Kašel = Berodual

91
8.5.15 04:42

Kašl=berodual

AHoj holky.
Chci se zeptat zda i Vás trápí dusivý kašel jak v noci tak přes den a někdy jak se zadýcháte? Já už nevím co dělat. U plicního je vše v nejlepším pořádku. Na alergii mi řekli že je to alergie na roztoče a částečně pes. Ano psa máme v domu ale bydlíme s našima. My jsme v patře pes tady sice sem tam zajde takže vím že tady něco po něm zůstane. Spím s otevřenými dveřmi aby nebylo vydýchané. Ale kašel je když nejsem doma u známé, práce atd… Když začnu kašlat nebo se nemohu pořádně nadechnout to je při tom když jdu např. do kopce připadám si jak když bych šla maraton fouknu si BERODUAL. Mám i SERETIDE ale pouze mi ho dal na 14 dnu ale hrůza dusím se pořád kašlu jak tuberák. Obudím se ve 4 ráno a nemůžu spát jen si stříkám (dýchám) jak blázen. Pokaždé když jdu k doktorům připadám si jako když si to vymýšlím hledí na mě že co mi teda vlastně je. Tak jsme se chtěla informovat jestli i vy máte některá tady ten problém a jak to řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21666
8.5.15 05:17

Podle me budou větší problém roztoči. Vymen nebo pořádně vyper luzkoviny a matrace, eliminuj koberce, vyčisti závěsy a zaclony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.5.15 08:59

Pokud se zadychavas i při chůzi do kopce, do schodů, urcute bych se nechala vyšetřit na zátěžové astma, nevím kolik vazis? může to byt i problém váhy? na mam alergii na pyly, prach, roztoče, srst…po černém kašli se mi z toho objevilo astma- právě spojené se zátěží, plíce nestihaji, průdušky zúžené a zkřížená alergie, kdy mi tyhle stavy způsobují jablka, kedlubny, hrušky, nektarinky a ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56163
8.5.15 09:16

Mas ocividne alergii a astma. nech se vysetrit, namerit spirometrii. ja mam taky astma a prebijim to sportem. nesmim zlenivet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56163
8.5.15 09:17

Seretide si strikej rano a vecer. Na Berodual bacha, zrychluje srdce, proste bys nemela strikat Berodual jako urvana. Seretide by Te melo srovnat do normal a Berodual bys mela mit jen jako zachranny kruh.Ja si ho strikam pred cvicenim a behem, preventivne.1 vdech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.5.15 09:56

Ano tak myslím že váha je v normě 60kg když sportuji taky si stříknu před 1 nádech. Holky moc díky ve čtvrtek tam jedu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí