Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
27.1.21 16:25
@Venetia píše:
Mně to zase přijde jako ideální řešení, ale často to dopadne tak, že toto období neustojí a jdou od sebe úplně.
Co má být ten vrchol?
Tady nejde jen o sex, ale i o ty zájmy, trávení času.

Vrchol je asi ten reprodukční věk (kdy by tedy měl být člověk nejvíc přitažlivý pro opačné pohlaví). Proč si to tedy volnomyšlenkářsky neotevřeli už třeba v těch dejme tomu třiceti?
Jinak souhlas, ten vztah držej i jiný věci než sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
27.1.21 16:26
@Sonarka píše:
To je zajímavé… Takhle jsem o tom nikdy neuvažovala… Už od začátku přemýšlet o konci… :) Já si naopak myslím, že kvalitní milenecký vztah, může mít celkem dlouhou trvanlivost… :think: Samozřejmě to spíš platí v případě, že jsou oba zadaní a nic víc nehledají… A může i nastat opačná situace, že dva svobodní milenci usoudí, že chtějí něco víc a vyhovují si natolik, že svůj vztah povýší ;) Člověk nikdy neví… V těch vztazích není nikdy nic jisté… :nevim:

To je myslím můj problém :oops:, bohužel to tak mám.
Pokud ve mně ten chlap už na začátku vyvolává dojem nebo mi dokonce otevřeně sdělí, že to bude „na dobu určitou“, tak nějak ztrácím motivaci. Vím, že do vztahu nedovedu jít jen tak, vždycky je to buď vůbec, nebo naplno, takže když už, tak naplno, a pak je jasné, že ten rozchod bude bolet. Někdo tohle umí kontrolovat, držet jakousi nepsanou dohodu o tom, že od druhého nebude čekat víc, že se nezamiluje, atd. atd., ale já to neumím, natož, abych něco takového slíbila, neřkuli podepsala.

Jinak si myslím, že aby to mělo budoucnost a mohlo to fungovat, měli by být oba v podobné situaci. Být například vdaná a mít svobodného milence a naopak, nevím no… to do budoucna zavání nespokojeností. Na druhou stranu, pokud je ta situace stejná a navíc ani nebrání navázání něčeho trvalejšího a vážnějšího a najednou člověku jaksi doteče, že tohle nehrozí, protože v něčem nevyhovuje, tak je to taky naprd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 16:27
@7Petra7 píše:
Ve 25 nemáš ponětí co to je sex, ale jak říkám, neznám tebe, nevím jak žiješ život a jaká jsi, tak nemohu soudit. Přeji hezký den.

A k cemu je dobre mit manzela a milence ve veku synu? Pises, ze manzel je na sex pohodlny, to znamena, co? Jaka frekvence a celkove? To nemusi byt ani vekem, mohl byt takovy vzdy, ale ty jsi objevila svuj sexualni apetit az ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 16:30
@Hecate píše:
To je myslím můj problém :oops:, bohužel to tak mám.
Pokud ve mně ten chlap už na začátku vyvolává dojem nebo mi dokonce otevřeně sdělí, že to bude „na dobu určitou“, tak nějak ztrácím motivaci. Vím, že do vztahu nedovedu jít jen tak, vždycky je to buď vůbec, nebo naplno, takže když už, tak naplno, a pak je jasné, že ten rozchod bude bolet. Někdo tohle umí kontrolovat, držet jakousi nepsanou dohodu o tom, že od druhého nebude čekat víc, že se nezamiluje, atd. atd., ale já to neumím, natož, abych něco takového slíbila, neřkuli podepsala.Jinak si myslím, že aby to mělo budoucnost a mohlo to fungovat, měli by být oba v podobné situaci. Být například vdaná a mít svobodného milence a naopak, nevím no… to do budoucna zavání nespokojeností. Na druhou stranu, pokud je ta situace stejná a navíc ani nebrání navázání něčeho trvalejšího a vážnějšího a najednou člověku jaksi doteče, že tohle nehrozí, protože v něčem nevyhovuje, tak je to taky naprd… :nevim:

Presne, ja bych ty milenecke vztahy taky asi nesnesla. Kdyby sex byl dobry, asi se hned zamiluji a chci vsechno, nejen obcasne schuzky. Kamaradka, ktere bude 46, ted navazala milenecky vztah s muzem po 40, takze mladsim, nez je ona. Ona je rozvedena. Sex si pochvaluje, ale nekomu obcasne schuzky a poslouchani hezkych, mozna falesnych lichotek nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 16:36
@Josefuna píše:
A k cemu je dobre mit manzela a milence ve veku synu? Pises, ze manzel je na sex pohodlny, to znamena, co? Jaka frekvence a celkove? To nemusi byt ani vekem, mohl byt takovy vzdy, ale ty jsi objevila svuj sexualni apetit az ted.

Tak to neberu, zda je potenciálnímu milenci 25 a přirovnávám ho k synovi.. to ne. Tak od 35 mi ten sexuální apetit hodně vzrostl. S manželem tak jednou týdně, někdy jednou za dva týdny. Právě na tuto sexuální frustraci jsem si zvykla až mi kamarádka dala tip na mladé milence.

• Citovat
  • Upravit
12741
27.1.21 16:36
@Josefuna píše:
Presne, ja bych ty milenecke vztahy taky asi nesnesla. Kdyby sex byl dobry, asi se hned zamiluji a chci vsechno, nejen obcasne schuzky. Kamaradka, ktere bude 46, ted navazala milenecky vztah s muzem po 40, takze mladsim, nez je ona. Ona je rozvedena. Sex si pochvaluje, ale nekomu obcasne schuzky a poslouchani hezkych, mozna falesnych lichotek nestaci.

Já to neodsuzuju a chápu, že mohou být v životě situace, kdy to, co chceme mít, z nějakého důvodu mít nemůžeme… a každý to řeší jinak. Je to vždycky o nějakém kompromisu. :nevim:
Připadá mi třeba poměrně nemístné někomu z pozice šťastně zadané domlouvat, aby byl raději sám, když teda nemůže mít to, co by ho učinilo plně šťastným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 16:38
@Hecate píše:
Já to neodsuzuju a chápu, že mohou být v životě situace, kdy to, co chceme mít, z nějakého důvodu mít nemůžeme… a každý to řeší jinak. Je to vždycky o nějakém kompromisu. :nevim:
Připadá mi třeba poměrně nemístné někomu z pozice šťastně zadané domlouvat, aby byl raději sám, když teda nemůže mít to, co by ho učinilo plně šťastným.

Ano, je to složité jako život samotný no. Každý chce být v životě šťastný. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 16:39
@Hecate píše:

Tak to urcite, vsak ja te kamaradce i rekla, ze ji i chapu, protoze byt od rozvodu bez sexu, kdyz nikoho nastalo se najit nedari, neni reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.1.21 16:40
@7Petra7 píše:
Tak to neberu, zda je potenciálnímu milenci 25 a přirovnávám ho k synovi.. to ne. Tak od 35 mi ten sexuální apetit hodně vzrostl. S manželem tak jednou týdně, někdy jednou za dva týdny. Právě na tuto sexuální frustraci jsem si zvykla až mi kamarádka dala tip na mladé milence.

A postupuješ kvůli tomu všechny ty manévry a milence? Blahorecim v tomto případě svou vrozenou lenost

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 16:41
@7Petra7 píše:

Tak ta frekvence je dost nizka a 1× za 14 dni je hodne blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 16:41
@Mango_Lassi píše:
A postupuješ kvůli tomu všechny ty manévry a milence? Blahorecim v tomto případě svou vrozenou lenost

Ano, není to o lenosti, jen řeším své problémy.. mám náročnou práci a nebudu lhát, že mi sex. v tomto nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 16:42
@7Petra7 píše:
Ano, není to o lenosti, jen řeším své problémy.. mám náročnou práci a nebudu lhát, že mi sex. v tomto nepomůže.

Chápu, no. Pro někoho je i sex taková terapie

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 16:43
@Josefuna píše:
Tak ta frekvence je dost nizka a 1× za 14 dni je hodne blbe.

Poslední rok ano. Takže jsem to vzala do vlastních rukou no. Ono ten pocit, když víš, že druhou osobu přitahuješ a chce si tě vzít, tak je zase příjemná po těch letech doma.

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 16:45
@Mango_Lassi píše:
Chápu, no. Pro někoho je i sex taková terapie

Nemyslím, jakože problémy řeším sexem, ale miluji ho a mohu u něho vypnout a uvolnit se zkrátka :D

• Citovat
  • Upravit
3494
27.1.21 16:48
@Sonarka píše:
Tohle dost sedí… A řekla bych, ač nevím proč, že právě muži kolem 40tky jsou tak nějak nejnáročnější… Asi to dělá i druhá míza.. Chtějí si dokázat, že ještě nepatří do starého železa či co a tak leckdy loví v o dost mladších vodách… Já to vidím u sebe… Jsem na seznamce, je mi 35 a většina mých napadníků jsou ( někdy o dost) mladší muži kolem 30… Pak dlouho nic a pak muži naopak starší… Ale kolem té 40 jich je minimum… Pro ně už jsem stará :lol: A mladíkům zase o pár let starší žena nevadí, ti si zatím nic dokazovat nepotřebují.. 8)

Trošku zkusím oponovat. Ženy v tomto věku jsou nejméně ochotny dávat. Takže muži okolo 40 mají pocit, že kolik ženy dávají a berou je v nevyrovnanosti. Mladší i u starších žen je to vyrovnanější.
Kdybych to měl kvantifikovat - chtějí všechno a nechtějí dát nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria