Kam podat projekt na přípojku plynu v Uh. Hradišti
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kam podat projekt na přípojku plynu v Uh. Hradišti
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kam přesně jít v Uh. Hradišti, když „máme jít plynařům zanést projekt na přípojku plynu ke schválení“. Třeba vodu a odpady jsme řešili na Slováckých vodárnách a kanalizacích, ale kam s projektem plynu? Je nějaký úřad? Na netu jsem našla jen firmy na dodávku plynu ( Fonergy, Innogy apod. ). Pokud někdo víte, prosím o radu. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Jihomoravská plynárenská a. s., Vodní 4067, Zlín
Tlf. 577 590 111
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vendulaaa Takže v Uherském Brodě ani Uherském Hradišti to nevyřídím, musím do Zlína, jo? Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neposílá se to online v PDF formátu na Gasnet? ( Vyjádření k plynárenské stavbě)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@makykou nevím, ale my tehdy před lety byli ve Zlíně… možná už doba pokročila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarinka Děkuji, tak
jsi měla pravdu, posílá se to opravdu na Gas net online, spolu se Žádostí
o připojení. Děkuji i " vedulaaa", dostala jsem k informacím přes její
radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@makykou píše:
@Tarinka Děkuji, tak jsi měla pravdu, posílá se to opravdu na Gas net online, spolu se Žádostí o připojení. Děkuji i " vedulaaa", dostala jsem k informacím přes její radu
Jestli řešíš komplet barák, tak by jsi od gasnetu měla mít, vyjádření k plynárenské stavbě´ - to se týká přípojky plynu, pak, žádost o připojení´ a, vyjádření k neplynárenské stavbě´ - to se týká celého domu, kde zhodnotí, jestli je barák v dostatečně daleko od jejich veřejného plynovodu, jak ho kříží třeba přípojky vody, kanalizace atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarinka Paní z Gasnetu mi poslala na mail informace, jak postupně vyřizovat vše potřebné. Nějaké problémy by být neměly, je to v řadovce, na místě původní stavby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Malé miminko a už to kazím :(
- Ja uz nechci
- Batole už má zubní kaz
- Už toho mám dost - problémy s manželem a jeho rodinou
- Můžu podat trestní oznámení když platí částečně alimenty?
- Můžu už se potichu radovat?
- Porodnice Zlín nebo Uh. Hradiště? Zkušenosti?
- Kde najít pomoct, už nemůžu.