Jsem nevěrnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.16 16:56

Taky jsem zažila něco podobného, ale na pohlavní styk nedošlo, svědomí mi to nedovolilo. Líbal naprosto skvěle, narozdíl od manžela, bála jsem se, že bych si mohla zkazit i náhled na dosud pěkný sex s manžou, kdyby to s ex bylo ještě lepší. I tak jsem měla takové výčitky, že jsem to manželovi řekla, protože hrozilo, že se nervově zhroutím.. Odpustil mi, miluje mě.
Je to 9 měs od rozchodu s ex, stále se musím hlídat, abych na něj nemyslela. On chtěl jen sex, já se totálně zamilovala, měla jsem s ním chemii jako nikdy s nikým. To mi strašně ublížilo, vrátit se k manželovi duševně i fyzicky bylo psychicky náročné, ale věřím, že je to za mnou.
Lituji, že jsem se do toho vůbec nechala zatáhnout. Už to nechci nikdy zažít.
Kdo na to nemá žaludek marabu a svědomí z dehtu, neměl by se do toho vůbec pouštět, nebo ho to zničí. Ženy jsou obzvláště citlivé a odnesou to více, než muži. Přeji hodně moudrosti.

• Citovat
  • Upravit
49159
5.1.16 17:00
@Anonymní píše:
„Ona“ je přítelkyně. A nenakecala mi, že je vobšourník :P
a i kdyby byl, tím líp pro mě :mrgreen:

Ó ano, Ulevila jsem si :P
Nevím proč bych si tímhle měla dos*ávat život..

A DOBRÉ bydlo mě taky nepálí ;-) Proč by mělo? Přítel mě neživí.

H.

tady vidíš že přítel není ten pravý jinak bys ho tak s klidem a bez výčitek nepodvedla - radím vykašlat se na oba a začít znovu a lépe s někým perspektivním a vyhovujícím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 17:02
@Knihomyš píše:
Tak on si ji vybral za svou partnerku a rozcházet se zřejmě nehodlá. Co to o něm (případně o ní) vypovídá?Doporučuji začít myslet hlavou místo rozkrokem, mívá to lepší výsledky.

no asi tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 17:03
@Anonymní píše:
Určitě sama víš, že utnout to s jednim nebo s druhým je těžké.. o to víc pro mě, když s jedním plánuji budoucnost a s tím druhým jen sex.. :roll:
H.

jakou budoucnost? když ho podvádíš a hledáš na něm chyby už ted, co bude za 10 let? najdi si jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 17:05
@Anonymní píše:
Zakladatelko klid, chápu že to potřebuješ probrat. Já jsem si po 3 letech partnerství našla milence, prostě nějaké vzrůšo. Jinak to říci nelze, s partnerem jsem měla (a mám) vše, ale nikdy nebyl v posteli nijak veselý a já jsem docela uragán. Takže jsem si dala loni po vánocích rande a pár měsíců řádila. Věděla jsem, že to není chlap se kterým bych chtěla žít, pak udělal něco címž se mi zhnusil a já ve výsledku měla nový náboj ve vztahu. Teď jsem hodná a mám v plánu být hodná, ale někdy to člověku „pomůže“.
:think: a kdybys přišla na to, že si takto pomáhal i tvůj partner tak by to bylo stejně v pořádku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 17:06
@strýček sally píše:
No, co, dole to mělo kolem osmnácti centimetrů a nahoře vlhkej jazyk. To nic, až přijde třetí, čtvrtej, už nebudeš tak překvapená.

no prosím tě 18? :think:
průměr je 16…tos jí dopřál ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 17:55
@budi píše:
třeba tím @martina.se chtěla zakladatelku přirovnat k jistému zvířáku… pak by to nebylo od slova „bydlet“, nýbrž od slova… :mrgreen:pardon za OT, nedalo mi to :oops:
:mrgreen: :lol: to je tak, když klofu s mladým v náručí a jen rychle dokončuju myšlenku.. se stydim až za roh :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.1.16 18:01

NEODSUZUJI…jsou to prostě cesty života, nástrahy, osudy…Též jsem si myslela, že se mi některé věci nemohou stát… Óóóó, jak jsem se mýlila…Člověk si prostě jen musí uvědomit, že nejsou jen chvíle potěšení a radosti s tím spojené, ale i trápení…každého volba…
Muž, který tě tak přitahuje a líbí se ti…chápu, že máš touhu otevřít tu PANDOŘINU SKŘÍŇKU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
5.1.16 18:19
@Huba píše:
NEODSUZUJI…jsou to prostě cesty života, nástrahy, osudy…Též jsem si myslela, že se mi některé věci nemohou stát… Óóóó, jak jsem se mýlila…Člověk si prostě jen musí uvědomit, že nejsou jen chvíle potěšení a radosti s tím spojené, ale i trápení…každého volba…
Muž, který tě tak přitahuje a líbí se ti…chápu, že máš touhu otevřít tu PANDOŘINU SKŘÍŇKU…

Baže, přesně to jsem si uvědomila, ale až když už bylo téměř pozdě. Je to skutečně jako ta zmiňovaná skříňka. Ale jak to rozpoznat, když to člověk nikdy nezažil, ani o tom neuvažoval, nikdo ho nevaroval… 8o
Zkušenosti jsou nepřenosné, každý se musí rozhodnout /spálit/ sám :,(

• Citovat
  • Upravit
28
5.1.16 18:46

@ichtys
O tom to právě je…PANDOŘINA SKŘÍŇKA JE TO PROTO, ŽE PANDORA BYLA DÍVKA, KTERÉ BŮH ZEUS DAL VŠE…DAL JÍ KRÁSU, MOUDROST…PROSTĚ VŠE PO ČEM TOUŽILA…JEN NESMĚLA OTEVŘÍT TU SKŘÍŇKU A PODÍVAT SE DO NÍ…a zvědavost tomu chtěla, aby ji otevřela…
Možná, že toho potom člověk lituje, ale vím na vlastní kůži, jak je ten chtíč silný a jak ta poblázněnost dokáže člověka ovlivnit…tady se to všem říká, ale myslím si, že když do toho někdo spadne…ať už je to muž nebo žena, tak jen velmi silná osobnost ( nechci napsat bez citu ) tomu dokáže vzdorovat a čelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
5.1.16 18:55
@Huba píše:
@ichtys
O tom to právě je…PANDOŘINA SKŘÍŇKA JE TO PROTO, ŽE PANDORA BYLA DÍVKA, KTERÉ BŮH ZEUS DAL VŠE…DAL JÍ KRÁSU, MOUDROST…PROSTĚ VŠE PO ČEM TOUŽILA…JEN NESMĚLA OTEVŘÍT TU SKŘÍŇKU A PODÍVAT SE DO NÍ…a zvědavost tomu chtěla, aby ji otevřela…
Možná, že toho potom člověk lituje, ale vím na vlastní kůži, jak je ten chtíč silný a jak ta poblázněnost dokáže člověka ovlivnit…tady se to všem říká, ale myslím si, že když do toho někdo spadne…ať už je to muž nebo žena, tak jen velmi silná osobnost ( nechci napsat bez citu ) tomu dokáže vzdorovat a čelit.

Ono stačí vědět, co v životě člověk chce. Není to žádná těžká matematika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.1.16 18:55

Necetla jsem diskusi - podle me jste s partnerem prechozeny, a tahne te to jinam, tohle je jen symptom, ne pricina. Rozesla bych se s borcem a nasla si tretiho. Vic ti nereknu, soudit te nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.1.16 18:58
@Huba píše:

ona už ji otevřela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.1.16 19:09
@Anonymní píše:
Vážně, sama nevím co to do mě vjelo..
H.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak k tématu nemám, co bych řekla jiného než ostatní.
Dělej jak umíš. Je to tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.1.16 19:21
@jdukolem píše:
ona už ji otevřela ;)

Ano, vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit