Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
19.1.21 11:13

Presne tak, Sonarka je prototyp milenky, ktera netouzi presunout si dotycneho od manzelky z obyvaku k sobe na divan. To by snad stalo za to, aby Ontar oprasil sve znalosti nemciny jeste z Protektoratu ;).

• Citovat
  • Upravit
3494
19.1.21 11:19
@Mango_Lassi píše:
Podle mě Sonarka je prototyp dokonalé milenky - nepotřebuje mít chlapa doma, nevyžaduje častá setkání apod, v zásadě je to skoro ideál. Jenže správná milenka by neměla mít v tom příliš citů, aby mohla mít nad chlapem určitou moc a manipulovat s ním, jak se jí zachce. Na takové milenky stojí fronty. Kdyby to Son dokázala víc pragmaticky uchopit a mít milence na háku, její cena by na mileneckém trhu stoupla mnohonásobně. Existuje spousta chlapů, kteří touží po něčem takovém.

Já si myslím, že si tu Sonarku moc idealizujete. Jsem si jistý, že kdyby kápla na fajn chlapa, tak by ho časem chtěla mít doma, minimálně často, když už ne pořád. Teď má toho nedostupného, tak si to rozumově zdůvodní, že je to tak lepší. Na druhou stranu ji to blokuje pro někoho jiného.
Ale to ona ví a je ti její vědomé rozhodnutí.
Jinak ta manipulace u milenek, jak popisuješ, se vyskytuje spíš u milenek “z povolání” než u těch které do toho spadly ne úplně cíleně.
Ale to je to stejné jako chronický nevěrník - manipulator/slibotechna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
19.1.21 11:28
@riccius píše:
Já si myslím, že si tu Sonarku moc idealizujete. Jsem si jistý, že kdyby kápla na fajn chlapa, tak by ho časem chtěla mít doma, minimálně často, když už ne pořád. Teď má toho nedostupného, tak si to rozumově zdůvodní, že je to tak lepší. Na druhou stranu ji to blokuje pro někoho jiného.
Jinak ta manipulace u milenek, jak popisuješ, se vyskytuje spíš u milenek “z povolání” než u těch které do toho spadly ne úplně cíleně.

Myslím si to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.1.21 11:35
@holkazprahy1 píše:
Jj dobrý sex nabíjí. ;) Další věc je, že záleží s kým je - jestli s přítelem/manželem nebo milencem.

Cítím to tak, že třeba s přítelem platí to, co jsi napsal, tzn. nabije. U toho milence bych řekla, že sice taky nabije, ale zároveň může „vybít“ emocionálně tím, že ta žena k němu ve skutečnosti cítí víc. Už je do něj zamilovaná a nedostává emocionálně to, co by potřebovala. Tím se „vybije“. Pak se s ním zase potká na sex a zase se nabije. A pořád dokola.

Vlastně být milenka a nečekat víc je asi docela umění, o čemž svědčí i množství diskuzí naivních milenek tady. :lol: Je potřeba mít na to povahu.

Tak pod to se podepisuji v plném rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.1.21 11:41
@riccius píše:
Já si myslím, že si tu Sonarku moc idealizujete. Jsem si jistý, že kdyby kápla na fajn chlapa, tak by ho časem chtěla mít doma, minimálně často, když už ne pořád. Teď má toho nedostupného, tak si to rozumově zdůvodní, že je to tak lepší. Na druhou stranu ji to blokuje pro někoho jiného. :*

Ale neblokuje, vždyť je na seznamce. A já taky nevěřím tomu, že někdo zůstane dobrovolně ve vztahu, který mu nevyhovuje, zejména když v něm nejsou žádné závazky.

• Citovat
  • Upravit
3494
19.1.21 11:44
@akavi píše:
Tak já sex mám (a myslím, že teď i relativně dobrej). Jen už prostě s blížící se čtyřicítkou a AD v krvi nějak nemám potřebu prohánět cizí pány (nebo se nechat prohánět). Mi to prostě nestojí za tu námahu a problémy. Třeba to ještě přijde :mrgreen:

Vyjadřuješ se k tématu, jako bys byla v obdobné situaci, ale pak z tebe vypadne, že jsi na tom úplně jinak.

Ty tam někde vzadu v mysli budeš mít nějakou Pandořinu skříňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.1.21 11:47
@Mango_Lassi píše:
Ale neblokuje, vždyť je na seznamce. A já taky nevěřím tomu, že někdo zůstane dobrovolně ve vztahu, který mu nevyhovuje, zejména když v něm nejsou žádné závazky.

To, že se někdo přihlásí na seznamku, není důkaz ničeho, když pak většinu schůzek sabotuje, všechny porovnává s tímto a v duchu se utvrzuje v tom, že právě s tímto je to TOP souznění.

Samozřejmě se může stát, že tam narazí na pana Pravého, ale spíš ji ten zástup otrapů utvrdí v tom, že ten stávající je jiná liga a nemá ho (o)pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.21 11:47
@riccius píše:

Tak nemyslím, že přímo blokuje… Víš jak se to zpívá v té písničce - láska se láskou vraždí… ;) Pokud se někdy objeví nějaký vhodný objekt, netvrdím, že nebudu chtít vztah… Ale teď momentálně to není pro mě prioritou… Já si tu svobodu celkem užívám.. A nechávám všemu volný průběh ;)

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.1.21 11:48
@riccius píše:

U Sonarky dle meho probehla cista racionalizace. Vidi, ze vztah jako takovy asi nepripada v uvahu a proto si v tom nasla misto, ktere ji nejakym zpusobem (alespon docasne) uspokojuje. Coz povazuji celkem za umeni, neutapet se v romantickych sceneriich a byt v ramci moznosti spokojeny s tim, co v soucasnosti mam, zbytecne se netrapit a netyrat predstavami co by kdyby.
Deti ma, mlada je relativne take, nic ji netlaci a verim, ze vztah jako takovy neodpiskala. A zatim si nechava milence, ono to casem vysumi, pripadne se objevi nekdo jiny. Nasilnym ukoncenim by nic neziskala, jen se trapila.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.1.21 11:52
@riccius píše:
To, že se někdo přihlásí na seznamku, není důkaz ničeho, když pak většinu schůzek sabotuje, všechny porovnává s tímto a v duchu se utvrzuje v tom, že právě s tímto je to TOP souznění.Samozřejmě se může stát, že tam narazí na pana Pravého, ale spíš ji ten zástup otrapů utvrdí v tom, že ten stávající je jiná liga a nemá ho (o)pouštět.

To je pravda, hodně těch mužů a některá setkání, mně bohužel spíš utvrdila v tom, že on je prostě ten Nej :) Ted prvně jsem kápla na jednoho nadějného… Takže to není tak beznadějné, jak jsem myslela… Uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
5752
19.1.21 11:56
@riccius píše:
Vyjadřuješ se k tématu, jako bys byla v obdobné situaci, ale pak z tebe vypadne, že jsi na tom úplně jinak.Ty tam někde vzadu v mysli budeš mít nějakou Pandořinu skříňku.

To rozhodně. Holt ten život čas od času člověka propleskne, aby se vzpamatoval. Nicméně nemám pocit, že je řešením se vrátit do oběhu a řešit svoje problémy „dobrým sexem“ s někým dalším a dalším a dalším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.1.21 11:59
@riccius píše:
To, že se někdo přihlásí na seznamku, není důkaz ničeho, když pak většinu schůzek sabotuje, všechny porovnává s tímto a v duchu se utvrzuje v tom, že právě s tímto je to TOP souznění.Samozřejmě se může stát, že tam narazí na pana Pravého, ale spíš ji ten zástup otrapů utvrdí v tom, že ten stávající je jiná liga a nemá ho (o)pouštět.

Jo, souhlas. Je to ulitba zadnimu planu, ze jakmile se TAMTEN ozve, tak to bude Osud! Nedelam si z toho srandu, mam v okoli přesne takovouhle zakletou Růženku :(

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
19.1.21 12:07
@PaníKadrnožková píše:
Jo, souhlas. Je to ulitba zadnimu planu, ze jakmile se TAMTEN ozve, tak to bude Osud! Nedelam si z toho srandu, mam v okoli přesne takovouhle zakletou Růženku :(

A chudák chlap, co na takové naráží.

• Citovat
  • Upravit
3494
19.1.21 12:08
@Sonarka píše:
To je pravda, hodně těch mužů a některá setkání, mně bohužel spíš utvrdila v tom, že on je prostě ten Nej :) Ted prvně jsem kápla na jednoho nadějného… Takže to není tak beznadějné, jak jsem myslela… Uvidíme ;)

Je fajn, že se tě moc nedotýká, že tě tu tak propíráme.
Nikde není napsáno, že správný model je taťka, mamka děti, všichni pod jednou střechou. Všichni happy jak z amerického seriálu (čili navrch huj, vespod fuj).

Základ je umět být šťastný. Bohužel sociokulturní prostředí nás nutí tvořit výše uvedený stereotyp a když v něm nejsme šťastni, tak máme pocit, že jsme divní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.1.21 12:15
@Kutil Tom píše:
A chudák chlap, co na takové naráží.

Hele, jo, taky bych nechtela delat nekomu trenažer cizi neodolatelnosti. Takovyje zivot, netreba to brat tragicky :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky