Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ten manžel tý pani
já myslela, že jak tam nosí to sádlo, že má tu kuklu schválně, ale tohle je fakt nějaký šáhlý ![]()
No jako chápu to tak, že nechtěl, aby ho někdo poznal…ale tak tam neměl vůbec lezt
Mě to spíš přišlo, že kvůli práci nesmí být v televizi, ale přitom chtěl manželku podpořit. Takto vystupují v televizi někteří policisté, kriminalisté, i vojáci (zvláštní jednotky). Nevidím na tom nic špatného, že měl kuklu. A velký obdiv té paní, zvládla začátek hubnutí hodně dobře ![]()
musim to zkouknout znovu prisli mi hoste
ale pekne zhubla to se ceni
pani byla moc sikovna, pro takovyhle lidi ma ten porad smysl. jako fakt kloubouk dolu 6 deti a jeste dokazala tak pekne zhubnout ted jeste aby pokracovala dal.
ahoj,paní včera byla moc šikovná,i mi jí bylo líto,jak tam brečela na těch schodech,asi měli i nějaké problémy doma.Ze začátku to říkala,proč bude mít manžel kuklu,ale to mi na potvoru uteklo
¨
Sledovat se to dá tady:
http://www.iprima.cz/jstetocojite
Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradavici
Takže žádné tajné složky
![]()
jenny.fields píše:
Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradaviciTakže žádné tajné složky
![]()
![]()
![]()
počkej to jako vážně,já jsem začátek taky neviděla a celou dobu mi to vrtalo hlavou ta jeho kukla
skymaggie píše:jenny.fields píše:počkej to jako vážně,já jsem začátek taky neviděla a celou dobu mi to vrtalo hlavou ta jeho kukla
Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradaviciTakže žádné tajné složky
![]()
![]()
![]()
No tak jestli je to tak, tak tou kuklou na sebe navázal mnohem víc pozornosti než bez ní
Ahojky.tak schodou náhod sem včera koukala a paní znám.Jsou z kryr kde sem měla babičku a dědečka.Znám je jen málo,ale paní je strašně fajn ženská.Když sem jí viděla jak se trápí tak sem až slzy musela zamačkávat.Moc jí držim palce
![]()
Mimochodem ta paní byla moc pěkná ženská a když pak zhubla, tak jí to strašně slušelo. Ona měla vůbec pěkný obličej a byla i velice sympatická.
Kamčo, jestli ji znáš, tak ji to vyřid´.