Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petula.bir píše:
Ahojky holky jen takové téma na odlehčení a pokec „jen tak“
Udělala jsem si kafe a chtěla bych normálně podrbat o všem, přidá se někdo???
Jééé, kafééé, to je super nápad, hned si ho jdu udělat a pak ráda požvaním ![]()
@petula.bir
Já taky dopíjím poslední dvě decky, zbytek ze soboty a zas si říkám, že když jsem s prckem sama doma, že si udělám hezký večer s nohama nahoře a nač to víno budu sušit, když je to jen jedna porce ![]()
A ovocný čaj bude následovat ![]()
Už mám kávu na stole, synek usíná, manžel v práci…
takže celkem klídek. Nic se mi nechce dělat z toho co tu mám za práci. ještě si dopřeji poslední dny volna, než mi zase začnou povinosti ![]()
@PetiteFillette
hihihi
já ho dopiju a padnu do pelechu jak špalek ![]()
a hooolky já si k tomu dám i vááánočku
dneska jsem si jí koupila ![]()
@wittis píše:
@PetiteFillette
Prosím i pro mě
Nou problem
Akorát ti asi vystydne ![]()
@petula.bir
vánočku… dala bych cokoliv za něco sladkýho, jsem na něm závislá a navíc máme preventivně jenom granko ![]()
Nevidela jste nektera vcera film Americky zlocin? Byl dobrej?
Jinak premyslim cim udelat zitra muzi radost, ma narozky…co mu uvarit na vecu ![]()
Tak se taky hlásím do klubu. Dneska jsem si zvrkla nohu, mám normálně výron
Hold jsem frajerka šla na zahradu v boták na podpatku a dávala na plot ptáčkum jablíčka. ![]()
@petula.bir To já taky odpadnu jak mrkvola. Vždycky si říkám, že DNESKA už půjdu spát brzo a pak tu stejně dřepím do noci ![]()
@wittis
já bych pak dostala chuť na další a musela bych si asi dát šťávu
![]()
@ebetka
mě dětí spí od 20.30h manžel už tu půl roku není tak si užívám klííídku
i když možná jde na mě nějaký zplín z plin(ek)
tak si nějak potřebuju pokecat ![]()
Holky a co nějaké trapasy nebo fórky našich dětí ![]()
Já mám ráda filmy u kterých se musí přemýšlet a majý takový to… něco navíc. Jako šestý smysl, nezvratný osud - prostě psychologický ![]()
@alisekR píše:
Tak se taky hlásím do klubu. Dneska jsem si zvrkla nohu, mám normálně výronHold jsem frajerka šla na zahradu v boták na podpatku a dávala na plot ptáčkum jablíčka.
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan ![]()
@Divine film jsem neviděla… a co má rád, nezdravá jídla nebo je spíš přes tu zdravější stravu?
@alisekR tak snad aspoň těm ptákům chutnalo.My chodíme každej den chodit krmit ovce tvrdým chlebem, nejsou to teda naše ovce, ale vždycky přiběhnou div si taky nezvrknou nohu ![]()
na sladký mám přímo závislost, to je taky to jediný, co si v poslendí době můžu dopřát
manžel furt v práci nebo u počítače, nekouřím, pít nemůžu
()kojím a na jídlo moc nemám v poslední době chuť, že ani nevím, co s takovou vařit
@Divine
Kočko tak na to se mě raději neptej. Já bych svému manželovi dala do jídla možná i projímadlo, do boty med atd… ![]()
@PetiteFillette
jj já taky a pak ještě okolo 3.ráno když se malá budí na jídlo tak nemůžu usnout a pouštím emimi ![]()
@alisekR
hihihi já si teď koupila kozačky na podpatku a hádej na tom náledí a ještě utíkat na vlak s kočárkem a 4leťákem kterej sebou každou chvilku flákne do sněhu - k nezaplacení ![]()
@petula.bir My dneska doma koukali na Úhel pohledu, začátek dobrý ale pak furt to jelo dokola tak docela nuda. Jinak jsem poprvé dnes viděla film Striptýz s Demi Moore a moc se mi líbil, přítel se mi samozřejmě smál, že to už viděl úplně každej jenom já ne ![]()
A k těm forkům, no nevím, Julče jsou necelé čtyři měsíce, ale co se mi dnes nestalo. Tak ji trápilo bříško, až jsem šáhla po rource a v momentě mi „to“kapalo po ruce na zem.. forek - NE, tvrdá realita ![]()
@PetiteFillette Přítel je na noční a taky nejsem schopná jít spát brzy a v noci zase vstávačka, že ![]()
@alisekR hlavně, že ptáčkové budou mít dobrůtku
to jsme celé my, mě se stává pořád něco, ať tě to brzy přestane bolet.