Kamarad a neco vic

55
14.6.22 19:53

Kamarad a neco vic

Ahoj holky.Asi se potrebuji vykecat a mozna si vyzadat radu.Asi pred 8 mesici jsem zacala v nove praci kde jsem poznala jeho….Byl prijemny a ja s nim rada pracovala a vzdy byla sranda a neco mi tak nejak rikalo ze se mu jako zena libim. Obcas letme doteky(vedela jsem od zacatku ze se v jeho zivote pohybuje nejaka zena ale od nasich pratel vim ze to nic vazneho neni…….Asi bych mela zminit ze to byl muj nadrizeny :D Asi pred dvema mesici jsem se rozhodla ze prejdu na jinou pobocku a s nim se celkem pohadala(byl strasne na me nastvanej ze jsem odesla)Jenze co jsem odesla tak jsem zacala pozorovat ze se okolo me stale mota a chodi casteji na mou pobocku.Az jsem se jednou prdla a vybalila na nej ze mam dojem ze po me jede😂priznal mi ze se mu jako zena hodne libim. Doteky jsou stale vic a vic a ja tak nejak zjistila ze ani on mi neni lhostejny. Problem je v tom ze mam pocit ze se me boji😂 😂 😂je mu 50 a prijde mi obcas jak malej. A ted babo rad. Vystartovat po nem a nebo to nechat. Obcas se stykame mimo praci….Sem tam si napisem.Co s nim😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
14.6.22 20:24

Tak jemu je 50, tak doufám, že Tobě není 14. Pak nechápu tenhle příspěvek jak do Bravíčka 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.6.22 20:27

Pokud je ti sympatickej a dala by sis říct ( :lol: ), tak takovej “bojácnej” chlap by mohl dost ocenit, kdybys otěže převzala ty. Vlastně by mu to mohlo lichotit a mohla bys stoupnout v ceně ještě víc.
Já bych se s ním nejspíš začala bavit víc vážně - jestli má skutečně tak nezávazné známosti, jak se teď zdá a jakou má představu do budoucna.
Jeho upřímnost by pro mě byla klíčová.

Pokud nejistýho šohaje do budoucna nechceš, asi bych mu nepletla hlavu a vztah nějak citlivě a postupně změnila na kolegiální.

Nějak nechápu, co vlastně řešíš :lol:

Příspěvek upraven 14.06.22 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.6.22 20:27
@Suelinda píše:
Tak jemu je 50, tak doufám, že Tobě není 14. Pak nechápu tenhle příspěvek jak do Bravíčka 🙄

14 mi neni…..A pokavad ti prispevek vadi tak nekomentuj.☺️️Jestli te nekdo nastval dej si sklenicku a bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.6.22 20:29
@Lalalala35 píše:
14 mi neni…..A pokavad ti prispevek vadi tak nekomentuj.☺️️Jestli te nekdo nastval dej si sklenicku a bude lip.

Taky si dej skleničku. Ideálně s tím týpkem, vyřešte si to jako dospělí, ať nemusíš vypisovat na emimino jak puberťačka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.6.22 20:32
@Suelinda píše:
Taky si dej skleničku. Ideálně s tím týpkem, vyřešte si to jako dospělí, ať nemusíš vypisovat na emimino jak puberťačka ;)

Tak snad ti je lip. Pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.6.22 20:36

@Lalalala35 ne, máš pravdu, jsem zbytečně jízlivá, ale od dospělé ženy ve středním věku bych nečekala takto pubertální dotaz, neznáme Tebe ani jeho, co chceš radit.
Ale zcela nejízlivě svůj poslední koment myslím vážně, zajděte na skleničku, alkohol by to mohl vykrystalizovat. Prostě komunikujte jako dospělí, tady je úplně jedno, co Ti kdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17333
14.6.22 21:04

Kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
14.6.22 22:44
@Suelinda píše:
@Lalalala35 ne, máš pravdu, jsem zbytečně jízlivá, ale od dospělé ženy ve středním věku bych nečekala takto pubertální dotaz, neznáme Tebe ani jeho, co chceš radit.
Ale zcela nejízlivě svůj poslední koment myslím vážně, zajděte na skleničku, alkohol by to mohl vykrystalizovat. Prostě komunikujte jako dospělí, tady je úplně jedno, co Ti kdo poradí.
:lol: Me to taky prijde jak z Bravíčka.

Hele fakt, ma pravdu, je to ujety tohle resit, jestli ti neni pod 18. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
15.6.22 08:01
@Lalalala35 píše:
Ahoj holky.Asi se potrebuji vykecat a mozna si vyzadat radu.Asi pred 8 mesici jsem zacala v nove praci kde jsem poznala jeho….Byl prijemny a ja s nim rada pracovala a vzdy byla sranda a neco mi tak nejak rikalo ze se mu jako zena libim. Obcas letme doteky(vedela jsem od zacatku ze se v jeho zivote pohybuje nejaka zena ale od nasich pratel vim ze to nic vazneho neni…….Asi bych mela zminit ze to byl muj nadrizeny :D Asi pred dvema mesici jsem se rozhodla ze prejdu na jinou pobocku a s nim se celkem pohadala(byl strasne na me nastvanej ze jsem odesla)Jenze co jsem odesla tak jsem zacala pozorovat ze se okolo me stale mota a chodi casteji na mou pobocku.Az jsem se jednou prdla a vybalila na nej ze mam dojem ze po me jede😂priznal mi ze se mu jako zena hodne libim. Doteky jsou stale vic a vic a ja tak nejak zjistila ze ani on mi neni lhostejny. Problem je v tom ze mam pocit ze se me boji😂 😂 😂je mu 50 a prijde mi obcas jak malej. A ted babo rad. Vystartovat po nem a nebo to nechat. Obcas se stykame mimo praci….Sem tam si napisem.Co s nim😂

Začít chodit? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová