Jsem tlusta? Musim zhubnout?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak příjemně strávit volný čas? Přečtěte si na eMiminu
Ať už se vám událo cokoliv. Podělte se o svůj příběh v Deníčcích
Reakce:
Maminka by si měla pořídit brýle. A hlavně starat se o sebe. Máš míry jako modelka skoro, takže fakt nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak ja myslím že sama víš, že jsi hubená a matka do tebe jen deb.ilne rype. Ale jestli chces teda další názor. Tvoje matka do tebe de.ilne rype. Neřeš. Až zhubnes, Budes od ni poslouchat, ze jsi vychrtlina, že vypadáš hrozne, zelenobile, žádná ženská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na vas nazor. Merim 175 cm, vazim 64 kg. Pres prsa 90 CM, v pasu 75, boky 98. Je mi 31 let.
Jde o to, ze mamka ma porad hloupe kecy, treba dneska… Ze jsem obrovska, krev a mliko a tak podobne. Neni mi to prijemne.
Pro predstavu prikladam foto.
Dekuji za nazory.
mamka je pitomá, promiň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další, co si tu potřebuje 100× přečíst, jak je hubená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak podle me jsi vylozene hubena v dobrem slova smyslu. Hezky hubena.. krev a mliko vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tvoje máma by zasloužila pár facek. K holce krev a mlíko máš na míle daleko. Jsi hodně hubená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Holky ja nejsem hubena, ale taky nejsem tlusta. Nechapu proc mamka tohle rika, jo jsem vysoka, mam trochu sirsi ramena, mozna proto se ji zdam byt „velka“. Dneska volala, budu se vdavat tak resime saty a tak, no a rejpala, tohle nemuzu protoze jsem krev a mliko, tamhleto taky ne, ze jsem pry „poradny kus“. Je mi z toho akorat nanic.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Matka k pohledání. Aneb jak z dcery vyrobit anorekticku nejsi tlustá, nejsi ani krev a mlíko, máš
krásnou postavu, pro kterou by spousta ženských zabíjela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A máš štíhlé nohy. Postava krev a mlíko vypadá jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aletta80 píše:
Tak ja myslím že sama víš, že jsi hubená a matka do tebe jen deb.ilne rype. Ale jestli chces teda další názor. Tvoje matka do tebe de.ilne rype. Neřeš. Až zhubnes, Budes od ni poslouchat, ze jsi vychrtlina, že vypadáš hrozne, zelenobile, žádná ženská.
No jo, jenze takove rypani od rodicu je nejhorsi… Spoluzacka si vypestovala
bulimii pote, co ji otec v puberte rekl, ze ma velkej zadek (zadnej nemela )…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak oznámit rakovinu v práci? Musím to oznamovat?
- Tlustá anorektička
- Jak zhubnout a správně jíst bez hladovění?
- Chci zhubnout, jaký jídelníček?
- Jak probíhá potrat? Jak dlouho musím zůstat v nemocnici
- Stepper dělá tlustá stehna?
- Dlouhé šaty na malé tlusté ženě?
- Musím vynechat kojení na 24hod. Jakou vhodnou láhev?
Ahoj holky, chci se zeptat na vas nazor. Merim 175 cm, vazim 64 kg. Pres prsa 90 CM, v pasu 75, boky 98. Je mi 31 let.
Jde o to, ze mamka ma porad hloupe kecy, treba dneska… Ze jsem obrovska, krev a mliko a tak podobne. Neni mi to prijemne.
Pro predstavu prikladam foto.
Dekuji za nazory.