Nesnasim, kdyz se mi veci rychle rozpadaj a na kabelky mam smulu. Nevim, to si musim poridit kozenou, aby neco vydrzela? Fakt je, ze z kabelek delam trochu nakupni tasky, to zase jo. Ale taham uz dva roky batoh a to je kozenkovej, nakupu odnesl nepocitane a furt drzi. Kde kupujete kabelky? Diky za tipy…
Kabelka aby něco vydržela
@lusy.lus @summersun a nechaj se v nich nosit treba dvoulitrovky s pitim, aniz by se trhaly?
Já mám jednu koženou už x let. Nosím ji pořád a rvu do ní všechno.
Italská značka z netu za cca trojku myslím. Rozhodně se vyplatila. když vemu že v daichmanu kabelky třeba
500-1000 A nevydržela hezká ani měsíc.
@Boudová neco takovyho bych potrebovala…ale ta cena je desna. Kdyby aspon byla zaruka ze to vydrží za ty prachy…
@LaraA taky mam tri je fakt ze co mam latkovy tak docela drzej..az
na dve z ebaye, ty se rozpadly rychle..jedna zas drzi fest, to je fakt…
Já si myslím,že kvalitní za tisícovku fakt nesezenes…buď kupuju obyčejné,které mi nevadí že nevydrzi,alespoň mám pak zas důvod si koupit jinou
A pak mám asi tři dražší,takové klasiky černá,červená,bilocerna a ty stály kolem 3 tisíc každá (italské znacky) ale mám je už snad 8let
@catherine100 hm.aha…no ja lovivam na vinted, to mi nevadi…tam se daj sehnat znackovy veci samo levnejs ze od někoho uz…
@Tarjei tak tam nakupovat neumím,ale zkusila bych pohledat nějaké italské méně známé značky…já ty své kupovala v outletu,takže i ty tri tisíce byla třeba poloviční cena
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.