Jsem těhotná a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
31.12.13 16:56

@kemilek @silvik.sk

Fakt znám - napřed to byla švagrová, šla na výměnu ani ne po těch 7 letech, protože začala hodně špinit a ejhle - cca 7. týden, ale bez srdeční akce. Ta by si to snad i nechala, ale ta další kolegyně už měla doma dvě děti, z toho jedno fakt prtě. Tady se dr. hájil tím, že ji zaváděl ještě při kojení a špatně si sedla - jako jak to má vědět, že si blbě sedne, když se nic neděje?! No a té třetí už je přes 40, té se snad hnulo nebo co. Ale byla po 2 sekcích, tak musela na miniinterrupci. Taky mám mirenu, ale po tomhle fakt nespoléháme jen na ni. Mám děsivý strach z dalšího těhotenství nebo šestinedělí, je to pro mě noční můra, by mě trefilo.. Taky mi jich bylo pěkně líto :(

A sorry za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
31.12.13 18:54

@Danitschka po 7 letech? Mirena se zavadi na max 5 let. Bud si se spletla, nebo ta pani to zvorala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
31.12.13 20:01

@silvik.sk
Nene, to jsem se spletla :D Jasně, že tam mělo být po pěti. Píšu rychleji, než myslím :D Díky za upozornění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.13 21:33

Beru antikoncepci Lindynette, jak se tu někdo ptal. A adopci, já sama vím, že já bych todle opravdu nedokázala, když bych to dítě donosila až do konce, to jsi sem jistá :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky