Opravdu může každý podnikat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Lidi, co úspěšně podnikají, nemají podobný semináře zapotřebí. A ti neůspěšní vydělávají na lidské blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokid je nekdo opravdu úspěšný a ma treba I ten pasivní příjem, nema zapotřebí pořádat semináře a lákat ovečky na nic. No a ti, co úspěšní nejsou, tak to dělají, protoze to je to jediné, z čeho žijí… hlavne si nic nekupuj, nikomu nic neplat. Mě by kolikrát opravdu zajímalo, jeslti si to nekdo koupil, využil, zažil… co si tam na tom semináři rikaji? Obecne kecy o ničem za tisíce korun..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samozřejmě, že kecá a chce nalákat další lidi aby si koupili nesmysly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ti, co začali v 90 letech, jsou teď na vrcholech pyramidy, těm se žije hej, lákají jen další a další ovečky, aby si koupili předražený herbalajf, oriflejm, avony, LR, eurony, tiande a další co se mi letmo vybaví…
Upřímně, nemám žádný start-up, také jsem začínala s projektem v době, kdy se malý narodil, a teď po třech letech založení vlastní firmy jsem upřímně na 0 a již mám menší čistý zisk každý měsíc. Ale chce to makat a makat.
Jestli ti někdo slíbí bohatství prodejem zázračných produktů tak to mu nevěř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, také se chci zeptat - proč na takovou otázku anonym? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel..každý podnikat opravdu nemůže a těmto seminářům nevěřím.
Znám paní co se živí jen tímto. Udělá třikrát do měsíce seminář kdy je to na 2-3 dny za 2990 kč.
Ve skupině má vždy minimálně 5 většinou žen a učí je jak podnikat a vydělat velké peníze.
Když si spočítáš výdělek tak má za ty 3 dny cca 15000 Kč. Celkem dobrý výdělek a pro ženy zbytečně vyhozené peníze.
Kdyby ty 3000 Kč investovaly nebo spořily tak udělají lépe.
Tento trend vidím v poslední době hlavně u tzv Virtuální asistentek.
Za mě je to nesmysl a v dnešní době není pro začínající OSVČ podnikání žádný med.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodit na podobne seminare muze byt motivujici, stejně jako cist knihy. Pro podnikani je zreba vykrocit z bezpecne pohodlne zamestnanecke oblasti, to muze byt pro spoustu lidi limitujici a v tom to muze pomoci. Kazdy muze byt bohaty, ale ne vsichni, je to rozdil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
chci se zeptat. Poslední dobou se převážně na sociálních sítí vyrojilo kolik nabídek na podnikání, vytvoření pasivního příjmu, neomezené možnosti. Teď nemyslím přimo MLM struktury, o když to nevylučuju. Začne to tím, že dotyčná (většinou žena) pořáda seminář, tam je to jako přes kopírák, kdysi coby studentka začala, pak mateřská pokračovala, pak zase a dnes 2 firmy s obrat nevím kolik milion ročně. Může být tohle opravdu? A pak na konci, ukáže nám, jak tohle můžeme mít taky. Staci si koupit…a už to máte. Ruku na srdce, být já na její místě, tak vedu ty firmy, nebo si najmu lidi, užívám si penízky, jsem happy jak dva grepy a neztrácím čas nějakými seminářy a školením s nevím čím
Jestli náhodou nezijou hlavně z toho, kolik lidí si koupí to jejich. Nevím. Moc recenzí právě nevidím a je jasné, že recenze na jejich stránkách jsou vesměs kladne.