Kavárna/ cukrárna - vlastní výroba dezertů

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
z92
Kecalka 240 příspěvků 24.07.19 21:28
Kavárna/ cukrárna- vlastní výroba dezertů

Ahojky, chceme si vzít, jak z názvu vypovídá, cukrárničku/kavárničku do nájmu, je to několik let zaběhlý podnik, ale funguje formou přeprodávání zákusků, kuchyňka hyg. odpovídá tomu, co se v ní dosud dělá, což jsou zmrzlinové poháry, zmrzlina, ledová tříšt, ovšem chtěla bych do podniku vnést i něco nového, svého, ne jen přeprodávat nakoupené zákusky od konkurence, mohla bych připravovat nepečené dezerty??? ( pečené bych nejraději, ale dispozičně mi to kuchyně neumožní do takové míry, aby odpovídala hyg. požadavkům) Jak se pak „evidují“ vlastní výrobky, zavádí se jednotlivě do haccp, nebo do jiného dokumentu…? Díky, za odpovědi a objasnění.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek
Reklama