Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, otazka je, jestli po betakarotenu budes vypadat zrovna „zdravejsi“, nebo spis nazloutla.
Taky jsem bledule a do solárka nemůžu, mažu se tónovacím a hydr. denním krémem, nahodí mi to barvu a nevypadám jak mrtvola… beta-karoten jsem zkoušela na doporučení kamarádky, pač jsem nechtěla být u moře jak vápenka, ale u mě to mělo nulový učinek
Já to prostě neřeším
, prostě jsem taková jaká jsem a proč být tmavá jen proto, že je to teď módní
. Od malička poslouchám, že jsem bílá jak balkán atd. a nově zase, proč nechodím do solaria, ale prostě já jsem ráda, že jsem světlá.
Jednou jsem vyzkoušela tělové mléko, které obsahovalo trochu samoopalováku a dopadla jsem flekatě. Maximálně doporučím betakaroten, moje mamka ho vždy začne brát na jaře, aby se v létě lépe opalovala a vyhovuje jí to..
@janet9 píše:
Já jsem přes zimu taky bílá jako stěna…a ještě ty moje modrý kruhy pod očima
Teď jdu zkoušet přes zimu betakaroten, v létě mi pomohl k lepšímu opálení se. Tak uvidím. Jinak leda make-up nebo aspoň stařenka na zdravý dojem. Mrkev nebude asi tak účinná, leda by ses jí mazala.
edit: ne stařenka, ale tvářenkaPříspěvek upraven 28.09.13 v 22:50
A já si teda myslím, že ta stařenka je vůbec nejlepší nápad: když půjdu ven, vezmu s sebou i nějakou stařenku, hned budu vypadat mladší a navíc udělám dobrý skutek ![]()
Jinak já mám kámošku s velmi světlu pletí, je jak porcelánová a moc jí to sluší, stačí si dát tvářenku a je jak víla ![]()
Též patřím mezi bledule,
používám dobrý make up, díky kterému nevypadám jako bych měla make up a nejsem ani bledá.
Já můžu doporučit od Yves Rocher samoopalovací krém, část názvu je nějaký „..soleil..“, ale není to žádný takový ten hnusný „žluťák“, je to hrozně jemný krém, který jen zatónuje do přirozeně opálena.
Taky jsem světlá, jak ředitel vápenky
ruce a nohy se mi opalují dobře, dozlata, ale záda si pokaždý na dovolený spálím, to je akorát k zlosti, než se doloupají, tak jedeme dom, a mám je skoro bílý jak před dovolenou
samoopalováky nepoužívám, do solárka nechodím, cíleně se neopaluji, jen třeba při koupání. Nějak to neřeším, každej jsme nějakej. a to jsem poloviční arabka, přitom vlasy mám světle hnědý, a děti blonďatý ![]()
Mám taky hodně světlou pleť a neřeším to nijak - líbí se mi to. ![]()
Taky jsem bledule, ale se sklonem k červenání…v Čessku jsem se za to vždy styděla, všechny kamarádky se dobře opalovaly, jen já jsem byla jak ředitelka vápenky. Teď žiji s Japonsku a neřeším to, tady je velice populární být světlá.
Je tu všeobecné známé, že opálení lidé jsou ti chudí a bílá pleť je známkou bohatství (bohatí se mají kde schovat před sluncem)…snad toto dorazí i do Česka, abychom nebyli solárkovým národem. ![]()
Jsem taky bledule + kruhy pod ocima, tak nekdy vypadam opravdu k svetu… po porodu jsem byla jak smrtka, nez jsem si zvykla na nocni vstavani atd… v poradne na me detska sestra vzdycky, jestli mi neni spatne, jestli si nechci sednout, ze jsem strasne bleda…vzdy jsem ji rikala, ze jsem tak normalne a ona, at jim vic zeleniny a ovoce…no jako kojici jsem si toho moc vybirat nemohla:-) takze to nijak neresim a resim to korektorem a BB kremem… jsem proste bledule, ale do solarka me nikdo nedostane…
Já jsem taky celkem světlá, make-up moc nepoužívám, nemám to ráda a na pudr mám moc suchou pleť, takže mám pak šupinky. Co mi ale pomáhá je tónvací krém od Oriflame, přímo u těch píší že je na mdlou pleť, krásně ji sjednotí - fakt super
http://cz.oriflame.com/…detail.jhtml?…
Jsem taky jak ředitelka vápenky a neřeším to. Když jsem jen chvilku na slunku bez krému, hned červenám a pak se to loupe. Nepomůže nic. Samoopalovací krém jsem zkusila v pubertě, když jsem měla neodolatelnou chuť mít taky snědé tělo jako dámy v televizi. Stejně tak jsem chodila i do solárka a výsledek nebyl valný. Prostě já nezhnědnu a už jsem se s tím dávno vyrovnala.