Jsem těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
30.8.16 10:57
@radkka píše:
A kde jsi přišla na to, že mluvím o sobě? Mluvím obecně o tom, že kondom může prasknout, viz moje zkušenost a například díky trombofilní mutaci neexistuje, že by si dotyčná mohla vzít prášek po, promin, myslela jsem, že jsou tu dost inteligentní lidé, aby to pochopili.
A ano, k tělísku patřil argument o tom, že ženy které nerodily by jej používat neměly, mám kolem sebe dost případů, kdy někomu tělísko zkomplikovalo život.
Nevím, co nechápeš na větě "pro někoho, kdo má trombofilní mutaci (=nemůže hormony) A nehodlá do sebe rvát tělísko, je kondom jedinou možností.

tvůj tón je zbytečně útočný, tohle lze vysvětit i jinou formou..Navíc nejsem jediná, koho tvá interpretace zarazila…Možná jsem pode tebe málo inteligentní, ale jsem sama se sebou v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.8.16 11:00
@pe-terka píše:
tvůj tón je zbytečně útočný, tohle lze vysvětit i jinou formou..Navíc nejsem jediná, koho tvá interpretace zarazila…Možná jsem pode tebe málo inteligentní, ale jsem sama se sebou v pohodě ;)

Pak tě nemůže můj tón tížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.8.16 11:02
@radkka píše:
Pak tě nemůže můj tón tížit.

to máš naprostou pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.8.16 11:06
@pe-terka píše:
to máš naprostou pravdu :kytka:

Potom ale nerozumím tomu komentáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.8.16 11:09
@radkka píše:
Potom ale nerozumím tomu komentáři.
žádala jsem logické vysvětlení a narazila na emotivní, což mě překvapilo. Víc v tom nehledej ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
30.8.16 11:10
@Prostebruneta píše:
Prosím o radu jsem těhotná, ale ted nástupuju do prvaku (už jsem rok na střední byla) šle nevím jak to ted zvládat, zda ukončit školu nebo jak pokračovat. Mamka si nemůže dovolit byt na mateřské. :? 17 mi bude v lednu 8o

Školu (maturitu) si můžeš kdykoli dodělat dálkově až budeš dospělá, resp. až bude dítko straší. Dodělávala jsem si takhle VŠ. Sice z jiného důvodu, ale také to nešlo bezprostředně po SŠ. A znám mnoho lidí kolem sebe, co si doplňovali maturity, VŠ, rekvalifikace a již měli dítka.
Ničeho se neboj, všechno doženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.8.16 11:20
@pe-terka píše: žádala jsem logické vysvětlení a narazila na emotivní, což mě překvapilo. Víc v tom nehledej ;)

Emotivní? Asi ano, když někdo nepochopí větu a je mu více, než sedm let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.8.16 11:25
@radkka píše:
Emotivní? Asi ano, když někdo nepochopí větu a je mu více, než sedm let.

opět ironizuješ a útočíš na můj naprosto nevinný příspěvek ;) Navíc těch „někdo“, kteří tvoji geniální myšlenku „blbě“ pochopili, bylo poněkud víc…Ono to možná bylo tak, že to „někdo“ blbě napsal nebo ho ostatní nachytali na hruškách, tak teď kolem sebe kope :mrgreen:
Drahá milá, vyřeš si svůj problém a mě z toho vynech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.8.16 11:32
@pe-terka píše:
opět ironizuješ a útočíš na můj naprosto nevinný příspěvek ;) Navíc těch „někdo“, kteří tvoji geniální myšlenku „blbě“ pochopili, bylo poněkud víc…Ono to možná bylo tak, že to „někdo“ blbě napsal nebo ho ostatní nachytali na hruškách, tak teď kolem sebe kope :mrgreen:
Drahá milá, vyřeš si svůj problém a mě z toho vynech :mavam:

Kočičko, nesuď podle sebe, já nejsem hloupá. Opravdu si myslíš, že nevím, co mám v podpisu? :mrgreen: Kdybys mě trošku znala, tak víš, že jsem tu v x diskuzích řešila svou trombofilní mutaci a ty další, které máme v rodině a věděla bys, jaké prášky a proč jsem brala, můžeš si to dohledat, abys nemusela mluvit z cesty.
Tak mi znovu vysvětli, co je nepochopitelného na této větě „pro někoho, kdo má trombofilní mutaci A nehodlá do sebe rvát tělísko, je kondom jedinou možností.“ Kde mluvím o tom, že tělísko musí být hormonální? Nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149031
30.8.16 12:19
@pe-terka píše:
Drahá milá, vyřeš si svůj problém a mě z toho vynech :mavam:

Klid :kytka: toto není první ani poslední diskuze kdy je nutno okamžitě pochopit Radku a ona není povinna pochopit ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.8.16 12:23

@Anna766 presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.8.16 12:32
@Anna766 píše:
Klid :kytka: toto není první ani poslední diskuze kdy je nutno okamžitě pochopit Radku a ona není povinna pochopit ostatní.

tak to jsem asi dneska opravdu natvrdlá. Nevím o žádné jiné diskusi, kdy bych konkrétně já s Radkou měla nějaký problém - můžeš mi to připomenout :think: A dnes jsem se ji upřímně pochopit snažila, ale ironie a sarkasmy jako forma vysvětlení mi není příjemná :think:
Já s ní - alespoň v počátku, komunikovala naprosto slušně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
30.8.16 12:36

Hele z některých komentářů si nic nedělej. Jsi ještě mlaďounká. Mimi si chceš nechat, si asi rozumná a držím ti palce. Se školou máš řekla bych 3možnosti. Buď se domluvit na individuálním studiu, jak ti tu radili, nebo nastoupit na dálkové studium, nebo máš ještě možnost, školu přerušit a až bude prtě chodit do školky do školy se vrátit. Forma studia je na tobě. Máš oporu v příteli, a v jeho věku to je skoro zázrak, když porovnám dnešní kluky. Hele já byla neplánovaně těhotná(selhala ochrana) v 21. Přítel mě nutil na potrat, takže to skončilo že sem na dítě byla sama. Žila sem jen s matkou co byla v indvalidním důchodu, takže veškerá odpovědnost ohledně nájmu byla na mě. Mít dítě znamenalo dost složitou situaci, ale na potrat bych nešla a nyní bych všem ženským který dají přednost tomu se dítěte zbavit, než převzít odpovědnost přála aby si zažili to co ženský co dítě chtějí a mají různé problémy. Věřím že to zvládneš držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.8.16 12:43
@Ellusa píše:
To nebylo adresně na tebe, ale spíš obecné shrnutí zkušeností i z jiných diskuzí… a jak jsi psala, „špatně“ nás to pochopilo víc, souhlasím s tím, co jsi napsala

díky :kytka: No já jsme to od Anny vnímala jako kritiku k mému stylu komunikace, ale opravdu si nejsem nějakého zdvořilostního přešlapu ze své strany vědoma. Až ke konci mě tedy Radčiny sarkasmy zaskočily, tak jsme s ní přestala komunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.8.16 12:44

@pe-terka myslim, ze s tim „nachytanim na hruskach“ jsi to vystihla presne a to je ten duvod takto neprimerenych reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí