Kalhoty pro dvouleté vyžle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kalhoty pro dvouleté vyžle
Mám dvouletou dceru, není podle mě nijak podměrečná, má cca 12 kilo, ALE má dost dlouhý nohy a zároveň je hodně hubená v pase. Teď jsme odbourali plínu přes den, čili problém je ještě větší. Skoro všechny kalhoty jí padají. Kšandama to řešit nechci, potřebuju, aby se byla schopná svlíknout na nočník sama. Nemáte zkušenost, kde sehnat kalhoty (nějaký slušnější na ven i legíny na doma) úzký v pase nebo nastavitelný? Lidl je pro nás pasé, H a M, C a A i většina věcí z Tesca taky. V Kiku a Pepcu jsem taky neuspěla. Třeba nějaký osvědčený eshop, kde jsou schopní mi oblečení přizpůsobit? Ještě podotýkám, že na šití jsem totálně levá, takže sama si bohužel nic neupravím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mam uplne stejny problem. Dceři je 2 a pul a váhově je na tom stejne. Ma take uzoucky pas, dlouhé nohy a pidi zadeček. Ja leginy skoro všechny sešiju ze stran, pak ji padnou. Občas jsem narazila na leginy, co ji byly v F&F, ale ted jsem ji tam koupila super džíny! Jdou stáhnout snurkou a vepredu zavázat a jsou to první džíny, co ji nepadaji! Tak zkus mrknout. Jsou moc hezké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám doma sice chlapečka, ale v Lindexu mají hodně úzké legíny a na zimu na ven máme tyhle kalhoty z nextu: http://cz. nextdirect. com/cs/g532726s6#966761 a jsou nejen velice úzké, ale i hodně dlouhé, že je syn musel mít dost ohrnuté a to je vysoký dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marfuscha Mám 3 letého chlapečka, který váží asi 12 kilo, dlouhé nohy, žádný zadek, úzký pas - ideální oblečení na šířku tak 80 a na délku tak 104
kalhoty kupuju většinou v next, tam mají vyštíhlené modely. Teď mu sháním tepláčky a mám problém, jediné, co mu jakš takš pasují, jsou právě z nextu. Vlastně mám ještě pro něho dvoje, které jsem mu dovezla z Tel Avivu, ty mu sedí perfektně, bohužel je to IL výrobce a poslat do ČR nejde, což je škoda, protože jiné dlouhé úzké gatě jsem u nás neviděla. Včera jsem koupila jedny v lindexu v domění, že by mu mohly držet, zdály se mi fakt dost úzké, ale padají mu a i když stáhnu šňůrku v pase, tak nedrží. Takže garderoba do školky je stále s velkým otazníkem. Jinak na fleru je třeba hromada švadlenek, které ušijí vše na míru. Já sama šiju, takže v případě nouze synovi vše ušiju, ale s pupíkem se mi do toho teď nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sediza pravda, v nextu mají celkem dlouhé kalhoty, syn ještě teď nosí nějaké ve velikosti 2-3 roky, které jsem mu kupovala vloni na jaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to teda řešíme kšandama. Je mu 20M na nočník zatím nic, ale kšandy si umí v klidu sundat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma taky 2,5 roku starou holčičku, má něco málo přes 10 kg a sedí jí velikost 86. S riflemi máme taky velký problém, zjistila jsem, že dobré jsou z nextu a sem tam se podaří něco v kiku. Tepláky a elasťáčky má sešívané skoro všechny. Taky se mi někdy podaří koupit něco extra úzkého v second handu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma toto dvakrát do všech kalhot a tepláku bud davam gumu a nebo kupuju s regulací. Ale docela nám padnou kalhoty ty mají s regulací nebo tepláky wolf. Občas i v tom lidlu mají kalhoty s regulací ale tepláky a legíny na nic ty jsem loni objevila fajn v kiku ale pro větší jsem se nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má 2roky a 11kg, velikost 80/86 - kupuju legíny v tescu velikost 12-18m, taky terranova dětská je dost hubená (praha černý most) a ten next. jinak je to mizérie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera skoro 3 roky, 11 kg. V Pepcu jsem sehnala legíny, co jí padnou, a myslim, že i v tom Tescu by se dalo něco sehnat. Jinak taky dělám záševky po stranách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy, do nextu nechodím, tak mě nenapadl, zkusím
Záševky v mým podání vypadají sice děsně, ale občas není zbytí. Jen u některých kalhot udělat prostě nejdou-všitá tlustá guma, rifle a tak. Já si jako malá pamatuju kalhoty, co měly dírku, aby se dala guma vytáhnout a zauzlovat, to už teď není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sediza píše:
Já mám doma sice chlapečka, ale v Lindexu mají hodně úzké legíny a na zimu na ven máme tyhle kalhoty z nextu: http://cz. nextdirect. com/cs/g532726s6#966761 a jsou nejen velice úzké, ale i hodně dlouhé, že je syn musel mít dost ohrnuté a to je vysoký dost.
Taky jsme sehnali džíny v Lindexu. Přesně jak je zmíněno výše, v pase úzké plus regulace gumou a i docela dlouhé. Synovi jsme před zimou koupili snad 98 a nosí je ještě teď. Má kolem metru, oblečení mu nyní kupuji 104, 110.
Kalhoty sice nebyly nejlevnější, ale má je už dlouho a vypadají pořád krásně, neoprané, neošoupané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marfuscha mám ten samý problém u syna a kupuju kalhoty s pružným lemem v pase, kam dám gumu (nebo ji tam má už výrobce a já ji jen utáhnu. Buď na Fleru, když si zadáš do vyhledávání, vyjede ti toho spousta, hlavně tepláčky a softshellky, manžestráky máme z Lidlu a od Hippo Kids, rifle dlá HM, Lindex, Next, ale ty jsou dost široké, musela jsem je i tak doma upravovat, líp se nám osvědčily od Loap Kids a Minoti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
nezapomeňte se podívat na náš Bazar. Vybírejte v legínách a pružných kalhotech například velikosti 104.
Přeji úspěšný nákup!
admin Josefina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marfuscha Já mám jednu dceru fakt extrémně hubenou a druhou taky dost. Legíny nosíme HM nebo Pepco, visí, ale aspoň nepadají. Někdy i Tesco, tam je ale větší pas. Mladší má 12 kg ve dvou letech a tam to už jde. Džíny apod. HM, nic moc to nevypadá, drží na gumě v pase. Pláťáky Veselá nohavice. Softshellky zatím všechny ok, kupuji s gumou v pase. A Vietnamci mají většinou dost hubené věci. Lindex taky, ale to je cenově mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit