Ahoj mam holcicku a jmenuje se Tiffany nemusite na matriku a pod. v pohode as se mimi narodi tak klasicky postupovat jako by jste davala české jmeno

• Citovat
  • Upravit
13903
28.6.12 00:05
@kacakaca píše:
Vloni dostaly toto jméno dvě holčičky v ČR, takže ho povolí určitě.
http://www.detijmena.info/rok2011/

Hm, tak koukám na rok 2010 a moje dítě tam není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
23.1.13 16:14

Ahoj, muzu se zeptat jak to dopadlo? me se to jmeno moc libi, taky o nem premyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.2.13 09:33

Ahoj,

my zrovna narazily na pěknou kravku a ta chtěla milión papírů a obíhání po úřadech a jelikož mi nebylo moc dobře a pak už si mě nechali v nemocnici a malá se narodila předčasně, tak jsme se na to vyprdli a dali jí normální jméno, ale mrzí mě to.
Kamarádka má Tiffany a úplně v pohodě na matrice. Takže opravdu záleží na koho narazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí