Jsem ztracená, nezvládám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
2.5.13 23:20
@Anonymní píše:
Ještě bych chtěla napsat, nikdo o tom neví, že se tak chová, venku a s kamarády se chová normálně. UŽ si připadám jako blázen. Kolikrát mám nálady, že se nemůžu přinutit nic ani dělat. jen bych ležela…

Holka je mi Tě mooc líto :hug: kvůli všemu, je vidět, že jsi dobrý člověk, už jen proto, že když napíšeš, že Tě mrzí, že křičíš na dceru-je to známka toho, že jsi dobrá mamina :hug:
Ale jak píšou holky-potřebuješ pomoct-a myslím, že by nebyla od věci i návštěva psychologa-potřebuješ získat sebevědomí a sebedůvěru :hug:
A toho hajzlíka, kterej si na Tobě léčí mindráky a frustraci pusť k vodě, bojuj, nenech se…Když budeš sama s dcerkou, najdi si podnájem, ale chtělo by to podnájem, kde ti nechají trvalé bydliště-pak budeš mít nárok na příspěvek na bydlení, i hmotnou nouzi-pokud bys práci nenašla…
Ráda bych ti pomohla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.13 15:43

Ahoj, k psychologovi jsem se už objednala, tak snad se to zlepší. Díky všem za podporu. Věřím, že bude všechno lepší. Záleží mi hlavně na dceři. Nikdy bych nedopustila, aby nějak trpěla. Snad najdu co nejdřív i práci.

• Citovat
  • Upravit
920
3.5.13 20:52

Prima. jestli se k hledání práce postavíš stejně jako k tomuto problému, věřím, že najdeš. Nejdřív se ale dej do kupy, ten zbytek pak přijde sám, uvidíš. Při hledání práce je důležíté, jak na lidi působíš a pokud jsi teď nebyla OK, tak se to nutně muselo odrazit i v tom. Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.8.17 13:13

Tak jak je po letech?

Má to alespoň trošku happy end?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová