Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chipsa píše:
Zbytečně si děláš nervy. Ale jak myslíš. Nakonec to dostaneš a v nemocnici se ti vysmějí. Další nedočkavka, co si myslí, že je těhotná po pár dnech od styku.
Nebuď hnusná, nevím, proč by se jí měli vysmát.
Panebože néééééééé
A vědět už dnes termín porodu by jsi nechtěla zakladatelko?
@micta píše:
Nebuď hnusná, nevím, proč by se jí měli vysmát.
Já se nesměji, pouze se snažím vysvětlit, že je to brzo. A jestliže někam vlítne na krev ještě předtím, než má dostat menstruaci, copak jí asi řeknou?
@chipsa píše:
Já se nesměji, pouze se snažím vysvětlit, že je to brzo. A jestliže někam vlítne na krev ještě předtím, než má dostat menstruaci, copak jí asi řeknou?
Max že přišla brzy, ale nebudou se jí vysmívat, jak píšeš
@Anonymní píše:
@histep to jako ovulace je dulezita? Divim se, ze me kamaradky ovulaci nehlidali a primo sou tehotni
Troufam si tvrdit, ze ovulace je pro otehotneni docela zasadni… ![]()
Pokud ma obnovitelka 2 (slovy dva) styky za mesic a netrefi se do obdobi ovulace ci kratce pred, tak se ji otehotnet nepodari ![]()
@Anonymní píše:
@histep to jako ovulace je dulezita? Divim se, ze me kamaradky ovulaci nehlidali a primo sou tehotni
Navic pokud pocitam spravne, tak styk byl 18 a 24 den cyklu, coz ve vetsine pripadu byva davno po ovulaci… ![]()
Urcite pockej az na MS, pokud dorazi, tak si s tehotenstvim nelam hlavu-ano, nektere zeny mohou menstruovat nekolik mesicu, ale je to velmi male procento. Pokud nedorazi, udelej si v pulce mesice tehotensky test.Krev je zbytecna, nebud nedockava ![]()
Ahoj všem. Jsem tu nová s manželem se snažíme zatím velice krátce. Ovulaci jsem mela a cca 9 dni po NK jsem spinila v noci. Menzes bych mela dostat v patek. Minulý týden jsem měla horší pleť a začali me bolet prsa. Jsem nafoukla a bolí mě šílené záda a bolest se mi zda jiná než před MS. Navíc nikdy nespinim před MS. Mohu byt těhotná? Ma cenu si udelat test už zítra? Jsem nedockavka
@charlinkaa Klidne muzes byt-mohlo jit o nidacni spineni (zahnizdovani).Ale trpeliva budes muset byt, test ti muze neco ukazat den, dva pred ocekavanou MS, ale doporucuje se delat az kdyz meska. A co prosim pekne znamena NK? ![]()
@unuděná No v patek bych mela mít menzes. Takže bych to teoreticky mohla zítra zkusit a uvidíme
to melo byt po ni jako po ovulaci ale tablet mi to opravil. Pardon za zmatky