Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacaba379 píše:
To že někdo nechce zabít děcko není snad zločin
Ale to, že by péči nejraději přehrála na někoho dalšího by zločinem být mělo ![]()
Prázdniny by snad ani neměly být. Děcka se nudí a šu*ají ![]()
Příspěvek upraven 29.08.16 v 18:12
@slavuska1 píše:
a myslíš že to, že dala dítě do adopce, by si nevyčítala?
lepší než potrat, který už nejde vzít zpátky ![]()
@chipsa píše:
Z textu jsem pochopila, že těhotenství zjistila čerstvě a nemá pro dítě rodinné zázemí.
Tak jí musí zabezpečit ten, co jí to dítě udělal. Sehnat bydlení, platit bydlení, živit jí, sebe i dítě. Těch možností je několik, jak se k této situaci postavit.
@Barush píše:
To jí tu všechny to těhotenství snad závidíte? Zatím převažuje samé jdi na potrat, dej dítě k adopci… jste se na ní sesypaly jak vosy na bonbonrádoby moralistky…
Zkazit si celý život v 16ti, nedodělat školu a stát frontu na socku? To je terno k závidění ![]()
Se tady už fakt proberte. Ptá se jak zvládnotu školu s miminem, né jak se ho zbavit. S maminkou už asi nějaké možnosti probírali, tak napsala že tato možnost tu není.
@hudečice píše:
Tak jí musí zabezpečit ten, co jí to dítě udělal. Sehnat bydlení, platit bydlení, živit jí, sebe i dítě. Těch možností je několik, jak se k této situaci postavit.
Ha, ha. Jestli ten floutek taky chodí na střední, nebo je někde v učńáku, tak těžko v něm bude zakladatelka hledat vyzrálého otce.
@Barush já teda nevim, na kterým obláčku ty žiješ, ale 16 ti letá holka, co už má za sebou nezdařenej prvák, maminka nepomůže(nedivim se), co si myslíš, že má za perspektivylkdyž v ůvodu nic nenapsala o otci, možnostech apod? Myslíš, že taková holka, co by to měla ve svých letech jako ze žurnálu sem bude přispívat? To asi hodně těžko…
@kacaba379 píše:
To že někdo nechce zabít děcko není snad zločin
Je to pořád pouze plod
A potrat není vražda ![]()
@Šmoulice píše:
Zkazit si celý život v 16ti, nedodělat školu a stát frontu na socku? To je terno k závidění
Jasné ale určitě 4 roky bude znovu studovat a kor při dítěti. A proč stát frontu na socku? Přeci jí finančně podpoří chlap (otec dítětě), když se uměl postarat o udělání dítětě, dovede se jistě postarat o bydlení, nájem, sehnání peněz na jídlo atd.
@Šmoulice píše:
Zkazit si celý život v 16ti, nedodělat školu a stát frontu na socku? To je terno k závidění
Ale zase nepřeháněj… nikde není psáno, že školu nedodělá a půjde stát někam frontu
znám víc než dost holek, které to zvládly s individuálem a bez dávek.
@chipsa kamarádka dala taky holčičku k adopci
může ji dokonce vídat, ale holčička neví, že je její maminka. ![]()
Mě moje mamka vždycky říkala, že kdybych otěhotněla tak mladá tak by mi potrat nedovolila a dítě raději vychovala než abych pak po potratu brečela, že nemůžu mít děti. Naštěstí jsem se snad dostatečně chránila. Znám v práci 2 holčiny, které byly v mládí na potratu a teď v sobě plod neudrží. Jedna potratila 3× a druhá 4×. Když jsem odcházela z práce s tím, že jsem těhotná tak mi se slzama v očích říkala, že mi závidí, že byla na potratu a může si za to sama, že nemůže mít děti. Může a nemusí to souviset, to nevím, ale vím jen to, že toho lituje.
Zakladatelko zapoj tatínka a školu si udělej dálkově pokud si chceš mimčo nechat. Hlavně se rozhodni podle sebe jak to cítíš ![]()
@chipsa píše:
Ha, ha. Jestli ten floutek taky chodí na střední, nebo je někde v učńáku, tak těžko v něm bude zakladatelka hledat vyzrálého otce.
Možná je to bohatý ženatý milenec, to nikdo nevíme ![]()
@Šmoulice A proč by ji jako neměla dodělat? Jde to krásně i s miminem. I se dvěma
mít miminko které bude milovat je zkažení života? Zkazila by si život kdyby na potrat šla anebo kdyby dítě dala někam k adopci…