Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
27.4.11 15:00

mazec.. tesim se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
28.4.11 22:16

Holky ten manžel tý pani :roll: já myslela, že jak tam nosí to sádlo, že má tu kuklu schválně, ale tohle je fakt nějaký šáhlý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.4.11 22:21

Taky tomu vůbec nerozumím. 8-o Neviděla sem teda začátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
28.4.11 22:26

No jako chápu to tak, že nechtěl, aby ho někdo poznal…ale tak tam neměl vůbec lezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
28.4.11 23:04

Mě to spíš přišlo, že kvůli práci nesmí být v televizi, ale přitom chtěl manželku podpořit. Takto vystupují v televizi někteří policisté, kriminalisté, i vojáci (zvláštní jednotky). Nevidím na tom nic špatného, že měl kuklu. A velký obdiv té paní, zvládla začátek hubnutí hodně dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.4.11 06:21

musim to zkouknout znovu prisli mi hoste :zed: ale pekne zhubla to se ceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
29.4.11 08:52

pani byla moc sikovna, pro takovyhle lidi ma ten porad smysl. jako fakt kloubouk dolu 6 deti a jeste dokazala tak pekne zhubnout ted jeste aby pokracovala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.4.11 09:15

Nemáte někdo odkaz, kde se to dá sledovat na internetu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.4.11 10:12

ahoj,paní včera byla moc šikovná,i mi jí bylo líto,jak tam brečela na těch schodech,asi měli i nějaké problémy doma.Ze začátku to říkala,proč bude mít manžel kuklu,ale to mi na potvoru uteklo :-? ¨
Sledovat se to dá tady:
 http://www.iprima.cz/jstetocojite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.4.11 12:56

Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradavici :mrgreen: Takže žádné tajné složky :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.4.11 13:37
jenny.fields píše:
Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradavici :mrgreen: Takže žádné tajné složky :lol: :lol: :lol: :lol:

počkej to jako vážně,já jsem začátek taky neviděla a celou dobu mi to vrtalo hlavou ta jeho kukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.4.11 13:48
skymaggie píše:
jenny.fields píše:
Takže důvod proč má pán kuklu, je že je stydlivý a má na nose bradavici :mrgreen: Takže žádné tajné složky :lol: :lol: :lol: :lol:
počkej to jako vážně,já jsem začátek taky neviděla a celou dobu mi to vrtalo hlavou ta jeho kukla

No tak jestli je to tak, tak tou kuklou na sebe navázal mnohem víc pozornosti než bez ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 18:34

Ahojky.tak schodou náhod sem včera koukala a paní znám.Jsou z kryr kde sem měla babičku a dědečka.Znám je jen málo,ale paní je strašně fajn ženská.Když sem jí viděla jak se trápí tak sem až slzy musela zamačkávat.Moc jí držim palce :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 18:34

a pán je vcelku pěknej chlap.nejspíš jen nechtěl být v tv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.4.11 18:37

Mimochodem ta paní byla moc pěkná ženská a když pak zhubla, tak jí to strašně slušelo. Ona měla vůbec pěkný obličej a byla i velice sympatická.
Kamčo, jestli ji znáš, tak ji to vyřid´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí