Jsem z toho vyřízená
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nehledej, ono to přijde samo, až to budeš nejmíň čekat. A že je tohle ohraný klišé, které ti říkají všichni??? Je to totiž sakra pravdivý!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Začal bych u sebe, jelikož ty sis je sama vybrala. Musíš vědět proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
První dva bude asi smůla, poslední 3 body jsou na seznamce normální, je
třeba se nebát a prokousat se tím. Pokud tě to hodně frustruje, tak si dej
pauzu a zamysli se, čím bys mohla takové typy přitahovat, třeba to půjde
nějak změnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, už si opravdu nevím rady. 1)Seznámila jsem se na VŠ s jedním klukem a nic nenasvědčovalo tomu, že bude nějaký psychicky nemocná, ale bohužel se to později projevilo. 2)Pak jsem později začala chodit s bratrem kamarádky a neřekla mi, že má deprese, takže jsem z toho opět byla zklamaná. 3)Rozhodla jsem se tedy pro seznamku, jelikož se na škole seznámit nejde a v mém okolí taky nikdo není. Našla jsem si tam kluka a stal se z něho sexuální deviant.
- Potom jsem ze seznamky začala chodit s klukem a vyklubal se z něho citový manipulator
- Potom jsem ze seznamky začala chodit s klukem ze seznamky a vyklubal se z něho sprosty primitiv.
Jsem z toho vyřízena a bojím se, že se nikdo normální a hodný neobjeví.
Vůbec bych to do těch kluků neřekla, buď to byli VŠ nebo SŠ, na první pohled fajn kluci.
Bude mi 24 a roky už mám smůlu. Nevím vůbec co dělat…
Hele a jaká jsi ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Titul od blbosti nechrání a ani od deviace také ne… Bohužel rozpolcenost osobností je dnes běžnou záležitostí. Lidé se málo znají, a druhé obviňují, že je nechápou. Ale věř, že obyčejná normálnost stále existuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bohužel člověk někdy takové typy mužů přitahuje. Bude to necim v tobě. Zacni u sebe. Bohuzel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, už si opravdu nevím rady. 1)Seznámila jsem se na VŠ s jedním klukem a nic nenasvědčovalo tomu, že bude nějaký psychicky nemocná, ale bohužel se to později projevilo. 2)Pak jsem později začala chodit s bratrem kamarádky a neřekla mi, že má deprese, takže jsem z toho opět byla zklamaná. 3)Rozhodla jsem se tedy pro seznamku, jelikož se na škole seznámit nejde a v mém okolí taky nikdo není. Našla jsem si tam kluka a stal se z něho sexuální deviant.
- Potom jsem ze seznamky začala chodit s klukem a vyklubal se z něho citový manipulator
- Potom jsem ze seznamky začala chodit s klukem ze seznamky a vyklubal se z něho sprosty primitiv.
Vůbec bych to do těch kluků neřekla, buď to byli VŠ nebo SŠ, na první pohled fajn kluci.
Na vysokoškolačku máš opravdu zajímavý psaný projev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@holkazprahy1 píše:
Na vysokoškolačku máš opravdu zajímavý psaný projev.
To bude mozna ten duvod proc pritahuje divnolidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Někdo prostě přitahuje divný typy, podvědomě je vyhledává, stejně
jako si někdo třeba furt dokola nachází alkoholiky. Napadá mě taky to,
jestli se třeba nezaměřuješ třeba na vzhled toho muže a jeho povaha ti
zpočátku unikne A možná máš jen vysoké nároky, což je
v pořádku, ale holt se budeš muset prohrabat těmi, co ti nevyhovují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jsem úplně vyřízená
- Jsem vyřízená, miminko nespí
- Postup při vyřízení mateřské, jak na to?
- Jaká OSSZ je "příslušná" pro vyřízení PPM?
- Vyřízení rodičáku 2020
- Co vše potřebuji k vyřízení rodičovské dovolené?
- Ossz vyřízení změn