Kam jedete letos s dětmi k moři? Doporučení...

41
22.6.22 18:58

Kam jedete letos s dětmi k moři? Doporučení...

Ahoj maminky a všichni kdo zavítáte sem do diskuze :mavam: doporučíte nějakou dovču k moři s dětmi? Kam jedete nebo kde už jste byli? Ceny jsou letos dost šílené, tak pokud možno za slušný peníz :zed: :mrgreen: Díky a hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35506
22.6.22 19:12

Myslis, ze ted jeste neco slusneho sezenes? Ja mam za to, ze letos bylo uz v unoru pozde, takze bohuzel tedy radu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 19:14

Řecko. Já a dcera, bohužel placeno jako za dospělou, 32 tisíc na 11 dní s polopenzí.

• Citovat
  • Upravit
1349
22.6.22 19:23

Kdybych mel skym taky bych nekde letel a urcite se da sehnat treba na posledni chvilku byva v akci ruzne zajimave desitnace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 19:28
@B4RC3LON4 píše:
Kdybych mel skym taky bych nekde letel a urcite se da sehnat treba na posledni chvilku byva v akci ruzne zajimave desitnace

Existuje cestovatelská seznamka, můžeš se k někomu přidat.

• Citovat
  • Upravit
4019
22.6.22 19:36

No s dětmi asi nic moc neseženeš. Tedy něco asi jo, ale to ti musí být jedno do jaké destinace, oblasti a hotelu to bude. :nevim: :nevim:
My za týden a fous odlétáme do Turecka, dovolenou jsem zařizovala někdy v lednu a už tehdy mi v cestovce říkali, že pro rodiny s dětmi „už“ toho moc není… :nevim: :nevim: Je tedy pravda, že máme odlet z Brna, což je zúžený výběr sám o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.6.22 19:39

@LuciaEnero Turecko pro 3 osoby plná penze 27tis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.6.22 19:41

My pojedem s miminem na podzim do Slovinska, sice levně, ale dost na punk - spaní ve stanu, vaření na vařiči… :nevim: těžko říct, jestli je to to, co hledáš. Za mě je to nejlepší dovolená, co může být, ale nemá to tak každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
22.6.22 19:42

Mame uz za sebou Egypt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
22.6.22 19:43

Právě se válíme v Řecku, all inclusive, 48 tisíc/týden, koupila jsem to pár dní před. Ale musím říct, že letos je to extrémně přebraný a drahý, takže příště raději first minute. Jo 2 dospělí, 2 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
22.6.22 19:49
@Anonymní píše:
Existuje cestovatelská seznamka, můžeš se k někomu přidat.

kez by to bylo tak jednoduche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.22 19:50

Neřeším, bud sezenem nejaky last k mori a kdyz ne, tak mame more na zahrade a vykoupem se tam a budem výletit po okolí, takze na pohodu, taky neřeším jestli u more jidlo nebo ne - deti uz jsou velke a zvládnou samy neco uklohnit…nebo jestli hotel nebo apartmán, jen to musí byt letecky, autem se mi nechce plahočit k moři, to dame maximalne tak Rakousko, Slovensko, Německo a Polsko kolem hranic..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 20:08

My letos v červenci 11 dní Baleáry 2+2 s all inclusive za skoro 90tis., vynahrazujeme si poslední 2 roky. Měli jsme hodně požadavků - krátký transfer z letiště, jídlo pro dietní omezení, větší apartmán s oddělenou ložnicí, kuchyňkou i terasou/balkonem, ale v nízkopodlažním objektu, písečnou pláž do 5min. z hotelu, hezké vyžití pro děti. Sama jsem zvědavá, většinou jsme jezdili na dovolenou v červnu po vlastní ose a podstatně levněji, ale letos potřebujeme vykrýt prázdniny, takže s červnovou dovolenou už bychom to volno dohromady s manželem nedali.
Levně jsme jezdili autem po vlastní ose Slovinsko, Chorvatsko, Balt (Polsko i Německo), nejlevněji jednoznačně vyšlo jet po německé dálnici na sever k polskému Baltu.

• Citovat
  • Upravit
2721
22.6.22 20:14

Zrovna jsem sondovala na letní prázdniny a u cestovek byly nejlevnější nabídky do Egypta a Tuniska (ale bude tam docela teplíčko, že), jinak jsem zběžně prohlédla i low cost letenky a taky se dají sehnat, někam doletět a uprchnout se tam, třeba jsem viděla Řím, který je přímo u moře. Jinak často taky jezdíme autem a hledám na poslední chvíli podle počasí, buď mobile home nebo stan, nebo nějaký penzion. A pak i třeba postupujeme přískoky vpřed - například Rakousko, Itálie, Mt Blanc, Švýcarsko, nebo jak se nám chce a jak je to praktické. Takže já nikdy nemám vážnější problém něco vymyslet. Možností je spousta a už jsme taky párkrát kempovali u bahňáku v okolí. Akorát jak děti rostou, začínají být náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56584
22.6.22 20:16

Chorvatsko more teď, pak přesun Slovinsko do hor k řece a k vrcholkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí