Každodenní bolest hlavy už několik týdnů

Anonymní
24.4.23 15:28

Kazdodenni bolest hlavy uz nekolik tydnu.

Uz dlouho me opravdu 24/7 boli hlava. Bolest je nekdy tupa, jindy je to tlak, nekdy zase pichani. Rano vstavam a je mi na zvraceni. Jsem uz uplne vyrizena.
Mam za sebou neurologii, poklep kladivkem, nativni ct - bez nalezu
Orl- bez nalezu
Zubar bez nalezu
Dnes jsem byla u prakticke, dostala jsem zadanku na rehabilitace. Tam me vezmou tak do mesice snad, k tomu se mi pridava lehke motani, slabost v nohou brneni a cukani vsude po tele, pocit na omdleni. Mam z toho az panicke ataky, kdy se opravdu bojim, ze umru. Mam si dojit znovu na neurologii? Nebo pockat co po tech rehabkach? Nechci nic zanedbat. V te hlave mi tak i divne lupe a praska.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8001
24.4.23 15:33

Máš dobrý tlak? hlava může bolest při neléčeném vysokém krevním tlaku.
Od krční páteře jsou bolesti také časté, častá je i tenzní bolest hlavy. Často se tyto dvě jednotky kombinují a určitě je zhoršuje stres.
Bereš na tu bolest nějaké léky? Pravidelné užívání analgetik také může nakonec způsobovat bolesti hlavy.
Rehabilitaci zkus a na tenzní bolest je dobrý aerobní pohyb v nízké intenzitě. Takže např. chůze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 15:36

@Lucka1111 tlak mam v poradku, dnes jsem mela 128/80. Ve stresu jsem, protoze uz se vidim s nadorem jak vejce v hlave, kdyz me to boli bez prestani. Beru jen paralen a horcik

• Citovat
  • Upravit
36947
24.4.23 15:40
@Anonymní píše:
Uz dlouho me opravdu 24/7 boli hlava. Bolest je nekdy tupa, jindy je to tlak, nekdy zase pichani. Rano vstavam a je mi na zvraceni. Jsem uz uplne vyrizena.
Mam za sebou neurologii, poklep kladivkem, nativni ct - bez nalezu
Orl- bez nalezu
Zubar bez nalezu
Dnes jsem byla u prakticke, dostala jsem zadanku na rehabilitace. Tam me vezmou tak do mesice snad, k tomu se mi pridava lehke motani, slabost v nohou brneni a cukani vsude po tele, pocit na omdleni. Mam z toho az panicke ataky, kdy se opravdu bojim, ze umru. Mam si dojit znovu na neurologii? Nebo pockat co po tech rehabkach? Nechci nic zanedbat. V te hlave mi tak i divne lupe a praska.

A dokolečka dokola Heduš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17990
24.4.23 15:43

Heduš, krční páteř máš ok? Psychiatrie taky ok? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 15:55

Ja vas asi zklamu, ale ja Hedus nejsem. Kdyby me trapil jen reflux tak si piskam 😀

• Citovat
  • Upravit
8001
24.4.23 16:23

A ten Paralen bereš jak často? Jestli denně, tak ses dostala do začarovaného kruhu a ten denní příjem léků na bolest ti tu bolest hlavy jen udržuje. Možná bych na pár dní zkusila Guajacuran, je to volně dostupné slabé myorelaxanc, takže trochu uvolní svaly a může pomoci od bolesti hlavy.
Jinak tím stresem to vše zhoršuješ, nicméně pro Tvůj klid bych nechala dodělat buď CT s kontrastem, nebo lépe MR. Ale tam bude termín za dlouho. Proč se CT dělalo jen nativně? To se dělalo nějak akutně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 16:26

@Lucka1111 protoze jsem kojici, tim padem nemuzu vetsinu leku a ani ten kontrast. Takze se ted akorat klepu ze tam nador je a na ct to nebylo videt

• Citovat
  • Upravit
8001
24.4.23 16:32
@Anonymní píše:
@Lucka1111 protoze jsem kojici, tim padem nemuzu vetsinu leku a ani ten kontrast. Takze se ted akorat klepu ze tam nador je a na ct to nebylo videt

a jak máš staré dítě? Nemáš třeba nedostatek spánku? A jestli kojíš, tak to nejspíš bude ta krční páteř, mě při kojení dost bolelo za krkem, hlavně u prvního dítěte, kdy jsem si k tomu neuměla sednout pohodlně a ještě k tomu jsem měla prsa na která jsem nebyla zvyklá. Tak celkově mě krční a hrudní páteř bolela a měla jsem jí přetíženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43322
24.4.23 16:37

To bude od páteře, jestli kojíš. :hug: vím, jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 16:45

@Lucka1111 budou ji dva roky, je to strasna prsomila, ale budeme to muset ukoncit. Me za krkem prave moc neboli. Jen ta hlava, jeste se to tak ruzne stehuje, ted me to tlaci na pravy pulce nahore jde to az do cela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.23 16:46

@Betty MacDonald citim se jakoze mi kazdou chvili v te hlave neco rupne a bude po me. Je to strasne stresujici.

• Citovat
  • Upravit
43322
24.4.23 16:48
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald citim se jakoze mi kazdou chvili v te hlave neco rupne a bude po me. Je to strasne stresujici.

Ale to byly mé první příznaky poškození krční páteře. I po operaci cítím tlakové bolesti, i když už mírnější. Jsem přesvědčená, že je to od páteře. Cítím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 16:50

@Betty MacDonald dekuju moc, ja si prave neumim moc pripustit, ze by to delala jen pater 😔 nikdy driv se mi to nestalo.

• Citovat
  • Upravit
43322
24.4.23 17:01
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald dekuju moc, ja si prave neumim moc pripustit, ze by to delala jen pater 😔 nikdy driv se mi to nestalo.

Já bych taky nevěřila, co všechno mi způsobila páteř, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí