Kamarádka maminka v Karviné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kamarátka maminka v Karvinej
Ahojte maminky. Len pred pár mesiacmi som sa prisťahovala do Karvinej a keďže tu nikoho nepoznám, hľadam kamarátku maminku na spoločné kocikovanie, kafe alebo len tak babsky pokecať o deťoch, ale aj všeličom inom🙂 Mam 23 rokov, 6 mesačnú dcérku a čakám ďalšie bábo. Som v 4 mesiaci. Môj život sa teda točí momentálne len okolo detí a manžela, takže by som potrebovala občas si vyvetrať hlavu🙂Moje záujmy sú veľmi všestranné, takže určite nájdeme spoločnú reč🙂budem sa veľmi tesiť ak sa mi niektorá z vás ozve🙂prajem pekný deň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Kamadka Ostrava a okolí
Ahojte maminky. Len pred pár mesiacmi som sa prisťahovala do Karvinej a keďže tu nikoho nepoznám, hľadam kamarátku maminku na spoločné kocikovanie, kafe alebo len tak babsky pokecať o deťoch, ale aj všeličom inom🙂 Mam 23 rokov, 6 mesačnú dcérku a čakám ďalšie bábo. Som v 4 mesiaci. Môj život sa teda točí momentálne len okolo detí a manžela, takže by som potrebovala občas si vyvetrať hlavu🙂Moje záujmy sú veľmi všestranné, takže určite nájdeme spoločnú reč🙂budem sa veľmi tesiť ak sa mi niektorá z vás ozve🙂prajem pekný deň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Procházky
Ahojky.. taky hledám kamarádku, ale jsem z Orlové, jestli to není problém…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ahoj, to by možno nevadilo. Ja šoférujem, aj keď väčšinou si manžel berie auto do prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kamarádka
Ahojky já jsem z Karviné také s autem a 9M dcerkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nevěrníci kamarádek
- Kamarádka Trutnov ,Svatoňovice ,Červený Kostelec atd
- Kamarádky se samy neozvou
- Hádka s kamarádkou - ztratila jsem svedkyni na svatbu?
- Zlínský kraj - maminka na společné výlety s dětmi?
- Měl jsem sex s kamarádkou a naskytl se problém
- Hledá se kamarádka maminka Čáslav, Vrdy a okolí
- Kamarádka okolí Čermná, Staňkov, Holýšov, ....