Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
28.1.13 20:59
@petula.bir píše:
Ahojky holky jen takové téma na odlehčení a pokec „jen tak“
Udělala jsem si kafe a chtěla bych normálně podrbat o všem, přidá se někdo??? :mavam:

Jééé, kafééé, to je super nápad, hned si ho jdu udělat a pak ráda požvaním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:00

@petula.bir
Já taky dopíjím poslední dvě decky, zbytek ze soboty a zas si říkám, že když jsem s prckem sama doma, že si udělám hezký večer s nohama nahoře a nač to víno budu sušit, když je to jen jedna porce :D
A ovocný čaj bude následovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.1.13 21:01

Už mám kávu na stole, synek usíná, manžel v práci… :)takže celkem klídek. Nic se mi nechce dělat z toho co tu mám za práci. ještě si dopřeji poslední dny volna, než mi zase začnou povinosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730

@PetiteFillette
Prosím i pro mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003

@PetiteFillette
hihihi :-D já ho dopiju a padnu do pelechu jak špalek :-D

a hooolky já si k tomu dám i vááánočku :) dneska jsem si jí koupila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:03
@wittis píše:
@PetiteFillette
Prosím i pro mě :)

Nou problem :D Akorát ti asi vystydne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:05

@petula.bir
vánočku… dala bych cokoliv za něco sladkýho, jsem na něm závislá a navíc máme preventivně jenom granko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608

Nevidela jste nektera vcera film Americky zlocin? Byl dobrej?
Jinak premyslim cim udelat zitra muzi radost, ma narozky…co mu uvarit na vecu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028

Tak se taky hlásím do klubu. Dneska jsem si zvrkla nohu, mám normálně výron :zed: Hold jsem frajerka šla na zahradu v boták na podpatku a dávala na plot ptáčkum jablíčka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943

@petula.bir To já taky odpadnu jak mrkvola. Vždycky si říkám, že DNESKA už půjdu spát brzo a pak tu stejně dřepím do noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.1.13 21:06

@wittis
já bych pak dostala chuť na další a musela bych si asi dát šťávu :lol: :lol: :lol:

@ebetka
mě dětí spí od 20.30h manžel už tu půl roku není tak si užívám klííídku :-D i když možná jde na mě nějaký zplín z plin(ek) :-D tak si nějak potřebuju pokecat :-D

Holky a co nějaké trapasy nebo fórky našich dětí :-DDDD

Já mám ráda filmy u kterých se musí přemýšlet a majý takový to… něco navíc. Jako šestý smysl, nezvratný osud - prostě psychologický :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.1.13 21:08
@alisekR píše:
Tak se taky hlásím do klubu. Dneska jsem si zvrkla nohu, mám normálně výron :zed: Hold jsem frajerka šla na zahradu v boták na podpatku a dávala na plot ptáčkum jablíčka. :zed:

kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
28.1.13 21:10

@Divine film jsem neviděla… a co má rád, nezdravá jídla nebo je spíš přes tu zdravější stravu?

@alisekR tak snad aspoň těm ptákům chutnalo.My chodíme každej den chodit krmit ovce tvrdým chlebem, nejsou to teda naše ovce, ale vždycky přiběhnou div si taky nezvrknou nohu :D

na sladký mám přímo závislost, to je taky to jediný, co si v poslendí době můžu dopřát :( manžel furt v práci nebo u počítače, nekouřím, pít nemůžu :D ()kojím a na jídlo moc nemám v poslední době chuť, že ani nevím, co s takovou vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.1.13 21:11

@Divine
Kočko tak na to se mě raději neptej. Já bych svému manželovi dala do jídla možná i projímadlo, do boty med atd… :-D

@PetiteFillette
jj já taky a pak ještě okolo 3.ráno když se malá budí na jídlo tak nemůžu usnout a pouštím emimi :-D

@alisekR
hihihi já si teď koupila kozačky na podpatku a hádej na tom náledí a ještě utíkat na vlak s kočárkem a 4leťákem kterej sebou každou chvilku flákne do sněhu - k nezaplacení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:12

@petula.bir My dneska doma koukali na Úhel pohledu, začátek dobrý ale pak furt to jelo dokola tak docela nuda. Jinak jsem poprvé dnes viděla film Striptýz s Demi Moore a moc se mi líbil, přítel se mi samozřejmě smál, že to už viděl úplně každej jenom já ne :D
A k těm forkům, no nevím, Julče jsou necelé čtyři měsíce, ale co se mi dnes nestalo. Tak ji trápilo bříško, až jsem šáhla po rource a v momentě mi „to“kapalo po ruce na zem.. forek - NE, tvrdá realita :D

@PetiteFillette Přítel je na noční a taky nejsem schopná jít spát brzy a v noci zase vstávačka, že ;)

@alisekR hlavně, že ptáčkové budou mít dobrůtku :) to jsme celé my, mě se stává pořád něco, ať tě to brzy přestane bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová