Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
tak já ti nechci brát iluze, ale tyto příznaky mívám každý měsíc už rok, od té doby, co se snažíme, a ještě nikdy to bohužel nevyšlo
Holt psychika je psychika… Musíš vydržet ![]()
@sad 1 píše:
Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby![]()
![]()
![]()
Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl
![]()
![]()
Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase
![]()
![]()
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení?Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina
@Katschuska píše:
Nechtěla bys i vyvěštit jaké bude pohlaví??Nic ve zlém, ale sama víš že je to brzo na test a ptáš se na příznaky, které si člověk může i vsugerovat
Prostě si udělej později test a bude! Nic ve zlém, ale takových diskuzí tady bylo habaděj…stejně nakonec musíš počkat až na test nebo příchozí MS, proč se něčím takovým stresuješ??
jeee ja chcem vyvestit pohlavi ![]()
ale ne ze sa pomylis
![]()
@Silwinka87 píše:
A ještě jedna rada..Nejez Ibalgin, pokud je jenom možné, že jsi těhotná..
mně dr zase řekl, že v 1. a 2. trim ibalgin smím
naopak mi v 1.trim. nedoporučil paralen(kterej stejně jíst nesmím).
Příspěvek upraven 13.10.13 v 20:39
@sad 1 píše:
Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby![]()
![]()
![]()
Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl
![]()
![]()
Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase
![]()
![]()
Tak tohle jsem mela taky
co jsem tu cetla, tak to ma vic mamin…a nekdo rikal, ze to jsou vetry ![]()
@Seizdra neeee
jako som myslela ze sa dnes ani nezasmejem
ale tvoj prispevok ma dostal ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi
Mne dneska bolely zada v krizi cely den, zaludek jak na vode a tehule nejsem…ja byt tebou tak se tolik nepozoruju…ted muzes mit milion priznaku a nic a pak az budes cekat miminko, tak to treba vubec nepoznas, krom toho, ze nedorazi MS
ja si treba normalne koupila vlozky, cekala MS, a az kdyz treti den neprisla (chodi presne) tak jsem si udelala test a bylo to tam
uvidis, ze se jednou dockas, drzim pesticky…
![]()
@pata308 píše:
@Seizdra neeeejako som myslela ze sa dnes ani nezasmejem
ale tvoj prispevok ma dostal
Uvádíte mě do rozpaků, paní ![]()
@pata308 tak já jsem to teda zkusila a jak psala @Sibyla0 vyšlo mi to na 50% holka
, tak jsem to zkusila ještě jednou jako pro jistotu, a vyšlo na 50% kluk…
tak já ti nevím, asi budu potřebovat mnohem více praxe
![]()
Bolest zad jako příznak těhotenství je několik dní po oplodnění velice nepravděpodobná.
Nemáš vyrážku na čele? Já mívám vyrážku na čele ![]()
Podle tvých příznaků jsem těhotná.
A to už letos asi popáté ![]()
@Seizdra píše:
Uvádíte mě do rozpaků, paní
@Katschuska píše:
@pata308 tak já jsem to teda zkusila a jak psala @Sibyla0 vyšlo mi to na 50% holka, tak jsem to zkusila ještě jednou jako pro jistotu, a vyšlo na 50% kluk…
tak já ti nevím, asi budu potřebovat mnohem více praxe
![]()
![]()
![]()
teda podla dnesneho dielu talentu je 50% vacsina, tak ze by dvojcata
![]()