Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
13.10.13 20:29

Ahojky,
tak já ti nechci brát iluze, ale tyto příznaky mívám každý měsíc už rok, od té doby, co se snažíme, a ještě nikdy to bohužel nevyšlo :( Holt psychika je psychika… Musíš vydržet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.10.13 20:33
@sad 1 píše:
Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby 8o 8o 8o 8o Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl :think: :think: :think: Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.10.13 20:34
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení? :think:Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.10.13 20:36
@Katschuska píše:
Nechtěla bys i vyvěštit jaké bude pohlaví?? :zed: Nic ve zlém, ale sama víš že je to brzo na test a ptáš se na příznaky, které si člověk může i vsugerovat :roll: Prostě si udělej později test a bude! Nic ve zlém, ale takových diskuzí tady bylo habaděj…stejně nakonec musíš počkat až na test nebo příchozí MS, proč se něčím takovým stresuješ?? :roll:

jeee ja chcem vyvestit pohlavi :-P
ale ne ze sa pomylis :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.10.13 20:38
@Silwinka87 píše:
A ještě jedna rada..Nejez Ibalgin, pokud je jenom možné, že jsi těhotná..

mně dr zase řekl, že v 1. a 2. trim ibalgin smím ;) naopak mi v 1.trim. nedoporučil paralen(kterej stejně jíst nesmím).

Příspěvek upraven 13.10.13 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.10.13 20:38
@sad 1 píše:
Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby 8o 8o 8o 8o Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl :think: :think: :think: Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tohle jsem mela taky :-D co jsem tu cetla, tak to ma vic mamin…a nekdo rikal, ze to jsou vetry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.10.13 20:40

@Seizdra neeee :-DD jako som myslela ze sa dnes ani nezasmejem :-D ale tvoj prispevok ma dostal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.10.13 20:42
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi :kytka:

Mne dneska bolely zada v krizi cely den, zaludek jak na vode a tehule nejsem…ja byt tebou tak se tolik nepozoruju…ted muzes mit milion priznaku a nic a pak az budes cekat miminko, tak to treba vubec nepoznas, krom toho, ze nedorazi MS :) ja si treba normalne koupila vlozky, cekala MS, a az kdyz treti den neprisla (chodi presne) tak jsem si udelala test a bylo to tam :) uvidis, ze se jednou dockas, drzim pesticky… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.10.13 20:45
@pata308 píše:
@Seizdra neeee :-DD jako som myslela ze sa dnes ani nezasmejem :-D ale tvoj prispevok ma dostal :potlesk:

Uvádíte mě do rozpaků, paní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292

@pata308 tak já jsem to teda zkusila a jak psala @Sibyla0 vyšlo mi to na 50% holka :palec:, tak jsem to zkusila ještě jednou jako pro jistotu, a vyšlo na 50% kluk… :think: tak já ti nevím, asi budu potřebovat mnohem více praxe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Bolest zad jako příznak těhotenství je několik dní po oplodnění velice nepravděpodobná.
Nemáš vyrážku na čele? Já mívám vyrážku na čele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.10.13 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
13.10.13 20:48

Podle tvých příznaků jsem těhotná. :nevim: A to už letos asi popáté :think:

• Citovat
  • Upravit
12658
13.10.13 20:49
@Seizdra píše:
Uvádíte mě do rozpaků, paní :mrgreen:
:lol: ale jako budem si musiet dat asi pauzu s emiminom, do utorku nechcem este rodit :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.10.13 20:50
@Katschuska píše:
@pata308 tak já jsem to teda zkusila a jak psala @Sibyla0 vyšlo mi to na 50% holka :palec:, tak jsem to zkusila ještě jednou jako pro jistotu, a vyšlo na 50% kluk… :think: tak já ti nevím, asi budu potřebovat mnohem více praxe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teda podla dnesneho dielu talentu je 50% vacsina, tak ze by dvojcata :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí