Každá moje kamarádka se nakonec zblázní
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Taky žasnu, co lidi je závislých na AD. I v něm okruhu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak většinou si vybíráme stále podobné typy lidi do svého okruhu..
Partnery i kamarády.. Ale myslím, že tři ještě není nějak závratné
číslo. Dneska má nějaký psychický problém kdekdo, ani o tom třeba
neví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Teď je těch lidí moc, taky z toho nejásám, navíc se s nimi dost
nerada face-to-face stýkám (zároveň je mi to blbý, protože si za to
nemůžou a mají to těžké). Tři lidi v okolí, to by tak odpovídalo
celospolečenskému průměru… Aspoň to není v rodině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jedna kamarádka strašně moc chtěla studovat psychologii, podařilo se,
vystudovala a zbláznila se, má papíry na hlavu, druhá totéž a třetí moc
toužila po rodině, místo toho si našla ženáče, prožila s ním
nejlepší léta života, a když už nemůže mít děti, tak jí kopnul do
zadnice, zbláznila se také a k tomu mi vyčítá, že já se mám
dobře.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky, co s tím. Jsem jak magnet na psychicky nemocné lidi. Už z třetí kamarádky se stal psychiatrický pacient.
Protoze se lidi porad za necim honi a pak jim z toho prepne. Projdi se po ulici a uvidis kolik psycho lidi potkas uz od pohledu. Kazda druha zenska je zamindrakovana a ma nejaky problem sama ze sebou misto aby se mela rada takova jaka je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jedna kamarádka strašně moc chtěla studovat psychologii, podařilo se, vystudovala a zbláznila se, má papíry na hlavu, druhá totéž a třetí moc toužila po rodině, místo toho si našla ženáče, prožila s ním nejlepší léta života, a když už nemůže mít děti, tak jí kopnul do zadnice, zbláznila se také a k tomu mi vyčítá, že já se mám dobře.
Rikam porad se za necim honi a pak jim z toho hrabe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jedna kamarádka strašně moc chtěla studovat psychologii, podařilo se, vystudovala a zbláznila se, má papíry na hlavu, druhá totéž a třetí moc toužila po rodině, místo toho si našla ženáče, prožila s ním nejlepší léta života, a když už nemůže mít děti, tak jí kopnul do zadnice, zbláznila se také a k tomu mi vyčítá, že já se mám dobře.
Ale tak studenti psychologie jsou kapitola sama pro sebe, tam je procento šílenců vysoké. Neznám žádného normálního psychologa (spolužačka se hlásila, nedostala - deprese; jinou spolužačku to hodně zajímalo - pošuk od pohledu - bipolární porucha; co jsme měli profesorku psychologie, od sice pohledu histrionská porucha - ale je to eso v oboru). Jinak znám dost lidí právě na AD…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Yves6511 píše:
Tak většinou si vybíráme stále podobné typy lidi do svého okruhu.. Partnery i kamarády.. Ale myslím, že tři ještě není nějak závratné číslo. Dneska má nějaký psychický problém kdekdo, ani o tom třeba neví
Já se s nimi začala kamarádit ale v době, kdy byly zdravé. Jinak ano, lepí se na mě venku samí blázni, jednou mi zcela neznámá paní říkala, jak to měla s mužem těžké, že byl skoro impotentní a jak dělali kejkle, aby mu stál, tak to už jsem nedávala a rychle se rozloučila a utekla.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:Říká se, že většina holek co studuje psychologii to dělá proto, aby si vyřešili svoje problémy.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No …studovala jsem urcity obor, zamereni…tak
jestli mi hrablo z toho taky
…Kazdopadne, doba je zla,narocna.Lidi se
ustvavaji i kdyz nemusi, coz se vymstilo i mne kdysi.Ale zastavam nazor, ze na
hubu se padnout musi, me to naucilo odpocivat, zmenit pristup k sobe, vychove,
lidem obecne. NelitujI ve finale zadneho sveho padu, zene me dal.Ale prvni veta,
ktera me napadla, ne ze vrana k vrane seda, ale vsichni jsou blazni, jen ja
letadlo, zakladatelko
Příspěvek upraven 18.12.19 v 16:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@páájaa2 píše: Říká se, že většina holek co studuje psychologii to dělá proto, aby si vyřešili svoje problémy.
No, neco na tom je.Ale i zde plati pravidlo, kovarova kobyla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to silene, rychly zivot, rychle vystuduj, rychle praci, porad napreduj, porad se vzdelavej, porad se za necim honit a kdyz ne tak te predbehne nekdo rychlejsi. Zadna jistota, povrchni vztahy, zavist, zloba, nenavist…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@páájaa2 píše: Říká se, že většina holek co studuje psychologii to dělá proto, aby si vyřešili svoje problémy.
I kluků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nemám žádnou kamarádku, jsem špatný člověk?
- Nechci se očkovat dřív než moji blízcí
- Vztah s kamarádkou (bezdětnou)
- Kamarádka Chebsko
- 15 měsíční dítě se každou noc v noci budí
- Hledám kamarádku ,najdu ji?
- Kamarádka dcery se vytahuje
- Těhotenství 34+2 tt kontroly každý týden
Holky, co s tím. Jsem jak magnet na psychicky nemocné lidi. Už z třetí kamarádky se stal psychiatrický pacient.