Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IvaB píše:
@EMicina
Dá se podívat na internetu:
http://play.iprima.cz/jste-to-co-jite
Děkuji za info, večer se kouknu,
@IvaB tak to každopádně, paní Marcela byla fakt skvělá! ![]()
Jako na jednu stranu chápu, že se vším okolo hubnutí - stravování, cvičení, chutí se do toho pustit - ta psychika hodně souvisí, ale tohle už není o hubnutí…
i ty konzultace o pacientech mi přijdou takový divný…jestli nejsem divná já ![]()
@IvaB píše:
@EMicina
Dá se podívat na internetu:
http://play.iprima.cz/jste-to-co-jite
Podívala jsem se, až do konce.
Fakt škoda, že ten silnější bratr plně nevyužil služeb Petra Havlíčka a jeho týmu.
A že ho psycholožka - i mimo kameru - nerozebrala, nemusíme taky vidět všechno, že - aby se hýbal a dodržoval jídelníček.
Také bylo zajímavé, že měl potíže s jídlem, když mu přítelkyně nenachystala s sebou, sám nějak nebyl schopen si nakoupit a připravit.
Pořád si říkám, na co tam ta psycholožka je, když pán nespolupracoval a nedodržoval.
Držím oběma bratrům pěsti, aby nepolevil ten menší a ten vyšší aby se srovnal, otřepal a začal a vydržel.
Pořád se mi stýská po dr. Kateřině, uměla lépe vysvětlit než nové spolupracovnice Ing. Havlíčka.
Kdo koukal dnes?
nemastný, neslaný, holka potřebovala nakopnout, proměna na konci byla fakt hustá
to se jim povedlo! ![]()
@doraz dneska jsem to nestihla…kolik paní zhubla?(nějaký viditelný výsledek?)Díky.
@doraz
Koukala jsem u žehlení a dnešní díl se mi líbil moc. Konečně tam bylo trochu víc i toho jídla (výběr, nutriční hodnoty…), a hlavně - skoro tam nebyla Laura, protože se neměla v čem šťourat. Ještě že se jim tam nachomýtla maminka, jinak by si ani nezapsychologovali ![]()
Závěrečná proměna pecka, vypadala skvěle! ![]()
@Malaga
Tý jo, přesně nevím. Asi minus 12 kilo a 20 centimetrů v pase a 8 přes boky. ![]()
Jj -12kg, v pase 20cm, zhubla viditelně. Nakonci ji hezky ostříhali, namalovali - kočka ![]()
@Malaga
Není zač.
A je to tak, jak jsem psala, už je to na iprima, tak jsem si to ověřila. Můžeš mrknout (jen ty neustálý a nekonečný reklamy jsou příšerný
).
Dobré ráno, dívala jsem se až do začátku nákupu v jejím obvyklém supermarketu.
Pak jsem šla spát, Dávají to na mě pozdě. O víkendu se kouknu na I. prima.
A jsem ráda, když jsem si přečetla vaše komentáře, že je méně psychologie a více o jídle a že paní byla úspěšná.
Po dlouhé době jsem se na pořad podívala a myslím, že je to lepší než s původní doktorkou. Paní ze včerejška má fakt super rodinu, úžasnej chlap a roztomilý děti, scéna se zmrzlinou byla skoro dojemná
Akorát další nepovedená „proměna“ na konci, fakt nechápu, proč při akcích tohoto typu každou normální ženskou okudlaj a nabarvěj na slepici ![]()