Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
16.3.16 22:07

@rommisek @Simi11 @estrela @milas @bunnysek @Tinakaterina
Holčičky moje vy ste také zlatíčka :srdce: :hug: :hug: :hug: moooc ďakujem za obrovskú podporu :kytka:
ja asi ani nedospím, už sa vidím ako o 5h ráno stepujem na záchode :mrgreen:
tyjo..bojím sa ale..fakt že jo..bo stále som akoby v nádeji ale zajtra sa rozhodne…a čo mi ide na rozum? Samozrejme len / :?
Proste po tých rokoch neúspechu to mám v tej moje hlavine takto nadstavené..
No jo..tak ja sa tu zajtra pochválim, dúfam že bude s čím bo dnes som mala zase také chvílkove ale hodne intenzívne bolesti na MS ale už mi to meška..tak dufam že to nedrží utroš :think: dobru nocku a dovidenia ráno :mavam:
@verča37 a tebe prajem nech všetko prebehne bez komplikácii a más krasne kvalitné vajušká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 05:59
@Ezetka píše:
@rommisek @Simi11 @estrela @milas @bunnysek @Tinakaterina
Holčičky moje vy ste také zlatíčka :srdce: :hug: :hug: :hug: moooc ďakujem za obrovskú podporu :kytka:
ja asi ani nedospím, už sa vidím ako o 5h ráno stepujem na záchode :mrgreen:
tyjo..bojím sa ale..fakt že jo..bo stále som akoby v nádeji ale zajtra sa rozhodne…a čo mi ide na rozum? Samozrejme len / :?
Proste po tých rokoch neúspechu to mám v tej moje hlavine takto nadstavené..
No jo..tak ja sa tu zajtra pochválim, dúfam že bude s čím bo dnes som mala zase také chvílkove ale hodne intenzívne bolesti na MS ale už mi to meška..tak dufam že to nedrží utroš :think: dobru nocku a dovidenia ráno :mavam:
@verča37 a tebe prajem nech všetko prebehne bez komplikácii a más krasne kvalitné vajušká :hug:

Tak holky zprávy semka. Šup šup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.3.16 07:33

@Ezetka tak jak? Čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 08:00

Tak jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.3.16 08:06

Holčičky ja nevim :think: :think: čo myslíte? Nemal byt test už silne pozitívny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.3.16 08:18

@Ezetka nemusel by, bude silit, je to tam!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.3.16 08:21

@Tinakaterina faaakt??? Jejda…bo ja volala teraz do CAR a doktorka povedala že by to mohlo byť i biochemicke bo vraj by mal byt silne pozitívny v tento deň ale že mám ešte testovať 17den… tak ja sa ani neviem tešiť :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.3.16 08:24

@Ezetka mysli na to pozitivní, bude to dobrý!!! :kytka: Záleží, jak moc jsi pila, co to je za test, měla jsi třídenní embryo, vše bude ok. Na krev tam jít nemáš? Mě brali pak krev co několik dni, jestli hcg spravne sílí a já tedy hned se // měla jet k primarce Malickove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 08:30

Ser na doktorku, ta i jiná tě budou během tehu strašit různými bludama.
Je to taaaaaaaaaaaaam. Je nádherná :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Já to věděla věděla věděla věděla věděla vedela :palec: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 08:32
@Simi11 píše:
Ser na doktorku, ta i jiná tě budou během tehu strašit různými bludama.
Je to taaaaaaaaaaaaam. Je nádherná :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Já to věděla věděla věděla věděla věděla vedela :palec: :potlesk: :potlesk: :palec:

Co je to za test? Značka a citlivost? Mám najít svoje? nebyly silnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.3.16 08:35

Vy ste take zlatíčka :hug: :hug: :hug: ja tu plačem bo neviem čo s emociami…keby ste ma videli čo som robila ked sa objavil ten dušik :) je to test od Dr.MAX s citlivosťou 10 ;) joo Siminko ak máš tak ukáž bo ja hladám na nete niekoho kto to mal takto isto bo mám stiahnutý žalúdok a namiesto toho aby som sa radovala tak mám strach 8o
@tinakaterina o krvi nehovorila nič iba o tom že mám dobrať utroš a zavolat si v prípade silne pozitívneho testu a objednať sa na utz..divne že :think: a tiež s // ku KM, včera som si s ňou písala bo mám metypred len na 14dní..si aj hovorím že ked som liečena na imunitu tak by som nemala mat biochemické…

Příspěvek upraven 17.03.16 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 08:45
@Ezetka píše:
Vy ste take zlatíčka :hug: :hug: :hug: ja tu plačem bo neviem čo s emociami…keby ste ma videli čo som robila ked sa objavil ten dušik :) je to test od Dr.MAX s citlivosťou 10 ;) joo Siminko ak máš tak ukáž bo ja hladám na nete niekoho kto to mal takto isto bo mám stiahnutý žalúdok a namiesto toho aby som sa radovala tak mám strach 8o
@tinakaterina o krvi nehovorila nič iba o tom že mám dobrať utroš a zavolat si v prípade silne pozitívneho testu a objednať sa na utz..divne že :think:

Stáhnu až budu na WiFi. Hele buď v klidu. Stačilo aby ses večer napila a i třeba za dva dny bude slabší než dnes. To budou nervy.
Já tomu verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.3.16 08:49

@Simi11 no ved toto že ešte stále som v napätí..žiadna úlava teda uff ufff..ale zase si hovorím že snád biochemické býva ked sa mimi neudrží z dôvodu z ktoreho sa liečim a to uz mam v poriadku.. :nevim: no nič, uvidíme…holky ja budem taký seriál na pokračovanie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.3.16 08:55

@Ezetka jsou to nikdy nekončící nervy, pak budeš čekat na srdíčko, pak jestli mimi roste v pořádku a stále dokola. Ale jsi na dobrém začátku a hlavne věř bobiskovi. Zítra udělej další test a uvidíš. Prostě je to TAM!!! :kytka: hlavu vzhůru ; ) opravdu každá má ty testy jinak silné. Já měla teda silnější, ale měla jsem KET a pětidenní embryo… To se nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.3.16 09:08

@Tinakaterina práve som napisala Malíčkovej zda môzem mať biochemko ked som liečená na alfu a mám ju v poriadku tak som zvedavá čo odpíše ;)
No ved to že to ešte len začalo a som už v nervoch, prečo ja nemôžem mať dálnicu ako ine tehulky chjo :think: ale som zároveň štastna i za toho dušika bo dušika som nikdy nemala :dance: budem sa testovat kazdý deň a veriť že čiaročky budú síliť..moje zlatíčko to musí zvládnuť :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí