Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riccius píše:
Já mám opačnou zkušenost. Když mi bylo 33, tak jsem randil se ženou o 10 let starší, a ta na moje chutě pro zkoušení měla hodně negativní pohled. Řekla: “Toho jsem si užila jako mladá a teď už chci sex podle svých představ a nároků. “
Takže že by ženy okolo 40 byly otevřeny experimentování? Moje (i jiná) zkušenost říká, že ne. Nakonec jsem začal chodit s 25 letou, která k tomu byla daleko přístupnější. A co vím o té starší, tak měla pořád mladší milence i o dost, ale pro ni to bylo právě o tom, že v té posteli poslouchali a dělali to, co jim řekla. A to bych řekl, že je výhoda těch mlaďasů - že jsou tvární.Příspěvek upraven 27.01.21 v 17:05
Tak záleží pokud mladý je dominantní a umí vést, ale v podstatě ji chápu. Pokud se mnou něco nelíbí a vím, že je to lepší dělat jinak, tak mu to řeknu narozdíl od mladých. A po chvíli uzná sám, že je to lepší a já mu dávám v tomto školu. Ale taky ráda si vyslechnu jeho přání a touhy a podle situace to řeším.
Ano, dovedou poslechnout a nechat si poradit.
@riccius píše:
Jestli na amaterech - tak to věřím.
Amatéři jsou super místo na to a nebo potom v reálu no. Většinou mladí kluci z posledních ročníků VŠ hrají soutěž, kdo sbalí více sestřiček a doktorek z oddělení.
@AjaF píše:
@Sonarka přijde mi to trochu smutné.
Pročpak? Smutné chvíle byly a budou…to tak bývá, když člověk potká dokonalost a pak se postupně dozvídá, že je vše jinak…ale přesto pořád cítím, že mezi námi něco je, něco pro co stojí jít dál…a těch hezkých okamžiku je taky dost. Ono spoustu věcí hrálo holt v náš neprospěch…ale těší mě, že se najde spoustu lidí, kteří mi udiveně říkají: Vy si ještě pořád píšete??
A to si vždycky uvědomím, že mezi námi asi opravdu něco je, protože mě by ani nenapadlo, že by jsme si už neměli psát a vidět se..
Příspěvek upraven 27.01.21 v 19:31
@Josefuna píše:Tak to nemyslím, myslím svého muže. Jinak muži 45 + jsou určitě fajn, ale většina jsou manželovi kamarádi a jejich nabídky jsem vždy odmítla.
Ale kazdy chlap v tomto veku neni jak tvuj, hodne zevseobecnujes. Prezentujes tady vsechny muze 45+ jako muze s problemy s erekci, ktere sex uz nezajima.
@Hecate píše:
Nechci z principu nesouhlasit, ale neubráním se dojmu, že soudíš na základě dost omezené zkušenosti s jednou (starší) ženou a s (jednou) mladší ženou. Tohle podle mě není až tak otázka věku jako spíš nastavení dotyčné osoby.
Určitě soudím na základě omezených zkušeností, ale zase tak malý vzorek to není (co se týká žen 33 (ale před 5 lety) -43). A ta mladá byla hned první. + Vycházím z toho, co říkají moji kámoši o ženách jakéhokoli věku. Ale řekl bych, že chuť zkoušet tady byla vždy, jen je to prostě výrazná menšina bez ohledu na věk. Tak Petra tady zastupuje tu starší generaci, tak je fajn, že se to najde i tam a některé ženy s věkem o chuť na sex nepřichází.
@Hecate píše:
No dobře, ale to jde říct i naopak.Co konkrétně byl problém v Tvém případě? Nebo v případech, o kterých jsi slyšel z důvěryhodného zdroje?
Taky souhlas, že jsou chlapi nároční. Pak se ale mají ti mezi 35-40 potkat… Jak ženy, tak muži moc neustoupí a ví, že mají v případě nouze kam sáhnout (oba buď do nižší, či vyšší věkové kategorie), kde za méně muziky dostanou víc. ![]()
Když budu mluvit o sobě, tak mě přitahují, imponují sebevědomé ženy, úspěšné a vyrovnané - a ty mají ty nároky obvykle vyšší a hrajou hodně na sebe. ![]()
@7Petra7 píše:
Tak záleží pokud mladý je dominantní a umí vést, ale v podstatě ji chápu. Pokud se mnou něco nelíbí a vím, že je to lepší dělat jinak, tak mu to řeknu narozdíl od mladých. A po chvíli uzná sám, že je to lepší a já mu dávám v tomto školu. Ale taky ráda si vyslechnu jeho přání a touhy a podle situace to řeším.Ano, dovedou poslechnout a nechat si poradit.
Takže jsme se dobrali pravdy. Drží erekci a krok ![]()
@riccius píše:
Určitě soudím na základě omezených zkušeností, ale zase tak malý vzorek to není (co se týká žen 33 (ale před 5 lety) -43). A ta mladá byla hned první. + Vycházím z toho, co říkají moji kámoši o ženách jakéhokoli věku. Ale řekl bych, že chuť zkoušet tady byla vždy, jen je to prostě výrazná menšina bez ohledu na věk. Tak Petra tady zastupuje tu starší generaci, tak je fajn, že se to najde i tam a některé ženy s věkem o chuť na sex nepřichází.
@riccius píše:
Děkuji tedy, no hod e věci na kterých jsem přišla bylo až po 35 letech. Tak,.jsem jako mladá si myslela, že, už vím vše, ale mýlila jsem se. Jinak zde asi moc mladých slečen nebude,.pokud ttebr zajímají. jejich názory ![]()
@riccius píše:
Takže jsme se dobrali pravdy. Drží erekci a krok
Přesně 😅
@riccius píše:
Taky souhlas, že jsou chlapi nároční. Pak se ale mají ti mezi 35-40 potkat… Jak ženy, tak muži moc neustoupí a ví, že mají v případě nouze kam sáhnout (oba buď do nižší, či vyšší věkové kategorie), kde za méně muziky dostanou víc.
Když budu mluvit o sobě, tak mě přitahují, imponují sebevědomé ženy, úspěšné a vyrovnané - a ty mají ty nároky obvykle vyšší a hrajou hodně na sebe.
Tak většinou, pokud na sobě makáš celý život, zdokonaluješ se, snažíš se aktivně žít, tak vedle sebe potřebuješ člověka, co bude podobný, asi pečoval u televize, by mě nebavil. ![]()
@7Petra7 píše:
Přesně 😅
A co noveho s temi mladsimi rocniky zkousis, ze jste to uz davno nezkusili doma? Ja nevim, co by mi ti mladici meli prinest noveho. Jako urcite je topam neco noveho uz jen tim, ze je to nekdo jiny, nez jsem zvykla doma? Ale jake nove techniky a experimenty?
@Josefuna píše:
A co noveho s temi mladsimi rocniky zkousis, ze jste to uz davno nezkusili doma? Ja nevim, co by mi ti mladici meli prinest noveho. Jako urcite je topam neco noveho uz jen tim, ze je to nekdo jiny, nez jsem zvykla doma? Ale jake nove techniky a experimenty?
To by mě taky zajímalo. V tomhle oboru inspirace není nikdy dost. Na druhou stranu bývá dost časté (už jsem to tu zmiňoval někde), že s milenci/milenkami se divočí a s partnery se to dělá konvenčně. (Asi aby si nemysleli, že mají doma d.vku/zvrhlíka, potažmo aby nepřišla otázka, kde s to naučili:-)))
@Josefuna píše:
Tak já jsem ráda jako subinka a to mi manžel moc neumí dopřát. Ale většinou jak říkáš, to je problém dlouhodobých vztahů. I ten nejlepší sex omrzí a vždy s někým novým to je úplně jiné s i ty praktiky jsou jiné doma a pak s milencem. Možná budu divná v tvých očích, ale. mám ráda pouta, různé hry, sexuální praktiky, polohy, místa co jsem nezkoušela. A hlavně trojku jsem začala provozovat až po 35.letech, manžel mi nechtěl dopřát trojku. Takže je toho fakt dost. Ale každému v sexu stačí. něco jiného hele. Někomu stačí klasika celý život. ![]()
Mám to z druhé strany. Teda milenku muž zapírá, ale ona dělá všechno proto, abych věděla. A občas ji potkám, vím, kdo to je. A ona ví, že oficiálně se objevovat nemůže, jen při sportu.
Zatím to neumím rozseknout a možná s ohledem na věk a majetek ani nechci a budu si žít po svém.
Rozvod jsem tedy už zkoušela navrhnout, ale on se velmi brání, že není důvod.