Otevřená na dva prsty - jsem z toho zmatená

Anonymní
25.2.12 20:57

Jsem z toho zmatená

Ahoj mamky a :mavam:

Jsem ze všeho jelen.Jsem prvorodička a k tomu 39tt.Abych pravdu řekla,už chci porodit.Nikdy jsem neměla žádné poslíčky.Jsem otevřená na 2 prsty.A dneska pořád chodím na velkou,ale kde nic tu nic.Jen ráno.Pořád mám vespod tlaky,no ani sedět nemůžu,protože mě chytnou křeče do břicha.Prosím,řekněte mi,že se blíží porod :mrgreen: nebo jestli mě ty tlaky budou trápit,tak se zblázním :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
25.2.12 21:00

být tebou,tak si dám teplou sprchu,dobalím tašku a čekám na pravidelné kontrakce nebo prasknutí plodovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.2.12 21:01

nooo ja jsem taky začala chodit na velkou nak často a pak se to asi tak do 4 hodin rozjely bolesti..... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
25.2.12 21:01

No, vypadá to,že se blíží - aspoň podle mé zkušenosti.
Taky jsem nikdy neměla žádné poslíčky, pak najednou šílený úprk na WC, kde jsem strávila delší chvíli a už to začalo.
Já ale teda porodila od oné návštěvy WC, při které už začaly kontrakce, do 3hod.

Držím palce, ať „brzy jedeš a brzy porodíš“ a hlavně ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.2.12 21:05

ta tepla sprcha je dobrej napad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 21:10

Já jsem úplně v pohodě,akorád mě to tlačí na velkou,a mám takový pocit zácpy,a když si sednu tak mám bolesti-křeč.Tak jen ležím a čekám kdy se po*eru :mrgreen: ráno jsem byla 2× v pohodě,ale odpoledne tlačím a nic.A pořád tlaky :zed: zkusím tu sprchu.

• Citovat
  • Upravit
6374
25.2.12 21:44

Tak to já měla taky, stále se mě chtělo na velkou a pak čím dál víc a nešlo to a za chvilku jsem šla rodit, nevěděla jsem, že to byly vlastně už poslíčci. To pak byla rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.2.12 22:02

Podle mě se čistíš před porodem… někomu to jde, takhle krásně přírodně.. tělo se připravuje na brzký porod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.2.12 22:13

Zsku to popohnat, vlez si do vany, masíruj bradavky…Taky jsem četla o tom, že se se tělo může před porodem čistit, takže je to možný signál blížícího se porodu… ;) A nebo opravdu zácpa, já v těhu chodila takhle zbytečně na záchod pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.2.12 22:23

Pokud jsi ještě vzhůru a nejsou kontrakce ani neprdla voda, snaž se spát. Já vím, že je z toho člověk celý zvejřený a už aby to bylo, ale takto můžeš taky prochodit celou noc a nic z toho a budeš akorát grogy a kdyby se pak porod rozjel, tak budeš mít zbytečně málo síly. I pár hodin stačí, já spala před prvním porodem 4h a pak jsem dalších 48hodin nespala (porod byl rychlovka, ale já pak byla jak elektrická veverka, furt jsem čučela na syna a nedokázala jsem usnout, protože jsem se bála, co kdyby se mu něco stalo :zed: )
Může to být chystání na porod a taky to můžou být trochu netradičnější poslíky a porodíš třeba až za dva týdny. Takže hlavně klídek a nabírat síly, jak jen to jde, budeš je potřebovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.2.12 22:36

Joo, zakladatelko, teď jsem si uvědomila, že to co popisuješ mívám u MS a že takhle nějak u mě vypadali poslové…A ty jsem měla do 5.měsíce, takže porod to nevěstilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí